Home
Blog
Bestemmingen
Fantastisch Vietnam filmpje: Reflections of Vietnam

Fantastisch Vietnam filmpje: Reflections of Vietnam

1 minuut leestijd
Fantastisch Vietnam filmpje: Reflections of Vietnam

WAUW! Van deze Vietnameze beelden krijg je toch nooit genoeg? Take us back…

Rondreizen door Vietnam is een droom die uitkomt. Rieten hoeden, oude vrouwtje met nog oudere fietsen, rijstvelden én loempia’s: het is allemaal echt! Kijk onderstaande video en reis in tweeënhalve minuut door het prachtige Vietnam.

On the go

In dit filmpje zien we de veelzijdigheid en dynamiek van Vietnam. Varen in rivieren en op zee, tussen palmen en rotsformaties. Fietsen door drukke steden en langs uitgestrekte landschappen. Motorbikes, boten en bussen die nóóit vol genoeg lijken te zijn. Eetkraampjes op straat gevuld met heerlijke lekkernijen, van gefrituurde hapjes en maiskolven tot bakpao’s en vers fruit. De Vietnamezen lijken altijd bezig te zijn.

 

Noord tot zuid

Van Halong Bay tot Mekong Delta en prachtige plekken daar tussenin, zoals Hoi An. Wat is Vietnam toch geweldig mooi en puur! De ultieme combinatie van natuur, cultuur, historie én strand. En laten we ook die toffe steden Ho Chi Minh City en Hanoi niet vergeten. Het is even wennen als je net aankomt, maar uiteindelijk zul je die drukte en chaos waarderen. Al is het maar voor even. Andreas, de maker van dit filmpje, reisde vijftien dagen door Vietnam, en kijk wat hij allemaal heeft kunnen zien!

Vietnam
Vietnam

Loempia
Loempia

Top reizen naar Vietnam

Reisorganisaties met reizen naar Vietnam

Meer blogs over Vietnam

Beoordelingen van Vietnam

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
8.8
Stranden
7.6
Steden
8.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.5