TUI

Al 75 jaar je vertrouwde reisaanbieder

TUI

TUI is met reizen naar meer dan 60 landen de grootste reisorganisatie van Nederland en Europa, een betrouwbare keuze dus. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en ideeën over 'de ideale rondreis'. Daarom vind je bij TUI de meest uiteenlopende rondreizen naar talloze bestemmingen. 

Een groepsrondreis naar Indonesië, per huurauto op avontuur door Cuba of liever met een privé-chauffeur Sri Lanka ontdekken? Bij TUI vind je ongetwijfeld iets wat je aanspreekt!

Alle rondreizen worden met de grootste zorg samengesteld door ervaren specialisten. Door jarenlange ervaring met de bestemmingen en langdurige samenwerking met plaatselijke professionals garanderen wij rondreizen van een uitstekende kwaliteit én tegen zeer scherpe prijzen. Veel groepsrondreizen hebben gegarandeerd vertrek, waardoor de voorpret direct na boeking begint. Op de website van TUI boek je eenvoudig je droomreis online, bovendien vind je hier aantrekkelijke aanbiedingen.

Maak kennis met de landen zoals ze echt zijn, maak kennis met de rondreizen van TUI!

Accommodatie
7.2
Vervoer
7.9
Reisleiding
7.6
Prijs / Kwaliteit
7.2
Algemeen
7.4
TUI is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek TUI
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van TUI

15-daagse rondreis Highlights van Marokko

15-daagse rondreis Highlights van Marokko

15 dagen
Groepsrondreis
Marokko, Rabat, Erg Chebbi, Aït Benhaddou, Ouarzazate, Tizi n'Tichka
TUI (en eerst Arke) is al jaren onze vaste keus bij het boeken van onze vakantie. Meestal voor een verre rondreis, maar soms ook dichtbij (Europa). Uitstekende service en prachtige reizen!
- Ellen D. Hooge

Blogs over TUI

· Laurens Taekema
5 x mooie bestemmingen en reizen van TUI
Op reis met TUI? Dan heb je enorm veel keuze uit verre reizen, zonvakanties, stedentrips, autoreizen en wintersport. Natuurlijk heeft TUI ook een prachtig aanbod rondreizen, zowel dichtbij als verre reizen. In dit artikel inspireren en we jou met 5 reisbestemmingen uit het aanbod van TUI. Let's go!
· Redactie
TUI - Een kijkje achter de schermen
De reisorganisatie TUI is bij iedereen wel bekend, maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe en wat doet TUI allemaal in het verre reizen segment? Wij vroegen dit en nog veel meer aan TUI reisspecialist Esther.

Beoordelingen van TUI

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met TUI?
9,4

Geweldig , Grand tour

Zuid-Afrika
Groepsrondreis met TUI
27-09-2023

Augustus bleek toch een hele goede maand te zijn om deze reis te maken. Koud in de ochtend en avond, maar overdag heerlijk weer. Hierdoor veel dieren gezien. De big-five is gelukt. Van de 21 dagen maar 1 middag regen. De reis is erg afwisselend . De reisleider Riaan een topper en de buschauffeur Wellington geweldig. De lange dagen in de bus, ook dan voldoende stops. Een aanrader!
.

Juliette Vlierman
Gereisd met gezin
3,8

Klassiek Griekenland: slechte service van TUI

Griekenland
Groepsrondreis met TUI
23-09-2023

Wij boekten de rondreis Klassiek Griekenland met TUI Nederland.
Al voor vertrek werden wij verkeerd geïnformeerd. De boekingsbevestiging vermeldde foutieve informatie over vereiste reisdocumenten voor Belgen. Vooraleer we schriftelijke bevestiging kregen dat een geldige identiteitskaart voldoende was, waren we heel wat boze telefoons verder.
De excursies moesten ter plaatse CASH betaald worden. Er werd rekening gehouden met korting voor senioren maar onze twee kinderen, studenten, hadden ook recht op korting, zelfs gratis toegang, en hebben dit niet gekregen. Wij moesten 20 euro per persoon betalen voor de excursie naar Akropolis, hoewel zij dus gratis entree hadden. Steeds opnieuw werd dit door TUI niet begrepen. Een cursus begrijpend lezen is zeker een aanrader voor deze organisatie.
De hotels die TUI boekt zijn "middenklasse", een relatief begrip. Toch was het hotel in Delphi naar onze normen geen middenklasse hotel. De bedden hadden een erge dunne matras en zijn klein. De badkamer was volledig onbruikbaar. Veel te klein en stinkend. Ook het ontbijt stelde niet veel voor.
De klachtenafhandeling van TUI is lamentabel. Ze schuiven alles op de klant af en lezen niet wat je schrifjt. Ze beschikken niet over de juiste informatie en antwoorden niet op het gestelde probleem. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Winstbejag lijkt het enige te zijn dat telt.

Cindy
Gereisd met gezin
7,0

Rome totaal, plotseling veel goedkoper

Italië
Groepsrondreis met TUI
19-09-2023

Boeking via internet gedaan. Gisteren 18-9 betaalde ik het resterende bedrag. Tot mijn verbazing zag ik, dat de reis 90 euro pp goedkoper werd aangeboden, dat is dus 180 euro voor 2. Telefonisch contact gehad, TUI mag dit doen, prijzen kunnen verschillen. Ik vindt dit wel een heel groot verschil en voel mij genomen, de reis kan dus goedkoper. De reden waarom dit prijsverschil is, blijft onduidelijk.

Carolien de Goede-Smit
Gereisd met partner
7,6

Enorm mooi land

Thailand
Groepsrondreis met TUI
18-09-2023

Het rondtrekken was best pittig .de bus was wel heel goed dus daarvan niks aan te merken .je ziet enorm veel op zo een korte periode .sommige dingen miste ik wel .vb Thaise dans of een echte grote voedselmarkt .onze gids was niet op en top (ma e ) ze wist niet veel dingen uit zichzelf die je in de avond zo eens kon bezoeken of zo. (Je moest alles dan wel zelf opzoeken . Bij de uitstappen en lunch is geen drinken voorzien (dit is bij te betalen ) neem de uitleg van tui met een korrel zout ,geen parelwitte stranden gezien.en met de tuk tuk Euh 5min ? Ma dan neem je zelf wel eentje in de avond best gezellig .de hotels waren vrij goed .hele grote bedden die goed lagen . De olifanten hebben wij zonder tui geboekt bij de mensen en dit was zo leuk .

Sil
Gereisd met partner