Home
Blog
Bestemmingen
Prachtig filmpje: Roadtrip in Californië

Prachtig filmpje: Roadtrip in Californië

1 minuut leestijd
Prachtig filmpje: Roadtrip in Californië

Behoefte aan wat Caliornia Dreaming? Kijk dan even deze video over de Golden State! Opgepast: instant wanderlust.

De stranden van Los Angeles en Santa Monica, de Hollywood Hills, roadtrips door de woestijn en onderweg stoppen in een All American Dinner… Misschien cliché, maar niet voor niets! Een rondreis door Californië, dat móet je toch eens doen in je leven? Enne, hoe eerder hoe beter wat ons betreft!

Drukke en verlaten plekken

Feesten in Las Vegas, hiken in de Grand Canyon: dat is toch veel leuker als je nog jong en fit bent? Ook leuk is het verlaten goudzoekersstadje Bowdie, ten oosten van Yosemite National Park. Alsof je je even in een Western-film bevindt! Daarna bijkomen in de prachtige natuur, vol grote meren, torenhoge bomen en indrukwekkende rotsen.

San Francisco

Rijd door naar San Francisco, misschien wel de leukste stad van de USA! Beklim de steilste straat van Californië, maak een ritje in een oude tram en fiets – uiteraard- even heen en weer over de Golden Gate Bridge. Oh, en dan zouden we bijna Alcatraz en de vele zeeleeuwen nog vergeten!

Bonus: Pacific Highway

Tot slot kun je terugvliegen naar LA, zoals de maker van deze video deed, maar wij adviseren je om zeker nog het stuk kust van San Francisco tot Los Angels mee te pakken. Deze weg heet de Pacific Highway en was zelfs de inspiratiebron van de bekende Great Ocean Road in Australië. Dat zegt genoeg, toch? De Big Sur, Santa Barbara, dat wil je echt niet missen!

Big Sur
Big Sur

Top reizen naar Cali

Reisorganisaties met reizen naar Cali

Meer blogs over Cali

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8