Home
Blog
Bestemmingen
Een flydrive naar de oostkust van Amerika: Awesome!

Een flydrive naar de oostkust van Amerika: Awesome!

op 10 februari 2017
1 minuut leestijd
Een flydrive naar de oostkust van Amerika: Awesome!

Comfortabel naar New York of Miami reizen met het vliegtuig en aldaar de omgeving verkennen cruisend in een huurauto: Een USA fly drive road trip rocks!

Geen gids die je aan de hand neemt en vertelt hoeveel minuten je hebt om dat gave uitzicht te bezichtigen. Nee, met een fly & drive-vakantie bepaal je je eigen tempo en heb je het stuur letterlijk in eigen handen. Het is een heerlijke manier om het land te ontdekken. Hoe het werkt? Je vliegt naar je vertrekpunt en hopt daar in de tot je beschikking staande huurauto. In een vooraf vastgestelde periode rijd je naar het eindpunt waar vandaan je weer naar huis zal vliegen.

City trip 2.0

Zo begint je fly drive bijvoorbeeld in New York. Je verblijft er een paar dagen, bezoekt Time Square, het vrijheidsbeeld, Central Park en aanschouwt de stad vanaf het Empire State Building. Vanuit de stad die nooit slaapt maak je een dagtrip naar Boston als je van geschiedenis en architectuur houdt. Bezoek de Harvard-universiteit en loop de Freedom Trail, een wandeling van vier kilometer die met een rode lijn op straat aangegeven staat.

philly
philly

everglades
everglades

Rijd via ‘Philly’ (Philadelphia), waar je de historische klok Liberty Bell vindt, zuidwaarts naar de hoofdstad Washington. Als vanzelfsprekend spot je hier Het Witte Huis vanuit het George Washington Monument, aanschouw je het indrukwekkende World War II Memorial en het Capitool. Duik in ‘DC’ ook zeker de interessante musea in, ze zijn in de meeste gevallen gratis! 

Follow the sun

Door naar Florida! Breng een bezoek aan NASA’s Kennedy Space Center in Cape Canaveral en ga voor surfen naar Coco Beach. Via adrenaline verhogende attractieparken in Orlando rijd je naar jet-set Fort Lauderdale en crazy Miami, waar hip en happening Ocean Drive the place to be is. Spot krokodillen in het subtropisch moeraslandschap van Nationaal Park The Everglades en rijd over de Overseas Highway vanuit Miami naar het paradijselijke Key West.

Wil je de hele oostkust in één fly drive pakken? Trek daar dan zeker vier weken voor uit en volg U.S. Route 1 die de grote steden van de oostkust met elkaar verbindt.

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

florida roadtrip
florida roadtrip

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

Top reizen naar Amerika

Mexico, Miami & Key West

Mexico, Miami & Key West

17 dagen
Individuele rondreis
Individuele rondreis
Geniet van zonovergoten stranden in Key West, het bruisende Miami en oude Maya-ruïnes en kristalhelder water in Tulum. Een reis naar deze prachtige bestemmingen is een perfecte combinatie van ontspanning en cultuur. Deze reis is de perfecte combinatie tussen relaxen en culturele sites bezoeken. Je start de reis in Miami en rijdt de prachtige route bij Key West. Vervolgens gaat de reis verder naar het veelzijdige Mexico. Via Cancun bezoek je het schier eiland van Yucatan en een van de zeven wereldwonderen Chitzen Iitza. Om de reis relaxt af te sluiten eindigen we deze reis in Cancun. Wij streven ernaar u de perfecte reis te bezorgen. En omdat iedereen uniek is en iedere wens anders, maken wij die bijzondere reis natuurlijk voor u op maat. Wij nemen u niet alleen mee naar prachtige bezienswaardigheden en de beste accommodaties, maar laten u proeven van de cultuur en natuur die de bestemming te bieden heeft.Persoonlijk advies, daar draait het om bij Travel Legends. Onze reisspecialisten gaan met u om tafel om de perfecte reis samen te stellen. Met behulp van contacten over de hele wereld ontvangt u uw reis op maat, met de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Wij willen altijd net iets meer bieden, kijken net iets verder en zetten graag een stapje meer. Daardoor kunt u zorgeloos op reis gaan.Niet alleen wij nemen u graag mee op een onvergetelijke reis, wij introduceren u aan de locals die hun ervaringen en tips graag delen. Zij zien dagelijks met eigen ogen de vele plekken en eigenschappen die deze landen te bieden hebben en hebben de regio voor altijd in hun armen gesloten. U kunt zich geen betere gids wensen!

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8