Home
Blog
Bestemmingen
Nieuw-Zeeland in één minuut: Geweldig filmpje!

Nieuw-Zeeland in één minuut: Geweldig filmpje!

1 minuut leestijd
Nieuw-Zeeland in één minuut: Geweldig filmpje!

Prachtig filmpje van een prachtig land. Nieuw-Zeeland, we houden van je!

Binnen één minuut waren we verkocht: Nieuw-Zeeland is ons nieuwe lievelingsland! En die van jou ook, mits je van vulkanen, watervallen, bergen, meren, gletsjers, kliffen, fjorden en uitgestrektes vlaktes houdt tenminste. Deze video toont Nieuw-Zeeland’s highlights binnen zestig seconden.

NZ in a nutshell

In onderstaand filmpje herkennen we de geisers van Rotorua (en ruiken we direct de bijbehorende zwavellucht), voelen we de adrenaline van de Tongariro Alpine Crossing en voelen we de nevel van de adembenemende watervallen en rivieren rondom Lake Taupo. Jasje dicht als we overgaan naar het Zuidereiland, want daar zien we besneeuwde bergtoppen, ruige kusten en de fjorden en velden rondom Milford Sound.

How to explore NZ

Wie kan dit niet fantastisch vinden? Iedereen toch? Laat je outdoorzelf naar buiten (“niemand is een binnenmens”), koop een parka, stevig paar schoenen en een fotocamera en ontdek de Great Outdoors van het paradijs dat Nieuw-Zeeland is. Hiken, varen, vliegen: er zijn zoveel manieren om NZ te ontdekken.

Kiwi-cultuur

Al is contact met locals (‘Kiwi’s) toch ook wel geniaal. Ruim een dag vliegen, en dan blijk je gewoon in een Westers land te zijn beland! Hoewel de cultuur wel degelijk anders is dan bij ons trouwens. Relaxed, vriendelijk en bescheiden, zo zou je de Nieuw-Zeelanders wel kunnen omschrijven. #nooitmeernaarhuis

huka falls
huka falls

milford sound
milford sound

Top reizen naar Nieuw-Zeeland

Reisorganisaties met reizen naar Nieuw-Zeeland

Meer blogs over Nieuw-Zeeland

Beoordelingen van Nieuw-Zeeland

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9
Cultuur
7.2
Stranden
7.9
Steden
7
Eten & drinken
7.6
Activiteiten
9