Home
Blog
Algemeen
Waarom reizen? Check dit TE GEKKE filmpje!

Waarom reizen? Check dit TE GEKKE filmpje!

1 minuut leestijd
Waarom reizen? Check dit TE GEKKE filmpje!

In de video ‘Why you should travel’ komen niet alleen de mooiste beelden voorbij, maar ook de tekst is een waarheid als een koe. En de soundtrack erbij is héérlijk!

Reisorganisatie TruTravels.com maakte een geweldig filmpje over reizen. Niet alleen de mooiste plekken staan centraal, maar ook – juist – de boodschap hoe fantastisch het is om te reizen. En hoe leerzaam en waardevol. En waarom we allemaal dus vooral eens een lange reis moeten maken. We hebben de luxe, dus gebruik die!

Thailand en Vietnam

Het filmpje begint met het prachtige Khao Sok in Thailand, een nationaal park waar je in een bungalow op het water kunt slapen. De camera gaat vervolgens via zee en zwembad naar het Aziatische stadsleven. Wij herkennen Vietnam en Thailand zeker in deze beelden! Maar kan iemand ons vertellen waar we die vette rootfopparty kunnen vinden? Die leegstaande wolkenkrabber is trouwens in Bangkok en die kickass glijbanen op Koh Phangan!

Van duiken en klimmen in Zuid-Thailand tot bootje varen in Ha Long Bay in Noord-Vietnam, het is allemaal verschrikkelijk mooi en bucketlist-verlengend.

Boodschap

Maargoed, het gaat dus om de boodschap. De boodschap die het reizen je bijbrengt. Deze boodschap besef je vaak nog niet tijdens het reizen, maar pas als je na je reis weer teruggaat naar het ‘oude leven’. Je zult beseffen dat het reizen je een klein beetje heeft veranderd. Dat je voortaan iets anders naar de wereld zult kijken. En ook naar jezelf en je vertrouwde omgeving. Want wat hebben wij het toch goed! Wat zijn wij een stel mazzelaars dat we zijn opgegroeid in een veilige, rijke omgeving vol kansen.

PS De soundtrack is ‘Fade’ van Alan Walker

Glijbaan Koh Phangan
Glijbaan Koh Phangan

Rooftop party
Rooftop party

 

Top reizen naar Thailand

19-Daagse rondreis Noord- en Zuid-Thailand

19-Daagse rondreis Noord- en Zuid-Thailand

19 dagen
Individuele rondreis

Reisorganisaties met reizen naar Thailand

Meer blogs over Thailand

Beoordelingen van Thailand

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.8
Cultuur
8.8
Stranden
8.7
Steden
8.1
Eten & drinken
8.8
Activiteiten
8.8