Home
Blog
Bestemmingen
Epische roadtrip door de USA: gave video!

Epische roadtrip door de USA: gave video!

1 minuut leestijd
Epische roadtrip door de USA: gave video!

Eén man, één auto, één telefoon, één videocamera, één maand cruisen door tien staten en dan deze verbluffend mooie beelden vastleggen. Dit moet je zien!

Een roadtrip door de Verenigde Staten is bij voorbaat een unieke ervaring. De meest uiteenlopende landschappen wisselen elkaar af. Zo rijd je de ene dag tussen immense bergen, een volgende dag over uitgestrekte vlakten met bizar hoge cactussen en poppen er een ander moment de grootse en gekke rotsformaties op aan de horizon. In deze video worden de staten Washington, Oregon, Idaho, Montana, Wyoming, Utah, Nevada, Colorado, Arizona en Californië prachtig in beeld gebracht.

Hotspots: in alle staten

Hoogtepunten die je niet mag missen tijdens deze epische roadtrip zijn onder andere de vulkanische Nationale Parken Yellowstone, Grand Teton, Black Canyon en Rocky Mountain, waar je je op de top van wereld waant. In Spooky Canyon wurm je je door zandkleurige ‘slotcanyon’s' (kloven met hoge verticale wanden). Aanschouw de magische Coloradovallei in Dead Horse Point State Park en vergaap je aan zowel diepe dalen als hoge pieken op één van de uitzichtpunten in Zion’s Nationaal Park.

In Saguaro lijkt het alsof je in het wilde westen bent en word je omringd door cactussen in allerlei soorten en maten. Spot last but not least dolfijnen rondom de schitterende Channel Islands in de warme staat Californië. Deze eilanden kennen een rijke flora en fauna. Er leven meer dan 2.000 verschillende soorten planten en dieren, waaronder de blauwe vinvis, het grootste dier op aarde.

roadtrip usa
roadtrip usa

Top reizen naar Amerika

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8