Home
Blog
Bestemmingen
10x De beste hotel tips voor New York City

10x De beste hotel tips voor New York City

10x De beste hotel tips voor New York City

New York, the city that never sleeps! Maar tijdens je verblijf in New York zul je ongetwijfeld zelf wel af en toe even lekker willen slapen. Gelukkig zijn er genoeg hotels om uit te kiezen in The Big Apple.

Een hotel kiezen is altijd lastig en helemaal is zo’n wereldstad als New York. Want de keuze is reuze en er komen steeds meer hotels bij. Wellicht wordt het wat makkelijker met deze tien beste hotel tips voor New York.

1. Four Seasons Hotel New York

Four Seasons Hotel New York
Four Seasons Hotel New York

Heb je een groot budget en wil je veel luxe? Dan is het vijfsterren hotel van Four Seasons in New York een mooie optie. Hier krijg je een enorme hotelkamer met uitzicht over Central Park!

2. The Gatsby Hotel

The Gatsby Hotel
The Gatsby Hotel

Dit betaalbare hotel in de Lower East Side heeft een Great Gatsby inrichting. De kamers zijn redelijk minimalistisch ingericht maar hebben alles wat je nodig hebt. En binnen een half uurtje lopen ben je in SoHo, East Village, Chinatown en West Village.

3. Hotel Americano

Hotel Americano
Hotel Americano

Hotel Americano ligt in Manhattan's Chelsea buurt. Vroeger was dit een parkeergarage maar inmiddels is het een prachtig hotel. Je vindt er meerdere bars, twee restaurants en zelfs een outdoor zwembad!

4. West Side YMCA

West Side YMCA
West Side YMCA

West Side YMCA is een hostel in het centrum van New York. Als je alleen reist kun je hier een bed boeken in een slaapzaal maar ze hebben ook privékamers. Dit hostel heeft een fitnesscentrum met twee zwembaden en ligt om de hoek van Time Square en de Empire State Building.

5. HI NYC

HI NYC
HI NYC

Reis je alleen en wil je graag goed slapen in een gezellig hostel? Dan is HI NYC een goede keuze. De sfeer is goed hier en door de indoor en outdoor chill ruimtes is het makkelijk om andere reizigers te ontmoeten. En de locatie is ook nog eens heel centraal.

6. William Vale Hotel

William Vale Hotel
William Vale Hotel

William Vale Hotel ligt in Williamsburg. Dit hotel is vooral heel mooi omdat het een zwembad van twintig meter op het dak heeft! Ook de rooftopbar is een absolute aanrader. De kamers hebben grote ramen en een balkon met uitzicht over de stad.

7. CitizenM New York Times Square

CitizenM New York Times Square
CitizenM New York Times Square

CitizenM is een betaalbaar hotel op slechts een minuutje lopen van Times Square. Het hotel heeft een hippe uitstraling en is van alle moderne gemakken voorzien. Daarnaast is er ook nog een luxe fitnesscentrum en een mooie rooftopbar.

8. Hotel 50 Bowery

Hotel 50 Bowery
Hotel 50 Bowery

Hotel 50 Bowery is een boetiekhotel in Chinatown. De hotelkamers zijn allemaal stijlvol ingericht en ruim. Ja kan een kamer boeken met uitzicht over de stad maar anders kun je ook van het uitzicht genieten vanaf het dakterras.

9. Arlo NoMad

Arlo NoMad
Arlo NoMad

Arlo NoMad is een trendy hotel met vriendelijk personeel. De kamers hebben uitzicht op het Empire State Building en er is ook nog een rooftopbar met uitzicht over de stad. De kamers zijn klein maar praktisch ingericht.

10. The Paper Factory

The Paper Factory
The Paper Factory

The Paper Factory hotel ligt op slechts twee haltes van Midtown Manhattan. Ooit was dit een papierfabriek maar inmiddels een hip boutique hotel. De industriele details zijn nog overal terug te vinden wat zorgt voor een bijzondere stijl.

Top reizen naar New York

Reisorganisaties met reizen naar New York

Meer blogs over New York

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8