Home
Blog
Algemeen
9x Redenen waarom de Walmart cruciaal is bij een USA roadtrip

9x Redenen waarom de Walmart cruciaal is bij een USA roadtrip

op 9 februari 2016
1 minuut leestijd
9x Redenen waarom de Walmart cruciaal is bij een USA roadtrip

Iedereen die wel eens een roadtrip in Amerika heeft gemaakt, kent de Walmart. Deze supermarktketen is namelijk onmisbaar tijdens je reis!

In Nederland hebben we de Albert Heijn To Go. In Thailand hebben we de 7-Eleven. En in Amerika? Daar zweert men bij de Walmart Deze supermarktketen is geniaal, ook – juist – voor reizigers. Lees hier waarom je Wally niet mag missen!

1. Het is zóveel méér dan een supermarkt

Huishoudelijke artikelen, pizza’s, ijsblokjes, snoep, speelgoed, kleding, make-up, munitie… just to name a few!

2. Er is er altijd een Walmart als je er één nodig hebt

Met bijna 5.000 Walmart-winkels in de Verenigde Staten, is er altijd een Walmart in de buurt. Iets nodig? Dan is Wally je redder in nood.

3. Ze verkopen er campingspullen

Van een koelbox en een tent, tot luchtbedden, matjes en een navigatiesysteem. Bij Walmart vekopen ze campingspullen, en dat is super handig (en voordelig) als je last minute ergens wilt overnachten.

4. Je kunt alles terugbrengen

De meeste items kunnen maar liefst 90 maanden na aankoop nog worden teruggebracht. Bij producten onder de 25 dollar kun je zelf je geld terugkrijgen. En zelfs zonder bonnetje!

5. Je wordt altijd vriendelijk begroet

Elke Walmart-vestiging heeft een eigen ‘begroeter’, die de bezoekers welkom heet. Héérlijk Amerikaans!

6. Het is niet duur

Niet onbelangrijk: de spullen van Walmart zijn goed betaalbaar! Al zijn de lonen van de werknemers (daardoor?) niet erg hoog. De laagste lonen bedragen niet meer dan 9 dollar per uur…

7. Grooootverpakkingen!

Grote potten, grote pakken, grote aantallen: als je groot wilt inkopen zit je bj Walmart wel goed. En de winkel is ook groooot. De Walmart Super Stores zijn gemiddeld zo’n 16.000 vierkante meter groot!

8. De ideale plek voor wildkamperen

Kampeerspullen gekocht maar geen kracht meer om te rijden? Slaap dan in je auto op het parkeerterrein van Walmart. Walmart-oprichter Sam Walton schijnt ooit gezegd te hebben dat reizigers zijn winkels als veilige rustplek mogen beschouwen. 's Ochtends een lekker ontbijtje halen. Ideaal. Toch schijnt het tegenwoordig wat lastiger te zijn en schijnen campers wel eens weggestuurd te worden.

9. Het is een stukje All American-cultuur

Een hele ervaring dus die Walmart, en dé plek om typische Amerikanen in hun natuurlijke habitit te spotten. Onmisbare beleving tijdens je volgende USA-roadtrip!

Ben jij wel eens in een Walmart geweest?

Top reizen naar Amerika

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8