Home
Blog
Algemeen
Rise up and travel: heerlijk filmpje voor je dagelijkse dosis reisinspiratie

Rise up and travel: heerlijk filmpje voor je dagelijkse dosis reisinspiratie

1 minuut leestijd
Rise up and travel: heerlijk filmpje voor je dagelijkse dosis reisinspiratie

Vlieg jij alleen in je dromen de wereld over? Word wakker en maak het waar. Na deze video boek je direct een ticket!

Reizen is een geweldige ervaring. Iedereen die er wel eens op uitgetrokken is, zal dit bevestigen. Je ontmoet onvergetelijke mensen, maakt nieuwe vrienden voor het leven, leert veel over andere culturen en legt de mooiste landschappen vast op de gevoelige plaat. Bovendien leer je jezelf op een andere manier kennen en ontdek je misschien nieuwe kwaliteiten waarvan je nog niet wist dat je deze in je had. In onderstaand filmpje komt het 'reisgevoel' gegarandeerd (weer) naar boven. Kijk en geniet!

Van metropool tot pittoresk platteland

Ga op pad met lokale vervoersmiddelen. Vaar naar een tropisch eiland per boot, verplaats je met een kameel in de woestijn, sjees met een tuktuk door druk bevolkte steden in Azië, waag je in een ‘chickenbus’ in Centraal-Amerika en hop in een oldtimer in Cuba.

Ga niet enkel voor de meest toeristische hotspots, maar wijk af van het gebaande pad. Bezoek authentieke dorpen en maak kennis met ieders gebruiken, normen en waarden. Daag op elke bestemming je smaakpupillen uit en proef de typische lokale gerechten.

hawaii
hawaii

Hongkong
Hongkong

buddhists
buddhists

Spot dieren in het wild, van lama's in Peru tot walvissen in Australië. Leer piano spelen, rook sigaren met locals, dans en dompel jezelf onder in oosterse wijsheden bij Boeddhistische monniken.

Spons kennis op, deel jouw kennis en kunde met anderen en ben de verandering die je zelf graag ziet in de wereld. Ga ervoor, want onze aardbol is mooi!

Meer blogs