333travel ervaringen

De 333travel ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met 333travel gemaakt hebben.

Er zijn 78 ervaringen met 333travel geplaatst.

Accomodatie
8.4
Vervoer
8.5
Reisleiding
8.5
Prijs / Kwaliteit
8.3
Algemeen
8.6

Beoordelingen van 333travel

Wat vinden anderen van rondreizen met 333travel?
1,0

Vreselijke overboeking

Thailand
Fly-drive met 333travel
27-07-2019

Overboeking van eva air naar emiraten i v m staking eva air van premium class naar economie class met weinig been ruimte beloofd was meer been ruimte ik wil een compensatie voor mijn ticket van het verschil van de premium class naar de economie classdeze reisorganisatie verdient een 0 en al helemaal geen voldoende .Hasselt

Hasselt
Gereisd met vrienden in June 2019
10

Super fantastische rondreis door Zuid-Afrika, met dank aan 333travel!

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met 333travel
22-06-2018

333travel heeft voor ons een last-minute fantastische rondreis door Zuid-Afrika en Swaziland geregeld (mei/juni 2018)! We zijn fantastisch geholpen door een zeer adequate, super vriendelijke Anne die voor ons alles in zeer korte tijd tip top heeft kunnen regelen.
Ten opzichte van de standaardreis (Highlights Zuid-Afrika en Swaziland) hebben we bewust gekozen voor een grote huurauto (Toyota Fortuner 4x4), voor een verblijf van 2 dagen in het fantastische Klaserie River Safari Lodge en een extra dag in Kaapstad.
Aangekomen op Johannesburg werden we zéér goed geholpen door een medewerker namens 333travel die ons de zeer uitvoerige, op maat gemaakte reisbeschrijving overhandigde en ons werkelijk in alles heeft geholpen (regelen huurauto, tips/trucs, geld pinnnen etc. etc.).
De reis zelf was werkelijk subliem, zowel de routes per dag door het ongelooflijke landschap van Zuid-Afrika en Swaziland als de prachtige, zeer unieke en afwisselende door 333travel geselecteerde accommodaties met super aardig en behulpzaam personeel.
We hebben nagenoeg alle dieren van Zuid-Afrika gespot van zeer dichtbij (olifanten, leeuwen, buffels, giraffen, zebra’s, luipaarden, hyena’s, neushoorns, krokodillen, apen, schilpadden, stekelvarkens, zwijnen, struisvogels, nijlpaarden, walvissen, pinguins etc. etc.). Tijdens de reis ook vele activiteiten ondernomen, zoals bungy jumpen van 216 m hoge brug, vele boottochten, boomtoppen tour, wijn proeven, winkelen in Kaapstad, Cape Point, Robbeneiland, overheerlijk eten, jazz clubs etc.
Het links autorijden in Zuid-Afrika ging ons zeer gemakkelijk af, de wegen zijn prima begaanbaar en de andere weggebruikers rijden zeer beheerst en netjes. De inwoners van Zuid-Afrika en Swaziland zijn super vriendelijk en behulpzaam.
Voor degenen die op eigen houtje de kleinere natuurreservaten wil ontdekken via de meest spannende onverharde wegen raad ik het upgraden van de huurauto echt aan. Meerdere malen had ik een te avontuurlijke onverharde weg gekozen, waarbij ik zeer blij was met onze ruime 4x4 (je kunt immers in een natuurreservaat op een smal pad niet even draaien, uitstappen, lekke banden verwisselen). Tevens is het met een gezin met grote kinderen erg prettig om voldoende zit- en bagageruimte te hebben.
Voor ons was dit de eerste ervaring met 333travel en is deze uitzonderlijk goed bevallen en raad ik 333travel iedereen aan! Als ik 333travel een cijfer zou mogen geven stijgt deze ruim boven de 10 uit!

Wortelboer
Gereisd met gezin in June 2018
9,0

Fantastische reis met 333Travel

Thailand
Individuele rondreis met 333travel
05-12-2017

We hebben er een fantastische reis opzitten met 333Travel!!

Normaal gezien regelen we zelf alles heel graag op voorhand en genieten we van het voorbereiden van de reis. Door omstandigheden was dat voor ons dit jaar echter absoluut niet mogelijk.
Dan heb je twee opties:
Thuisblijven of het geregel uit handen geven.
Omdat we echt wel nood hadden aan wat ontspanning en tijd voor ons zijn we onderzoek beginnen doen naar organisaties die ons konden bijstaan met de tweede optie.

Op verschillende websites zagen we heel wat formules voor landen in Azië, maar geen enkele die ons 100% van onze sokken kon blazen.
Op aanraden van een vriendin zijn we uiteindelijk bij 333Travel uitgekomen.
Ons oog viel vrij snel op de 'Best deal Jungle & stranden in Thailand'.
Het beschreven dag-tot-dagverloop leek een perfecte combinatie van cultuur, natuur, nog meer natuur en stranden.
Diezelfde avond hebben we nog geboekt om in september te gaan. We keken al reikhalzend uit naar onze reis...
De volgende dag kregen we telefoon van Stefan van 333Travel die zijn bezorgdheid uitte over de gekozen periode waarin we onze reis wilden laten doorgaan; dan is het namelijk regenseizoen in Thailand. Hij wilde eventjes polsen of we onze reis eventueel geen twee maanden konden uitstellen.

We vonden het super dat we op voorhand werden gewaarschuwd en dat de organisatie niet gewoon uit was op snel geld verdienen!

Uiteindelijk zijn we ook echt wel blij dat we de reis twee maanden hebben uitgesteld. Absoluut het wachten waard!

Alles was perfect geregeld door 333Travel. Het enige dat minder was en waardoor we een score van 9 gegeven en geen 10 is het feit dat we tijdens een van de vluchten niet bij elkaar konden zitten. We vlogen met Emirates en als je met een reisorganisatie boekt bij hen moet je bijbetalen om je zitjes te reserveren. We hadden dat niet gedaan want dan hadden we dat moeten doen voor 4 vluchten wat resulteert in een prijs van €200... Je gaat er op dat moment ook van uit als je samen boekt dat je niet uit elkaar gezet zal worden bij een overboeking van de vlucht...

Maar als we dat buiten beschouwing laten kunnen we echt zeggen dat alles pico bello geregeld was! We hebben ons nergens zorgen over moeten maken behalve wanneer, waar en hoeveel we wilden eten en of we daar een cocktail bij wilden of niet

Elke Pasquet
Gereisd met partner in November 2017
8,6

333 travel heeft aan onze verwachtingen voldaan.

Thailand
Individuele rondreis met 333travel
22-11-2017

Voor de eerste keer een reis geboekt via 333 Travel (een individuele rondreis in Thailand). Alles was prima geregeld. Alle documenten op tijd ontvangen. Het eigen personeel van 333 travel in Bangkok is een fijne bijkomstigheid. Zij kunnen je ter plaatse van advies voorzien. Zij staan klaar om je te helpen. De reis heeft volledig beantwoord aan onze verwachtingen.

Leo en Miriam van Overbeek
Gereisd met partner in November 2017
9,0

Vietnam - een super bestemming

Vietnam
Individuele rondreis met 333travel
22-11-2017

Onze 5e verre reis, ditmaal voor het eerst met 333travel. De boekingsprocedure verliep perfect, gebruikt gemaakt van online chat voor eerste informatie. Op al onze vragen kwam snel en zorgvuldig antwoord (voor het eerst).
De reis zelf was geweldig, werkelijk geen negatieve opmerking te bedenken. We hadden toeristenklasse hotels en die voldeden prima.
Vietnam is een avontuur, de natuur is overweldigend (omgeving Sapa). Uitermate tevreden.

Esther Bakker
Gereisd met partner in November 2017
10

Erg goede ervaring met 333travel in Vietnam

Vietnam
Individuele rondreis met 333travel
20-11-2017

Met 333travel een individuele rondreis van 21 dagen door Vietnam, alles was tot in de puntjes geregeld. Voor vertrek met de medewerker goed contact gehad en zo samen een top reis samengesteld met veel variatie en naast het zien van veel natuur en cultuur ook geregeld wat rust punten. Eindigend aan het strand in een prachtige huisje op het strand in het buurt van Hoi An. 333travel kan ik een ieder echt aanraden. Groetjes Connie en Sven Bakker uit Maurik

Sven Bakker
Gereisd met partner in November 2017
5,4

Rondreis en gids via het lokale reisbureau in Sri Lanka prima, maar service 333Travel slecht!

Sri Lanka
Individuele rondreis met 333travel
14-11-2017

Slechte ervaring met 333travel.

Wij hebben afgelopen oktober een rondreis door Sri Lanka gemaakt met een strandverlenging op de Malediven. De rondreis was verder prima geregeld door de lokale reisorganisatie in Sri Lanka.

Echter bij de terugreis ging het mis. Wij vlogen van Malé (Malediven) naar Doha voor een tussenstop om via Doha naar Amsterdam te gaan. Wij waren van te voren geïnformeerd door 333travel dat Qatar Airways de vluchttijden had aangepast. Hierdoor moesten wij extra lang wachten op het vliegveld van Doha (circa 8-9 uur) voor de vlucht naar Amsterdam. Door Qatar zou er vanwege de lange overstaptijd een overnachting voor ons in een hotel in Doha worden geregeld. Echter bij aankomst in Doha wist niemand (geen enkele transfer) van ons verblijf af. Geen enkele transfer was bekend met onze namen. Aangezien het voor ons in verband met het tijdsverschil al erg laat was, hebben wij het noodnummer van 333travel gebeld. Hier kregen wij een dame aan de lijn die helemaal niets wist van de reis en moest alles navragen, begrijpelijk, maar na 45 min. waren wij nog steeds niet teruggebeld en inmiddels waren wij al bijna 1,5 uur aan het wachten op het vliegveld. Toen nog maar een keer gebeld naar het noodnummer en dezelfde dame nam de telefoon aan, maar gaf aan dat zij niemand van 333travel kon bereiken. Dat was voor ons geen fijn gevoel. Aan de dame nogmaals uitgelegd dat wij nu voor niks al erg lang aan het wachten waren en het eigenlijk voor ons al heel laat was vanwege het tijdsverschil. Wij waren moe van de reis en wilde graag slapen in een normaal bed. De dame vroeg waar wij waren. Nogmaals uitgelegd dat wij in Doha stonden waarna wij Doha voor haar moesten spellen. Toen kwam zij aan met een telefoonnummer van de ambassade van Maleisië.... Daarna hebben wij het telefoongesprek maar beëindigd, want hier kwamen wij niet verder mee. Wij zijn zelf op eigen houtje een aantal informatiebalies op het vliegveld langs gegaan met de vraag of iemand iets van ons verblijf in Doha af wist. Uit eindelijk en na 3 uur wachten heeft Qatar Airways voor ons een voucher uitgeprint waarna wij opgehaald konden worden en naar het hotel werden gebracht. Wij hebben toen nog 3,5 uur kunnen slapen voordat we weer werden opgehaald voor de vlucht naar Amsterdam. Er was dus voor ons helemaal niets in Doha geregeld. Wij hadden ook geen bevestiging of Hotelnaam ontvangen van 333travel. Daarnaast kwamen wij bij het vertrek in Malé erachter dat wij in Doha geen beschikking hadden over onze koffer. Onze koffer zou direct in Doha doorgaan voor de vlucht naar Amsterdam. Hier waren wij ook niet van te voren over geïnformeerd en hierdoor hebben wij dus ook geen beschikking gehad over onze spullen en medicijnen. Erg jammer en vanuit 333travel krijgen wij alleen telefonisch en per mail excuses, maar verder wordt er helemaal NIETS geregeld. Ze hebben niet eens voorgesteld om de belkosten in het buitenland naar het noodnummer te vergoeden. Dit moesten wij helaas zelf voorstellen.... Niet erg klantvriendelijk en servicegericht. Volgende reis gaan wij dan ook niet meer via 333travel boeken.

Marjolein
Gereisd met partner in October 2017
10

Prachtige rondreis door Thailand gemaakt

Thailand
Individuele rondreis met 333travel
24-06-2017

Fantastische afwisseling in zowel de excursies als de hotels. De hotels varieerden van superdeluxe (Amari Hua Hin) naar redelijk basis (River Kwai Jungle Rafts => fantastisch overigens). Zo leuk! Alles was perfect geregeld, we weken af van de standaard reizen van 33 Travel en dit was geen probleem: ook perfect geregeld. De privé gidsen en chauffeurs waren prettig, goed en altijd op tijd aanwezig (vonden wij bijzonder!). Alles verliep probleemloos, geen enkele miscommunicatie. 333 travel gaf vooraf zeer nuttige tips (wij wilden eerst na aankomst in Bangkok niet in Bangkok blijven, maar zijn er toch 3 dagen geweest op aanraden van 333 en daar hebben we geen spijt van: Bangkok is fantastisch en de fietstour echt een must. Ook prettig: in het door 333 aangeraden hotel Eastin Makkasan in Bangkok is elke dag een reisagent van Amazing Asia Tours aanwezig met supergoede tips (Baiyoke ronddraaiend uitzicht punt op de 83e verdieping!)

Yvonne Brandsteder
Gereisd met gezin in June 2017
9,0

Vakantie Sri lanka : genoten

Sri Lanka
Individuele rondreis met 333travel
10-08-2016

het was ongelofelijk mooi Sri lanka. mede dank zij 333travel. we hebben de discovery rondreis gemaakt met verlenging. alles was uitstekend verzorgd.

G Hartman
Gereisd met gezin in July 2016
9,0

Super vakantie met 333TRAVEL door Zuid Afrika

Zuid-Afrika
Familiereis met 333travel
18-07-2016

Het was een zeer avontuurlijke vakantie met mijn oudste dochter en kleindochter van 9 jaar. Zeer goede opvang van chauffeurs en gidsen en ze zijn zeer zorgzaam. Veel natuur gezien veel wilde dieren gezien en uit eindelijk relaxen aan de kust. Veel fruit gegeten, watermeloen, ananas, mandarijn, de typische Afrikaanse braai bbq gegegeten en diverse heerlijke groenten en lokale gerechten,zonder ziek te worden!.

Tineke Fransen
Gereisd met gezin in June 2016
9,0

Een schitterende zelf samengestelde reis door Thailand met 333TRAVEL

Thailand
Individuele rondreis met 333travel
30-04-2016

Dit was mijn eerste verre reis en via kennissen was 333TRAVEL aangeraden om naar Thailand te gaan. Mijn emails werden snel door Arnold beantwoordt en ik en mijn vrouw hebben een super vakantie gehad.
Niet verwacht dat overal iemand zou staan om ons op te halen. De hotels, vooral in Chiangmai echt top!!!. Als ik naar onze foto's kijk wil ik meteen weer terug. Goed geregeld een aanrader.

Alles kan 333TRAVEL regelen en voor een goede prijs. Ik had vierkanten ogen van het zoeken op internet.

Tanja Fransen
Gereisd met vrienden in March 2016
9,0

Mooie rondreis China

China
Individuele rondreis met 333travel
06-03-2016

Reageren meteen en denken met je mee. Uitvoering was punctueel, volgens afspraak en prettig. Altijd goede hotels. Prijs kwaliteit is prima.

Frank
Gereisd met gezin in January 2016
9,4

Perfect op maat geregeld en zeer betrouwbare organisatie!

Indonesië
Individuele rondreis met 333travel
29-01-2016

Prachtige reis naar Bali-Gili Trawangan en Lombok, we hebben zelf veel inbreng gehad in eiland-hotel-aantal dagen... De reis zelf was prachtig, ook met wat lichamelijke ongemakken werden we ter plaatse zeer goed geholpen. We zouden het zo terug doen.

Els
Gereisd met partner in January 2016
8,6

Vietnam rondreis prive

Vietnam
Individuele rondreis met 333travel
05-11-2015

Rondreis Vietnam was boven verwachting. Prima accommodaties met gastvrij personeel, goede home-stays, mooie excursies in kleine groepjes met goede en vriendelijke gidsen. Kook workshop in Hoi An is een aanrader.

Rene Antonissen
Gereisd met partner in May 2021
9,6

Best Deal Thailand met verlenging

Thailand
Individuele rondreis met 333travel
30-09-2015

Alles super goed geregeld, wat geboekt was is waar gemaakt.

Marjolein Koning
Gereisd met gezin in August 2015
9,2

Rondreis Andaman

Thailand
Individuele rondreis met 333travel
30-09-2015

Alles was super geregeld bij 333travel, het enige wat ik moest doen was genieten en dat hebben we ook zeker gedaan!

Arjen Drenthe
Gereisd met partner in October 2013
8,6

Stedentrip New York / Niagara Falls

Amerika
Fly-drive met 333travel
30-09-2015

Geweldige stedentrip New York (4dgn), gecombineerd met 3 dagen Niagara Falls/Toronto. Superhotel, 5 minuten lopen van Times Square, DE manier om NewYork te ontdekken. TIP: Koop de NEW YORK citypass (online, voor vertrek), daarmee gemakkelijk toegang tot vrijwel alle siteseeings EN perfect om je reis voor te bereiden.
Begin mei is perfecte tijd: alle bomen in voorjaars bloei, dat maakt New York zelfs tot een groene stad!!

D. de Jager (trip met mijn 18 jarige dochter)
in May 2015
8,6

Fantastisch ervaring

Indonesië
Individuele rondreis met 333travel
30-09-2015

Super rondreis gemaakt.
alles tot in de puntjes goed geregeld.
heel de familie was blij en dat moet je hebben als je op vakantie gaat en alles is goed geregeld.
dus wanneer je een organisatie zoek waar je probleemloos op vakantie wil en ook daar ultiem kan genieten.
333TRAVEL boek daar dan je vakantie

Bas Jochemsen
Gereisd met gezin in May 2015
8,8

Sri Lanka fantastisch

Sri Lanka
Individuele rondreis met 333travel
30-09-2015

samen met de familie een rondreis door sri lanka gemaakt afgelopen april. erg tevreden over de service, advisering en de gehele afhandeling. een echte specialist met creatieve ondernemende medewerkers die verstand hebben van zaken. de 21 daagse zelf samengestelde reis was prima uitgevoerd, mooie kleinschalige hotels en een hele vriendelijke gids. www.333travel.nl is aan te bevelen.
vr. groeten irene en familie

Irene vd velde
Gereisd met gezin in April 2015
8,8

Een mooi individuele rondreis door Indonesië!

Indonesië
Individuele rondreis met 333travel
30-09-2015

Wij hebben een week geleden een prachtige individuele rondreis gemaakt door Indonesië met ons gezin!
Een goed georganiseerde reis door 333 Travel oftewel zorgeloos genieten van een andere cultuur!
Alles was in kannen en kruiken,prima hotels of accommodaties,eten onderweg en prima vervoer met een busje, jeep en trein! We bezochten drie eilanden(Sumatra,Java en Bali) reisden over grote afstanden en werden voorzien van cultuur, natuur en avontuur activiteiten! We werden hierin voorzien door verschillende gidsen, die allemaal een enorme passie hadden voor hun land en ons daarin meer dan alleen in betrokken!Een fijne en mooie reis waar we met veel plezier op terug kijken,met onvergetelijke herinneringen!

Michaela Esseveld
Gereisd met gezin in June 2015
9,4

Veelzijdig Maleisië

Maleisië
Individuele rondreis met 333travel
30-09-2015

17 daagse vakantie Maleisië met drie verschillende hotels op drie verschillende plaatsen, Kuala Lumpur, Penang en Langkawi. De papieren waren ruim op tijd binnen, de vluchten prima geregeld met niet teveel wachttijd, Er wachtte ons een privé chauffeur bracht ons van en naar hotels, vliegvelden en havens. We hebben ons geen moment zorgen hoeven te maken en dat maakte onze vakantie een droomvakantie. Hotels waren hun sterren meer dan waard.

Familie Koch
Gereisd met gezin in July 2015
8,8

Wat was toegezegd is geheel uitgekomen ,erg tevreden over rondreis Thailand.

Thailand
Familiereis met 333travel
30-09-2015

Geachte heer Anker ,beste Nico, medewerkers van 333 Travel,


Via uw organisatie hadden wij van 21 juli tm 6 augustus 2015 een reis geboekt naar Thailand.
Het was een reis om nooit meer te vergeten! Met ons gezin hebben wij hiervan bijzonder genoten.

Graag wil ik langs deze weg mijn complimenten uitspreken voor 333 Travel met in het bijzonder uw medewerker Nico Anker en de collega's welke in Thailand lokaal actief zijn.
Vanaf het eerste moment bij samenstellen van de reis alsmede het boeken ervan hebben wij veel steun ondervonden van Nico Anker.
Het was voor ons gezin het grote onbekende wat nogmaals later uitgroeide tot een mooie blijvende herinnering.

Vanaf de aankomst in Bangkok tot en met m het vertrek naar huis was 333 Travel in de vorm van zijn medewerkers bereikbaar en indien nodig aanwezig. Het gaf ons een “ontzorgend “ gevoel dat direct bij aankomst
er een privé bus klaar stond om ons vanaf de luchthaven naar hotel Eastin Makasan te brengen in het hectische Bangkok.

Daar aangekomen werden wij door plaatselijk Nederlands sprekende medewerkers van A- Z geïnformeerd van de bekende Do en Dont,s

Daarna kon het verkennen van Thailand beginnen . Vooraf hadden wij samen met 333 Travel een programma gemaakt wat geschikt zou zijn voor ons gezin met twee tieners.
Op momenten dat een gids noodzakelijk was ,was deze op tijd aanwezig. Maar zeker alleen als we deze nodig hadden.
Ook het vervoer door het land was zeer correct en altijd op tijd aanwezig.

Een aantal hotels bezocht onderweg :
Eastin Makasan, Bangkok .Goed hotel,goed gelegen met zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast hier voor de eerste keer in Thailand kennis gemaakt met de Thaise keuken dmv goed buffet.
Floating house River Kwai, Onvergetelijke ervaring na bezoek aan hoofdstad. Was in de jungle maar op zeer luxe niveau. Kinderen vonden dit het allermooiste hotel.
Hotel Krungsri , Ayutthaya . Middenklasse hotel 1 nacht . Ook hier goede kamers met een uitgebreid ontbijtbuffet. Ook daar erg goed Thais gegeten.

Nachttrein Ayutthaya - Chang mai , Vooral spannend ,nieuw, niet luxe maar wel schoon en erg leuk te doen.
Hotel Duangtawan Changmai, Eigenlijk het minste hotel .Wel goed gelegen maar niet schoon en oud. Erg groot en hadden daar erg veel hinder van in zeer grote getale aanwezige Chinezen waardoor alle aanwezige liften in het grote gebouw constant zwaar overbezet waren. Wat tot enige irritatie leed.
Hotel Amari Hua Hin Een waardige afsluiter ,Het meest luxe hotel. Dit was ons vooraf bekend gemaakt .Het was er oprecht fantastisch . Alles klopte er. Prachtige kamers, stijlvol ingericht een zeer luxe zwembad en het meest tot verbeelding sprekende ontbijtbuffet wat ik ooit heb meegemaakt. ( ik reis zakelijk ook erg veel)

Bijzonder :
Onder leiding van “onze” lokale 333 Travel gids het bezoeken van koninklijk paleis en de mooiste tempels. En het kennis maken van de Thaise keuken.
Bezoek aan Olifantenboerderij in Chang Mai. Het zitten en gereden op de rug van een dergelijk groot dier was een spannende maar vooral leuke onderneming.
Bezoeken van de brug over de river Kwai met de juiste toelichting door de gids.
De drijvende markt een spektakel om niet te vergeten.
Fietstocht Colors of Bangkok, Eerste kennismaking met Bangkok op de fiets. het meest indrukwekkend was bezoek aan lokaal schooltje.
Survival in de jungle van Chang Mai met de tieners, geweldig 40 meter boven de grond.

Samengevat rest ons dank en mag men dit document samen met ons als gezin als zeer tevreden referentie gebruiken.

Vriendelijke groet,
Familie Luiijf

Fam Luiijf
Gereisd met gezin in July 2015
5,4

Grand tour borneo

Maleisië
Individuele rondreis met 333travel
30-09-2015

Wij boekten de Grand tour Borneo omdat wij natuurliefhebbers zijn. Na het bezoeken van de website en het zien van de foto's waren wij behoorlijk enthousiast. rnMAAR de foto's van Borneo op de website geven een hele andere indruk dan dat het in werkelijkheid is. rnWe hebben niets gezien van de stuwdam bij Batang Ai. Dat staat in het programma van dag tot dag maar volgens de lokale gids ging men daar nooit naar toe. rnHet longhouse is heeeeel anders dan de foto doet vermoeden. Het longhouse waar je slaapt lijkt in de verste verte niet op de foto die op de website staat. De matrassen waarop je 2 nachten moet slapen zitten vol vlooien. rnDe demonstratie van de blaaspijp deed men gewoon in het longhouse op een stukje piepschuim en niet bij de rivier door een Dajayakker in kledingdracht zoals de foto op de website doet vermoeden.rnDe jungletocht met een dorpeling is niets meer dan een wandeling door hun akker. Wij waren behoorlijk teleurgesteld.rnrnde hotels in Miri ( uitrustdag) en Kota Kinabalu (strand) waren wel geweldig net als de Deercave, Longcave en de Windave in Mulu waar eveneens een mooi junglehotel was.rn

WF.
Gereisd met partner in June 2014
3,3

Campertour Noordereiland

Nieuw-Zeeland
Individuele rondreis met 333travel
30-09-2015

333travel past beter de naam 000nazorg. Travelhome blijkt n.b. de reisagent ter plaatse. Daar heb ik overigens het gehele verblijf niets van gemerkt. Zeer inferieure camper meegekregen i.p.v premium kwaliteit.333 verschool zich achter travelhome en camperbedrijf (die wel financieel compensatie gaf). ! dag minder camperhuur dan 1e offerte maakte slechts een verschil in prijs van 18 euro (kosten extra verzekering per dag). De bemiddelingskosten werden ook niet evenredig verminderd..Heet dat oplichting?Brieven worden domweg zelfs niet naar de aangesneden onderwerpen beantwoord.( copietoets)

A Akke
Gereisd met gezin in August 2014
9,2

Individuele rondreis Sri Lanka

Sri Lanka
Individuele rondreis met 333travel
30-09-2015

samen met de familie ( totaal 6 pers. ) een individuele rondreis Sri Lanka gemaakt. Alles was top geregeld, goede hotels, zeer kundige en vriendelijke gids en heel veel gezien en genoten. we zijn erg tevreden over 333travel

Fam. Engeleaar
Gereisd met gezin in October 2014

Ben jij op reis geweest met 333travel?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over 333travel.