Home
Blog
Bestemmingen
Werkelijk supergaaf filmpje: Vietnam op haar mooist

Werkelijk supergaaf filmpje: Vietnam op haar mooist

Werkelijk supergaaf filmpje: Vietnam op haar mooist

Een hele belangrijke reden om naar Vietnam te gaan is het overheerlijke Vietnamese street food. Maar wat dacht je van fascinerende steden, prachtige rijstvelden en onwaarschijnlijk mooie landschappen?

 

In misschien wel één van de meest gevarieerde landen van Azië kom je ogen en oren te kort. Je valt van de ene verbazing in de andere. Als je aan de hussle & bussle van overdrukke steden als Hanoi en Saigon wilt ontsnappen, geniet dan mee van dit onwaarschijnlijke mooie, relaxte filmpje met prachtige muziek.

Highlights in Noord-Vietnam

Naast het eten (ja, wij zijn fan!) is de adembenemende mooie natuur van Vietnam dé ultieme reden om het land te gaan ontdekken. Een must-see is Halong Bay met haar smaragd groene zee en indrukwekkende kalkstenen rotsformaties die hoog boven het water uittorenen. Dit is magisch. In de hooglanden van Noord-Vietnam en het bergdorp Sapa ben je als natuurliefhebber op de goede plek. Omringd door rijstvelden, valleien en bossen kun je hier prachtige trekkings maken en ontmoet je de vriendelijke H’mong bergstammen.

Authentiek & ongerept Vietnam

Voor prachtige rijstterrassen à la Sapa minus de grote hordes toeristen, ga je naar het ongerepte Mu Cang Chai. Ook in de provincie Ninh Binh - ten noorden van Hanoi - en dan speciaal Tam Coc en omgeving ontdek je meer authentiek natuurschoon. Hier vind je landschappen met indrukwekkende karstrotsen en kalksteengrotten. Het wordt ook wel Halong Bay op het land’ genoemd. Een must is een boottochtje maken over de Ngo Dong- rivier door deze fabuleuze omgeving.

people vietnam
people vietnam

halong bay
halong bay

Top reizen naar Vietnam

Reisorganisaties met reizen naar Vietnam

Meer blogs over Vietnam

Beoordelingen van Vietnam

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
8.8
Stranden
7.6
Steden
8.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.5