333travel

Verre reizen. Voor iedereen uniek.

333travel

333TRAVEL is de individuele verre reizen specialist naar Azië, Amerika, Zuid-Afrika. Al meer dan 13 jaar ligt ons specialisme in het organiseren van reizen op maat, individuele rondreizen, strandvakanties stedentrips, Fly drives, campervakanties en vliegtickets naar verre bestemmingen voor met uw partner, of met uw gezin of met een stel vrienden. Ook vind je bij 333TRAVEL vele bouwsteen modules die gemakkelijk in elkaar te zetten zijn in de eigen bouwstenen reis door Amerika, Australië en Nieuw- Zeeland. Alle reizen van 333TRAVEL zijn van een uitstekende kwaliteit en scherp geprijsd! En voor goedkope vliegtickets kun je ook bij 333TRAVEL terecht.

De landen specialisten van 333TRAVEL kunnen je deskundig advies geven en daarnaast heeft 333TRAVEL. Op de overzichtelijke website boek je eenvoudig je reis online en je kunt bovendien rekenen op een persoonlijke en betrouwbare service. Let er ook op dat bij 333TRAVEL  de entreegelden en excursies allemaal inclusief zijn. Genieten van een prachtige reis op maat, individuele rondreis of strandvakantie doe je met 333TRAVEL.

Accommodatie
8.3
Vervoer
8.4
Reisleiding
8.5
Prijs / Kwaliteit
8.1
Algemeen
8.4
333travel is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek 333travel
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van 333travel

We zijn via 333Travel naar Thaialand gereisd. Onze rondreis Thailand was werkelijk fantastisch! De reis zat goed in elkaar met afwisseling van cultuur, natuur en strand. Goed georganiseerd met ook fijne tips van het 333Travel team.. bedankt!
- Fam. v/d Woude

Blogs over 333travel

· Laurens Taekema
Nieuwe bestemming voor 333travel: Oeganda
333travel heeft er een nieuwe bestemming bij! Oeganda, ofwel de Parel van Afrika, is de nieuwe toevoeging aan het mooie aanbod van 333travel. Deze komt bij het bestaande reisaanbod met reizen naar Zuid-Afrika, Namibië, Kenia en Tanzania, de Seychellen en Mauritius.
· Redactie
333TRAVEL lanceert reismagazine WOW
De Nederlandse reisorganisatie 333TRAVEL heeft reismagazine WOW gelanceerd. Een magazine vol reisinspiratie, tips en mooie droomreizen!
· Redactie
Nieuwe website voor 333TRAVEL
333TRAVEL heeft begin deze maand een compleet nieuwe website gelanceerd. Een mooie nieuwe website. Gefeliciteerd 333TRAVEL!
· Redactie
333TRAVEL - Een kijkje achter de schermen
In de serie 'Een kijkje achter de schermen' is het deze keer de beurt aan 333TRAVEL. Deze reisorganisatie is vooral bekend van haar individuele rondreizen op maat naar Azië, maar biedt inmiddels ook reizen aan naar Amerika, Australië en Nieuw Zeeland. Reisspecialist Nico vertelt ons er meer over!
· Redactie
Met 333 Travel naar Nieuw-Zeeland
Het wonderschone Nieuw-Zeeland is een uitstekende bestemming om te genieten van een verre rondreis. De weidse, nog ongerepte natuur leent zich prima voor het maken van een rondreis per huurauto. Ook zijn er tal van mogelijkheden om actief bezig te zijn in de ruige natuur, zoals door te gaan raften, een parachutesprong te wagen of – iets minder spectaculair – het maken van een lange fietstocht. 
· Redactie
333TRAVEL lanceert unieke regeling 'Betaling op Maat'
Vandaag realiseert reisorganisatie 333TRAVEL een doorbraak in de Nederlandse reismarkt met de lancering van de ‘Betaling op Maat’ regeling. Reizigers die een rondreis, strandvakantie of maatwerkreis bij de individuele reisspecialist naar Azië boeken, krijgen de mogelijkheid om de reissom op maat te betalen.
· Redactie
333TRAVEL geeft laagste prijsgarantie voor rondreizen Azië
Vandaag realiseert reisorganisatie 333TRAVEL een doorbraak in de Nederlandse reismarkt met de lancering van de GELD TERUG GARANTIE. Reizigers die in februari een rondreis of strandvakantie met vlucht boeken bij de  Individuele reisspecialist naar Azië, krijgen het prijsverschil vergoed wanneer dezelfde reis nadien goedkoper kan worden aangeboden.
· Redactie
Droomreizen in Azië
Het reisprogramma  "Droomreizen in Azië" is al enkele afleveringen onderweg , maar toch willen we jullie er nog even op wijzen. Vooral als je van plan bent om een rondreis in Thailand, Indonesië of Sri Lanka te maken dan moet je dit programma op SBS6 eens bekijken!

Beoordelingen van 333travel

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met 333travel?
5,5

Horror vakantie Maleisië

Nederland
Individuele rondreis met 333travel
04-01-2024

Bij aankomst moesten we 5 uur wachten op onze hotelkamer, na een reis van 18 uur. De de bedden van kamers van de hotels in Cherating (Holiday Villa Cherating Resort) en Terengganu (Sutra Beach Resort) zaten vol met bedwantsen, meer dan 100x gebeten. Horror! Zeer slecht afgehandeld door 333 Travel, afgescheept met een restitutie van €150. Na 3 maanden thuis ook daar bedwantsen aangetroffen. Horror, horror, horror. Nooit meer met 333 Travel!

Peter
Gereisd met vrienden
6,0

Rondreis door Java en Bali

Indonesië
Individuele rondreis met 333travel
27-08-2023

In 2 weken door Java en Bali reizen is teveel! Erg vermoeiend, slechte wegen en middelmatige hotels. Met een bus die erg slecht was,maar met een goede chauffeur,die redelijk Engels sprak. In de reisomschrijving stond dat de entreegelden inclusief waren,maar die moesten we terplekke alsnog betalen. Jammer! Het verschil in hotels was enorm! Van heel luxe tot slecht en alles er tussen. We hebben er het beste van gemaakt en mooie dingen gezien.
Maar prijs/ kwaliteit stond niet in verhouding.

Lydia Olivier
8,2

Weer een goed georganiseerde reis gehad , goede vlucht met Eva air en na aankomst goed opgevangen en daarna naar een door Travel333 gereserveerd hotel gebracht ook hotel was formidabel.

Thailand
Familiereis met 333travel
19-05-2023

We hebben een familieen vrienden bezoek gedaan
En diverse rondtrips gemaakt.

Marinus van Laerhoven
Gereisd met partner
8,0

Goed geregeld!

Indonesië
Familiereis met 333travel
07-05-2023

Wij hebben eilandhoppen in Indonesië geboekt! Ontzettend goed geregeld. Ook goed contact vanuit Indonesië met de reisorganisatie. Transfer was op tijd. Goede hotels!

Marianne
Gereisd met gezin
4,0

Onaangename verrassingen

Mexico
Individuele rondreis met 333travel
09-02-2023

Rondreis door Yucatan (Mexico) geboekt via 333travel. Kennis van Mexico die contactpersoon had was matig want veel vragen konden niet worden beantwoord. Geboekte auto was ter plekke niet direct beschikbaar en moest nageleverd worden. Irritant was dat op 2 lokaties mindere hotels waren geboekt dan afgesproken (en betaald) zonder ons te informeren. Daardoor kwamen we er pas ter plekke achter. Heel wonderlijk. Uiteindelijk na eigen initiatief wel geld teruggekregen maar kwaad was al geschied. Afknapper.

Jonker
Gereisd met gezin
Alle ervaringen met 333travel