TUI

Al 75 jaar je vertrouwde reisaanbieder

TUI

TUI is met reizen naar meer dan 60 landen de grootste reisorganisatie van Nederland en Europa, een betrouwbare keuze dus. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en ideeën over 'de ideale rondreis'. Daarom vind je bij TUI de meest uiteenlopende rondreizen naar talloze bestemmingen. 

Een groepsrondreis naar Indonesië, per huurauto op avontuur door Cuba of liever met een privé-chauffeur Sri Lanka ontdekken? Bij TUI vind je ongetwijfeld iets wat je aanspreekt!

Alle rondreizen worden met de grootste zorg samengesteld door ervaren specialisten. Door jarenlange ervaring met de bestemmingen en langdurige samenwerking met plaatselijke professionals garanderen wij rondreizen van een uitstekende kwaliteit én tegen zeer scherpe prijzen. Veel groepsrondreizen hebben gegarandeerd vertrek, waardoor de voorpret direct na boeking begint. Op de website van TUI boek je eenvoudig je droomreis online, bovendien vind je hier aantrekkelijke aanbiedingen.

Maak kennis met de landen zoals ze echt zijn, maak kennis met de rondreizen van TUI!

Accommodatie
7
Vervoer
7.9
Reisleiding
7.5
Prijs / Kwaliteit
7.1
Algemeen
7.2
TUI is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek TUI
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van TUI

15-daagse rondreis Highlights van Marokko

15-daagse rondreis Highlights van Marokko

15 dagen
Groepsrondreis
Marokko, Rabat, Erg Chebbi, Aït Benhaddou, Ouarzazate, Tizi n'Tichka
TUI (en eerst Arke) is al jaren onze vaste keus bij het boeken van onze vakantie. Meestal voor een verre rondreis, maar soms ook dichtbij (Europa). Uitstekende service en prachtige reizen!
- Ellen D. Hooge

Blogs over TUI

· Laurens Taekema
5 x mooie bestemmingen en reizen van TUI
Op reis met TUI? Dan heb je enorm veel keuze uit verre reizen, zonvakanties, stedentrips, autoreizen en wintersport. Natuurlijk heeft TUI ook een prachtig aanbod rondreizen, zowel dichtbij als verre reizen. In dit artikel inspireren en we jou met 5 reisbestemmingen uit het aanbod van TUI. Let's go!
· Redactie
TUI - Een kijkje achter de schermen
De reisorganisatie TUI is bij iedereen wel bekend, maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe en wat doet TUI allemaal in het verre reizen segment? Wij vroegen dit en nog veel meer aan TUI reisspecialist Esther.

Beoordelingen van TUI

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met TUI?
1,0

Gegarandeerd vertrek betekent niets voor Tui

Colombia
Groepsrondreis met TUI
19-02-2024

Ik heb een groepsrondreis met TUI geboekt naar Colombia met gegarandeerd vertrek. Alles op mijn werk geregeld en voorbereiding in volle gang....wordt de reis geannuleerd. Reden: ik was de enige deelnemer! De vermelding Gegarandeerd vertrek is dus een verkooptruc en betekent niks voor TUI. Ook ik beteken niks voor TUI. Ze beweren me gemaild te hebben maar ik kan nergens iets vinden, ook niet in spam. De annulering was een volslagen verrassing. TUI stelt teleur. Onbetrouwbaar en slechte klantenservice.

Margriet
Alleen gereisd
5,2

Rondreis met lange reisdagen en overwegend slechte hotels

Mexico
Groepsrondreis met TUI
09-02-2024

Veel cultuur gezien. 18 daagse rondreis in de sporen van de Maya's. Veel te lange reisdagen en de oponthoud bij de grenzen Belize, Guatemala en Mexico,.
Een dag bijna 18 uur in de bus. Hotels waren vaak ondermaats, oudbollig, muf en de badkamers verschrikkelijk. Zeker geen reis om aan te raden.

Rob
Gereisd met partner
10

Een droomvakantie

Costa Rica
Groepsrondreis met TUI
10-12-2023

Ken je die droomvakanties die reisorganisaties beloven? En die films op een tropische locatie? Dit was echt mijn vakantie. Het was 16 dagen lang genieten. Onze gids Elvis was ontzettend goed in zijn werk en onze buschauffeur Carlos was ook top. Ik heb een fantastische vakantie zonder zorgen gehad!

Els
Gereisd met vrienden
1,0

Geen menselijke betrokkenheid

Nederland
Familiereis met TUI
20-11-2023

Wegens een ziekenhuisopname met verdenking op hersenvlies ontsteking
van onze twee maanden oude zoon hebben we onvoorzien onze reis moeten annuleren. Helaas geen enkele tegemoetkoming vanuit TUI.

Ik kan tot op zekere hoogte policy wel begrijpen maar geen enkele tegemoetkoming terwijl hotel en vliegtuig stoelen gewoon weer in de verkoop gaan vindt ik gezien de omstandigheden getuigen van geen enkele menselijke betrokkenheid naar de klant.

Hugo de Rooij
Gereisd met gezin
5,0

Niet aan te bevelen. Smerige hotels

Thailand
Singlereis met TUI
05-11-2023

Veel cultuur. Hotels zou je niet eens ee varken in laten logeren. Koelkasten met schimmels, badkamers vol schimmels. Echt te gek voor woorden.

Carribeandelight
Alleen gereisd
Alle ervaringen met TUI