TUI

Al 75 jaar je vertrouwde reisaanbieder

TUI

TUI is met reizen naar meer dan 60 landen de grootste reisorganisatie van Nederland en Europa, een betrouwbare keuze dus. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en ideeën over 'de ideale rondreis'. Daarom vind je bij TUI de meest uiteenlopende rondreizen naar talloze bestemmingen. 

Een groepsrondreis naar Indonesië, per huurauto op avontuur door Cuba of liever met een privé-chauffeur Sri Lanka ontdekken? Bij TUI vind je ongetwijfeld iets wat je aanspreekt!

Alle rondreizen worden met de grootste zorg samengesteld door ervaren specialisten. Door jarenlange ervaring met de bestemmingen en langdurige samenwerking met plaatselijke professionals garanderen wij rondreizen van een uitstekende kwaliteit én tegen zeer scherpe prijzen. Veel groepsrondreizen hebben gegarandeerd vertrek, waardoor de voorpret direct na boeking begint. Op de website van TUI boek je eenvoudig je droomreis online, bovendien vind je hier aantrekkelijke aanbiedingen.

Maak kennis met de landen zoals ze echt zijn, maak kennis met de rondreizen van TUI!

Accomodatie
7.5
Vervoer
7.5
Reisleiding
7.4
Prijs / Kwaliteit
7.3
Algemeen
7.3
TUI is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek TUI
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van TUI

TUI (en eerst Arke) is al jaren onze vaste keus bij het boeken van onze vakantie. Meestal voor een verre rondreis, maar soms ook dichtbij (Europa). Uitstekende service en prachtige reizen!
- Ellen D. Hooge

Blogs over TUI

· Redactie
TUI - Een kijkje achter de schermen
De reisorganisatie TUI is bij iedereen wel bekend, maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe en wat doet TUI allemaal in het verre reizen segment? Wij vroegen dit en nog veel meer aan TUI reisspecialist Esther.
· Redactie
WIN: Een Arke Reischeque t.w.v. € 450
Van Arke mogen wij een Reischeque ter waarde van € 450 weggeven! De Reischeque is helemaal vrij te besteden. Bijvoorbeeld voor een stedentrip, zonvakantie of losse vliegtickets. Doe mee!

Beoordelingen van TUI

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met TUI?
6,4

Israël en Jordanië 12 daagse groepsreis

Israël
Groepsrondreis met TUI
16-10-2022

Geen opvang in Amman waar we onverwacht moesten overnachten. Airporthotel heel slecht en na 3 uur rust en zonder ontbijt naar Tel Aviv waar we gelijk begonnen aan de excursies.
Door Rosj Hasjana alles dicht. Geen Yad Vashem, winkels restaurant dicht. Geen openbaar vervoer 3 dagen lang.
Verder was het prima, goede gids, hotels redelijk, eten prima
Jordanië
Slechte gids, niet verstaanbaar ( veel informatie gaat daardoor verloren) veel te vol programma. Hotel Amman slecht, andere hotels prima. Prachtige dingen gezien
Laatste dag excursie laten vervallen zodat we Een heerlijke relaxte middag konden hebben aan de Dode Zee in een prachtig hotel
Tip: zorg voor een verstaanbare gids, kort het programma in of verleng het met 2 of 3 dagen met een rustdag ertussen.
Beoordeling gids is gemiddeld. Gids Israël uitstekend, maar Jordanië beneden maats vandaar ook een 6 gemiddeld

Marijke vd Berg
Gereisd met partner
8,8

Hoogtepunten Italië

Italië
Singlereis met TUI
29-09-2022

Geweldige reis!! Heel veel gezien in 12 dagen!! Alles heel goed geregeld door chauffeur Werner!
Veel waar voor je geld!!
Al vaker met kras op vakantie geweest , zou het weer doen!!

Monika Eijkens
Alleen gereisd
8,0

Een zeer complete rondreis met ervaren gids en top chauffeur!

Ierland
Groepsrondreis met TUI
27-09-2022

Ik wil de 8 daagse groepsreis Hello Ierland van Tui van harte aanbevelen.
Een zeer compleet programma, heel veel gezien zonder het gevoel van haast gehad te hebben. Een goede gevarieerde hotelkeuze. Zeer deskundige gids en buitengewoon vriendelijke, behulpzame goede chauffeur.
Een programma wat ik al mijn vrienden aan kan bevelen, organisatie en dagelijkse omgang en uitvoering van de tour was vlekkeloos.
Hiernaast een mooi groep medereizigers en ook nog fantastisch weer.....maar dat is niet te plannen.

Barbara Wijbenga
Gereisd met partner
5,0

Zuid Afrika 17 daagse rondreis

Zuid-Afrika
Groepsrondreis met TUI
16-07-2022

Slechte informatie van tui over de reisdocumenten. Voor Swaziland heb een vacinatie bewijs op papier nodig. Was ons niet duidelijk. D e eerste 4 dagen erg veel stress van gehad en weinig reisplezier omdat we dan Swaziland niet inmochten. De reisleider Izac was niet toegankelijk en liet ons maar in onzekerheid. De reisleider vertikte het om Engels te spreken, sprak zuid afrikaans wat vaak moeilijk of niet te verstaan was. Er waren veel onduidelijkheden. Hij gaf geen tijden aan en kan problemen niet opvangen. Werd dan boos en geïrriteerd. En weigerde dan met de reizigers te communiceren. Het is een prachtige reis maar hierdoor was er veel frustratie wat zo jammer is van deze reis.

Laura Bos
Gereisd met gezin
1,0

Echt heel erg teleurgesteld

Frankrijk
Familiereis met TUI
24-07-2020

Wegens corona wilde wij niet meer vliegen naar onze bestemming van menorca-spanje. Van alles werd beloofd, van een full refund tot vouchers maar er word totaal niet aangehouden en het blijken loze beloftes. Door paniek om al ons geld kwijt te raken namen we ons voor naar normandie te gaan, met als 2e week bretagne op de planning. Gewoon met de auto zodat we terug kunnen als we willen of de grenzen zouden sluiten. Eenmaal in normandie zijn wij ons rot geschrokken door de manier waarop de locals omgaan met de maatregelen opgesteld door macron, hun eigen president. De kok draagt zijn mondkap op de kin en hoest in zijn handen om vervolgens het eten aan te raken. En dat is nog maar 1 voorbeeld. We voelen ons onveilig en willen naar huis. Toen wij tui belde om te overleggen waren ze onbegripvol en we mochten niets omboeken of het geld reserveren. Als een kenau werd er tegen ons gepraat en we zijn al ons geld kwijt.
Achteraf hadden wij nooit het geld vroegtijdig moeten overmaken, maar wegens belofte voor refund of voucher hebben we dit toch gedaan. Wij gaan nooit meer boeken bij tui.

Theuns
Gereisd met gezin in July 2020
Alle ervaringen met TUI