Home
Blog
Algemeen
5 x mooie bestemmingen en reizen van TUI

5 x mooie bestemmingen en reizen van TUI

op 10 maart 2023
2 minuten leestijd
Op reis met TUI naar Italië (Sicilië)
Op reis met TUI naar Italië (Sicilië)

Op reis met TUI? Dan heb je enorm veel keuze uit verre reizen, zonvakanties, stedentrips, autoreizen en wintersport. Natuurlijk heeft TUI ook een prachtig aanbod rondreizen, zowel dichtbij als verre reizen. In dit artikel inspireren en we jou met 5 reisbestemmingen uit het aanbod van TUI. Let's go!

Sri Lanka

Op ontdekking in Sri Lanka
Op ontdekking in Sri Lanka

Een rondreis door het mooie land Sri Lanka is een geweldige ervaring voor jong en oud. Je bezoekt mooie steden als Colombo, Kandy en Galle, maar ook plaatsen als Dambulla dat bekend staat om de Boeddha's. In het Wasgamuwa National Park is er een kans dat je een kudde olifanten tegenkomt. En bij Sigiriya kun je de unieke Leeuwenrots beklimmen. Ook bij Little Adam's Peak geniet je van een fantastisch uitzicht over het groene landschap. Richting het zuiden ontdek je de vele theeplantages en in Nuwara Eliya maak je een onvergetelijke treinreis door het landschap. Er is ook tijd voor een dagje strand en bij het Pigeon Island National Park kun je misschien zelfs walvissen en dolfijnen spotten!

Méér info & boekenBekijk Sri Lanka reizen van TUI

Andalusië

Reis met TUI naar het mooie Andalusië
Reis met TUI naar het mooie Andalusië

De regio Andalusië ligt in het zuiden van Spanje en om alle mooie plekjes te ontdekken is één vakantie waarschijnlijk niet genoeg! Tui biedt gelukkig prachtige rondreizen aan in groepsverband, of je kunt tijdens een fly-drive vakantie zelf veel van de omgeving gaan verkennen. Hoe dan ook, je komt langs de mooiste plekjes zoals het Alhambra in Granada, de wilde Berberapen in Gibraltar en het Plaza de España in Sevilla. Je ontdekt de pittoreske witte dorpen waar het leven stil lijkt te staan. En je geniet van de verrukkelijke tapas en een glaasje sherry in Jerez de la Frontera. Je verblijft in 3- en 4-sterrenhotels en de reizen naar Andalusië zijn zeer geschikt voor kinderen.

Méér info & boekenBekijk Andalusië reizen van TUI

Cuba

Op avontuur met TUI in Cuba
Op avontuur met TUI in Cuba

Of je nu één of drie weken naar Cuba gaat, de rondreizen van Tui laten je de mooiste plekjes van het land zien. Je begint je avontuur in de kleurrijke hoofdstad Havana. De oude oldtimers rijden door de straten en een bezoek aan het Capitool mag niet ontbreken. Of wat dacht je van een avondje dansen of de ritmische muziek? In de natuur kom je helemaal tot rust en de El-Rocio-waterval en de Guayanarivier zijn een paradijs voor velen. Geniet ook van andere steden als Trinidad, Santiago de Cuba, Camagüey en Santa Clara. Na je rondreis is er de mogelijkheid je reis te verlengen met een strandvakantie. Verblijf nog een weekje in Varadero of geniet van de mooie stranden bij Playa Pesquero.

Méér info & boekenBekijk Cuba reizen van TUI

Italië

De prachtige kustregio Cinque Terre in Italië
De prachtige kustregio Cinque Terre in Italië

Een reis naar Italië is ontzettend divers. Zo geniet je van de mooie meren en hoge bergen in het noorden, van schitterende stranden op Sicilië en cultuur in steden als Milaan, Firenze en Rome. In de hak van Italië kun je Puglia gaan ontdekken. Hier is het nog een stuk rustiger, alhoewel steeds meer mensen het bijzondere trullistadje Alberobello bezoeken. Of wacht dacht je van een fly-drive door Umbrië en Toscane? Je geniet hier volop van de wijngaarden en aan lieflijke stadjes is geen gebrek! Voor de prachtige kustlijn ben je bij de Amalfikust en Cinque Terre op de juiste plek. Het ene stadje is nog romantischer dan de ander!

Méér info & boekenBekijk Italië reizen van TUI

Kenia

Op safari in Kenia met TUI
Op safari in Kenia met TUI

Wil je de Big Five van Afrika wel eens in het echt zien? Dan gaat er natuurlijk niets boven een rondreis in Kenia! Je gaat op pad met een ranger die je kennis laat maken met de leeuw, het luipaard, de neushoorn, de olifant en de buffel! En naast deze bijzondere dieren kom je nog veel meer waanzinnige beesten tegen. Tijdens de meerdaagse rondreis overnacht je in safaritenten en bezoek je één of meerdere parken. Voorbeelden zijn het Tsavo East National Park, Taita Hills en het nationale park van de Masai Mara. Je maakt kennis met de lokale bevolking en er gaat een culturele wereld voor je open! Na je rondreis kun je heerlijk bijkomen op de mooie stranden langs de oostkust van Kenia.

Méér info & boekenBekijk Kenia reizen van TUI

Top reizen met TUI

Meer blogs over TUI

Beoordelingen van TUI

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7
Vervoer
7.9
Reisleiding
7.5
Prijs / Kwaliteit
7.1
Algemeen
7.2