Home
Blog
Bestemmingen
Video: 24 uur in San Francisco

Video: 24 uur in San Francisco

1 minuut leestijd
Video: 24 uur in San Francisco

Wat te doen als je één dag in het bruisende San Francisco in Californië zou zijn? Bekijk dit filmpje voor just an ordinary day in de wereldstad!

Je zou maar in San Francisco wonen! Sowieso één van de leukste steden van de Verenigde Staten! Zou je dan elke dag even naar de Golden Gate Bridge kijken? Een ritje maken in een oude tram? En wandelen langs het water? Kijk onderstaande video van San Fran en je krijgt het California Dreaming-gevoel sowieso te pakken!

California Dreaming

Waar vind je nou een stad met zo’n iconische brug, een imposante skyline, een prachtig strand, een gezellige pier, heerlijk eten, een bruisende mix aan diversiteit, oude huisjes, moderne gebouwen, fijne musea, klassieke trams, een authentieke Chinatown, mooie parken, modieuze winkels, heuvels én zoveel moois dichtbij? We houden van je, San Francisco!

 

Tip!

Vanaf de heuvels heb je natuurlijk een prachtig uitzicht over de rest van de stad. Maar voor wie wat anders wil is een boottochtje naar Alcatraz misschien een goed idee. Niet alleen om de wereldberoemde gevangenis te aanschouwen, maar omdat je het uitzicht vanaf de boot subliem is.

Uitstapjes

We kunnen het haast niet voorstellen, maar heb je even genoeg van San Francisco? Maak een dagtripje naar wijnregio Napa, nationaal park Yosemite of rijd langs de Big Sur.

Golden Gate
Golden Gate

San Francisco
San Francisco

Top reizen naar San Francisco

Reisorganisaties met reizen naar San Francisco

Meer blogs over San Francisco

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8