Home
Blog
Bestemmingen
Wow Namibia, we just fell in love with you!

Wow Namibia, we just fell in love with you!

Wow Namibia, we just fell in love with you!

Zuid-Afrika is onwaarschijnlijk mooi en ook Tanzania trekt al jaren vele toeristen. Maar voor een onvergetelijk mooi stukje Afrikaanse wildernis gaan wij ook met alle liefde naar Namibië.

Slechts iets meer dan twee minuten duurt dit prachtige filmpje, maar we zijn verkocht! De maker heeft het kloppende hart van Namibië super mooi op beeld weten te vatten. Prachtige, ongerepte en uitgestrekte natuur met onwaarschijnlijk mooie landschappen waar geen einde aan lijkt te komen, die typische bloedrode zonsondergang zoals je die alleen in Afrika ziet en natuurlijk Afrikaanse wilde dieren. Kijk en smacht!

Avontuur in de Namibische woestijn

Wat Namibië Namibië maakt is vooral heel veel ruimte. Uitgestrekte landschappen en veel woestijn. In Namibië moet je zeker de Sossusvlei in het Namib-Nauklust National Park gaan zien. Een prachtige woestijnvlakte met 300 meter dieprode hoge zandduinen die de avonturiers onder ons móet aanspreken: hiken door de woestijn, in een 4WD rondscheuren in het zand of sandboarden. Niets is te gek!

Afrika zoals Afrika bedoeld is

Uiteraard vind je in Namibië ook die unieke Afrikaanse cultuur en bevolking. Een cultuur waar gewoontes en rituelen nog heel puur zijn. Waar je niet stil kunt blijven zitten omdat de African beats je overal tegemoet komen. En last but definitely not least: wildlife. Heel veel wildlife. Dé ultieme reden om op reis te gaan naar Namibië is het spotten van wildlife in hun natuurlijke habitat. Olifanten, giraffen, luipaarden, leeuwen, zebra’s, nijlpaarden en ga zo maar door. Op een self-drive door Namibië kom je ze gegarandeerd allemaal tegen!

namibia wildlife
namibia wildlife

namibia wildlife
namibia wildlife

 

Top reizen naar Namibië

Reisorganisaties met reizen naar Namibië

Meer blogs over Namibië

Beoordelingen van Namibië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9.3
Cultuur
7.8
Stranden
5.9
Steden
6.8
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
9.1