Home
Blog
Bestemmingen
Filmpje: New York zoals je het nog niet eerder zag

Filmpje: New York zoals je het nog niet eerder zag

1 minuut leestijd
Filmpje: New York zoals je het nog niet eerder zag

Ontdek ‘the city that never sleeps’ vanuit verbluffende nieuwe oogpunten. New York, New York! 

Dat New York bruist van de energie en creativiteit is algemeen bekend. Menig creatieveling en businessman of -vrouw strijkt er neer om inspiratie op te doen. Ook de recreant kan zijn hart ophalen in ‘The Big Apple’, New York leent zich namelijk uitstekend voor een ontspannen weekend (of week!) weg. Kijk en geniet van je kippenvel!

Adem in die ruimdenkendheid

Naast de diversiteit van inwoners en bezoekers van de stad komt het liberale gedachtegoed van NYC ook tot uiting in de infrastructuur en architectuur. Niets lijkt te gek voor de New Yorkers. Aanschouw de verbluffende wolkenkrabbers en skyline vanaf de Brooklyn Bridge en de veerboot naar Staten Island. Breng een bezoek aan Central Station, Wall Street en vergeet ook niet de stad te bewonderen vanaf het dak van het Empire State Building of de Top of the Rocks. De dronebeelden in deze video geven een indrukwekkend voorproefje.

Geniet optimaal

New York opent je mind en laat je op iedere hoek van de straat opnieuw verrassen. Geniet van al het moois wat deze wereldstad te bieden heeft! Maak een wandeling in Central Park. Struin door de straten van Brooklyn. Dompel je onder in het dagelijks leven en doe een koffie met overheerlijke cheesecake in een van de vele gezellige koffietentjes. Vergeet tot slot niet om een Broadway show bij te wonen en laat je thuisbrengen door een traditionele Yellow Cab voor de full New York-experience.

new york top of the rock
new york top of the rock

New York Park
New York Park

Top reizen naar New York

Reisorganisaties met reizen naar New York

Meer blogs over New York

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8