Home
Blog
Bestemmingen
Waanzinnig filmpje: Roadtrip langs de westkust van Amerika

Waanzinnig filmpje: Roadtrip langs de westkust van Amerika

Waanzinnig filmpje: Roadtrip langs de westkust van Amerika

Kijken: video van vier reizigers tijdens hun roadtrip langs de mooiste plekjes van USA’s westkust. Al is de roadtrip zelf het vetste natuurlijk!

Of je nu zelf als eens een roadtrip door het westen van Amerika hebt gemaakt of niet: dit filmpje is fanastisch om te kijken. USA-kriebels all over! Kijk onderstaande video en reis (weer) mee langs de hoogtepunten van Amerika’s westkust.

Vier meiden maken samen een roadtrip door het westen van de Verenigde Staten. De reis start in Los Angeles. Maar de reizigers bewaren de highlights van LA voor het laatst en zetten meteen koers naar het oosten: de Grand Canyon!

Grand Canyon en Las Vegas

In de video ervaar je goed hoe het is om op het randje van de indrukwekkende Grand Canyon te staan. Na de Canyon is het tijd voor Las Vegas. Even geen natuur, maar genieten van de lichtjes en gekte op The Strip, de casino’s en de feesten.

Death valley
Death valley

san francisco
san francisco

Van Death Valley naar San Francisco

De roadtrip gaat verder via Death Valley, een angstaanjagend groot en warm natuurgebied waar het zo rustig is dat je op je gemak foto’s op de weg kunt maken. En filmpjes dus ;-) Next stop: Monolake. Monolake is een zoutmeer aan de rand van Yosemite National Park. Daarna rijden de meiden door naar San Francisco, de stad waar iedereen verliefd op wordt.

Pacific Highway (Highway 1)

Om weer in LA te komen gaat de roadtrip terug via de Pacific Highway, een prachtige route van San Francisco tot LA die langs de Grote Oceaan loopt. In LA worden highlights als Hollywood en Santa Monica bezocht. En dan zit de roadtrip er helaas alweer op…

Top reizen naar Amerika

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8