Home
Blog
Bestemmingen
Écht geweldig filmpje: Zuid-Afrika in al haar schoonheid

Écht geweldig filmpje: Zuid-Afrika in al haar schoonheid

1 minuut leestijd
Écht geweldig filmpje: Zuid-Afrika in al haar schoonheid

Zuid-Afrika, rainbow nation. Een absolute aanrader en must-see! Deze prachtige video laat je précies zien waarom Zuid-Afrika NU op je bucket list moet.

De makers van dit filmpje nailed it. Prachtige footage, storytelling met de beste visuals en echte emotie. Alles wat je van Zuid-Afrika wilt zien en wat het land zo ongelofelijk bijzonder maakt in vier minuten. Vier onwaarschijnlijk mooie minuten. Ga maar vast op het puntje van je stoel zitten en press play.

Zuid-Afrika is een lust voor het oog

Toegegeven, de videographers zijn zonder enige twijfel absolute pro’s, maar de schoonheid van Zuid-Afrika laat zich ook wel heel graag én gemakkelijk op de gevoelige plaat vastleggen. Zuid-Afrika is een lust voor het oog en heeft zo veel moois te bieden. Van prachtige uitgestrekte natuur tot de hoogste bergtoppen met onbeschrijfelijk mooie vergezichten. Maar ook het rauwe en pure Afrika en dat waar het land bekend om staat: wildlife.

south africa
south africa

safari
safari

Zuid-Afrika is het land bij uitstek voor een safari. Kom oog in oog te staan met the Big Five: olifanten, neushoorns, leeuwen, luipaarden en buffels. In hun natuurlijke habitat nog zo veel indrukwekkender en mooier.

In Zuid-Afrika wil je álles zien!

Zuid-Afrika leent zich uitstekend voor een rondreis, aangezien het land zo veel verschillende landschappen en culturen kent. Ontdek achter elk hoekje weer een ander, uniek stuk natuur en beleef hoe de lokale bevolking nog steeds jaren terug in de tijd leeft. Een trip door Zuid-Afrika is een absolute must als je van reizen houdt.

Top reizen naar Zuid-Afrika

Reisorganisaties met reizen naar Zuid-Afrika

Meer blogs over Zuid-Afrika

Beoordelingen van Zuid-Afrika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9.1
Cultuur
8.1
Stranden
7.5
Steden
7.8
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.8