Home
Blog
Bestemmingen
Zien: Héél gaaf roadtrip West-USA filmpje

Zien: Héél gaaf roadtrip West-USA filmpje

1 minuut leestijd
Zien: Héél gaaf roadtrip West-USA filmpje

Als je nog op zoek bent naar een ultieme plek om te gaan road trippen in 2017, check dan zeker even deze video. West-USA is your place to be!

Als wij zeggen West-USA, dan denk je waarschijnlijk meteen aan steden als Los Angeles, San Francisco en Las Vegas. Uiteraard mogen deze ultieme hotspots niet ontbreken op je road trip door het westen van Amerika. Maar naast deze grote steden vind je tijdens je roadtrip vooral veel prachtige natuur. Watch & be amazed!

De ultieme roadtrip door West-USA

Amerika is groot, héél groot. De beste manier om tussen de regels door te lezen en ook alle mooie stukjes Amerika tussen alle grote steden te ontdekken, is een roadtrip. Tijdens een roadtrip ervaar je hét ultieme gevoel van vrijheid. Je kan helemaal zelf je route bepalen en gaan en staan waar je wilt. Zoals je in deze epic video ziet, is het vooral de prachtige natuur die je hartje sneller doet kloppen.

De mooiste hike ter wereld

Na de drukte van de Amerika’s big cities is de uitgestrekte natuur van West-Amerika werkelijk een verademing. Hou je van hiking, dan is West-USA een walhalla! In parken als Yosemite National Park en Death Valley bij Las Vegas kun je urenlang hiken zonder ook maar iemand tegen te komen. De natuurlijke schoonheid van deze parken is ongeëvenaard. De Grand Canyon is misschien wel één van de mooiste natuurgebieden ter wereld. In onze top 12 van mooiste hikes ter wereld staat de Grand Canyon dan ook met stip op één. 

motel roadtrip
motel roadtrip

usa west
usa west

Top reizen naar Amerika

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8