Home
Blog
Bestemmingen
Dit filmpje van Zuid-Vietnam is waanzinnig mooi

Dit filmpje van Zuid-Vietnam is waanzinnig mooi

1 minuut leestijd
Dit filmpje van Zuid-Vietnam is waanzinnig mooi

Prachtige video vol details en timelapses van een schitterende rondreis door het ‘echte’ Vietnam. Herken jij de beelden van deze reiziger?

Droom jij ook van een rondreis door het mooie Vietnam? Wandelen in de bergen bij Sapa, varen in Halong Bay en flaneren aan het strand van Nha Trang of Mui Ne? We geven je geen ongelijk! Onderstaande video laat echter een heel ander Vietnam zien dan de meeste toeristen zullen kennen. Heel veel locals, het ‘echte leven’ van de Vietnamezen en de minder perfecte maar pure beelden van zuidelijk Vietnam: die zie je in dit filmpje!

Drie weken lokaal

Reiziger Neal Howland koos vorig jaar voor the road less traveled. De Amerikaan vloog naar Ho Chi Minh City (‘Saigon’) in Zuid-Vietnam en verbleef drie weken bij een Vietnameze familie. Naast de grote stad Ho Chi Minh City ontdekte Neal ook Vung Tau, een kustplaats in Zuid-Vietnam op twee uur rijden van Ho Chi Minh City. Vooral de mensen, de cultuur en het landschap van Vietnam zal hij niet snel meer vergeten.

Van stad tot kust

Met zijn Panasonic-camera filmde Neal heel veel kokende Vietnamezen, heerlijk eten (hallo pho!), markten met verse vis, fruit en zelfs een slang. Ook de vele scooters, hoeden en fietsen zien we veel in het Vietnameze straatbeeld. Kindjes achterop, mondkapjes op, koeien op de weg, niets raars aan! Buiten de stad is het rustiger en komen ook rijstvelden, wapperende vlaggen, Vietnameze koffie en prachtige zonsondergangen voorbij.

Vietnam Saigon
Vietnam Saigon

Top reizen naar Vietnam

Reisorganisaties met reizen naar Vietnam

Meer blogs over Vietnam

Beoordelingen van Vietnam

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
8.8
Stranden
7.6
Steden
8.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.5