333travel ervaringen

De 333travel ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met 333travel gemaakt hebben.

Er zijn 78 ervaringen met 333travel geplaatst.

Accomodatie
8.4
Vervoer
8.5
Reisleiding
8.5
Prijs / Kwaliteit
8.3
Algemeen
8.6

Beoordelingen van 333travel

Wat vinden anderen van rondreizen met 333travel?
9,0

Bali Gili explorer de luxe

Indonesië
Individuele rondreis met 333travel
02-04-2015

We hebben in november 2011 samen met vrienden een onvergetelijke reiservaring gehad naar Bali en Gili Trawangan.
Onze reis begon in Ubud, waar we in een prachtig hotel verbleven. Na het acclimatiseren en het verkennen van de plaats Ubud waren we klaar om verder door te reizen naar het noorden van Bali. Onderweg hebben we verschillende excursies gedaan waarbij we een fantastische Nederlandssprekende gids hadden.  We hebben daarna een aantal nachten in Lovina doorgebracht, waar we dolfijnen hebben gespot. Vanuit Lovina zijn we naar het oosten gegaan, waar we 1 nacht in Candi Dasa hebben overnacht om daarna naar het prachtige bounty eiland Gili Trawangan te gaan. Hier is het leven alleen maar relaxed. Geen gemotoriseerd vervoer, witte stranden, helder water, een paradijs om te snorkelen. Na een relax verblijf van een aantal dagen in een fantastisch hotel was het tijd om weer terug te keren naar Bali, waar de laatste 5 dagen in Benoa verbleven. Een mooie reis, welke ontzettend goed georganiseerd was door 333 travel. Een aanrader voor iedereen!

Karin
Gereisd met vrienden in November 2011
10

Bali Gili Explorer rondreis

Indonesië
Individuele rondreis met 333travel
02-04-2015

ik heb nog nooit zo n super vakantie mee gemaakt. Echt alles was door 333travel tot in de puntjes verzorgd. Vanaf het moment van boeken tot het maken van de reis. We hadden in 1 hotel een mindere kamer ook dat werd binnen een paar uur opgelost en kregen we een andere mooie kamer. kortom niet alleen bij boeken goede service maar ook tijdens de reis.  Voor ons gezien is het nu altijd 333travel gewoonweg top 

Peter
Gereisd met gezin in March 2012
10

Grand tour sumatra, java en bali

Indonesië
Individuele rondreis met 333travel
02-04-2015

Zou iedereen aanraden om met 333 travel naar Azie te reizen. Alles tip top geregeld . toffe en zeer gedienstge gidsen . ONze reis was voor 100 procent geslaagd.

De Backer Emile
Gereisd met partner in September 2012
6,0

Ongeorganiseerde reis

Thailand
Individuele rondreis met 333travel
02-04-2015

Als je in Bankok in het Eastin hotel een toertje regelen wilt ben je duur uit.
Voor een 3 daagse Khao sok zouden we met 3 personen 620 euro kwijt zijn. (3 overnachtingen in een boomhut en een 2 daagse trip door het park) en vervoer met een minivan naar het park en vanaf het park naar bestemming). Op de bonnefooi hebben we dit tripje niet eens voor de helft gedaan, weliswaar met een simpele bus ipv een minivan, die ook niet duur is. (c.a. 50 euro voor 3 personen van Surath tani naar Khao Sok)
Op de bonnefooi is alles goedkoper en net zo gemakkelijk, want slaapplaatsen zijn er altijd, ook tijdens de kerstdagen.
Verder verdient 333 travel enorm op treinritten die je bij hen boekt. 1/3 van de prijs bij 1e klas wagons en de helft op 2e klas wagons. Beter is zelf boeken of naar het station gaan want plaats is er altijd, (aan het loket of boven in het station) Boeken thuis is het beste en goedkoopste. 2e klas slaaptrein met airco kost onder c.a. 760 bath en boven bijna 700 bath en 1e klas kost c.a. 1350 onder en 1150 boven.
alleen was 333 travel gunstig bij het bijboeken van een hotelnacht in het Eastin hotel. Scheelde 500 bath voor 3 personen.
Tip: spaar geld uit en ga op de bonnefooi de trips maken
Positief ben ik over de mail en de telefoontjes over de boeking in Nederland wbt. de vlucht. Je krijgt snel antwoord en het wordt netjes geregeld. Vandaar een 9 voor algemeen.

Ingrid eding
Gereisd met gezin in December 2012
10

New york

Amerika
Individuele rondreis met 333travel
02-04-2015

Niets dan lof voor 333travel. Net 5 dagen New York gedaan in het INK hotel en gevlogen met Iceland air. Wat een superhotel zeg, helemaal geweldig, goed gelegen in hartje manhatten supermooie kamers. Via internet voor het eerst geboekt bij 333travel en alles was super geregeld. volgende keer kijken we zeker weer bij hen

Mina van galen
Gereisd met partner in May 2013
9,0

Gerben Hartman

Thailand
Individuele rondreis met 333travel
02-04-2015

vorige week terug gekomen van de rondreis Best Deal Thailand. We hebben een prachtige reis gehad, mooie hotels, prima prive gids en mooie jungle tour in het noorden van thailand. Ik kan niet anders zeggen dan dat 333TRAVEL het top geregeld heeft. prijs / kwaliteit was prima - de ervaring van de persoon delen wij dus helemaal niet. ( kwestie van op tijd boeken waarschijnlijk )

Gerben Hartman
in August 2013
9,0

Thailand Discover rondreis

Thailand
Familiereis met 333travel
02-04-2015

Deze zomer met 333TRAVEL op 21 daagse prive rondreis Thailand geweest met de familie : in 1 woord TOP. goede hotels, vriendelijke gids. prima prijs kwaliteit verhouding. 333 dank jullie wel. Astrid Kreijnen en familie

Astrid Kreijnen
Gereisd met gezin in August 2013
10

Fly drive wild west

Amerika
Fly-drive met 333travel
02-04-2015

had nog niet eerder tijd om een reactie te plaatsen maar heb genoten van onze vakantie in west Amerika. ook de tip om de Navajo indianen te bezoeken was geweldig. Alles klopte van boeken tot en met de reis. het was onze 5e reis met 333travel en ook Amerika was goed geregeld.

Peter-karelsen
Gereisd met partner in August 2013
10

Fly drive discover Florida

Amerika
Fly-drive met 333travel
02-04-2015

Heb alleen maar lof voor deze Florida reis met 333travel. Alles was tof geregeld. ook bij boeken op kantoor zeer vriendelijke heer Nico die reis voor mij had geregeld. Ik had een grote jeep erbij gehuurd, was ook wel ideaal met de koffers en de prijs was best goedkoop. 1 woord hiervoor fantastisch !!! bedankt groet Peter

Peter van velzen
Gereisd met partner in January 2014
5,0

Thailand 2014

Thailand
Individuele rondreis met 333travel
02-04-2015

333 Travel heeft bij ons afgedaan voor individuele rondreizen
.
De gene die naar onze wensen
de reis had vast gesteld verdiend voor ons een onvoldoende.
2 van de drie hotels waren niet meer beschikbaar omdat dit pas later (na aanbetaling) gestekt word.
Het laatste hotel dat als gelijkwaardig was betiteld was erg luidruchtig (van s middag 6 tot 4 uur s nacht)
En dat met jonge kinderen.
Om toch normaal onze vakantie te laten verlopen omgeboekt via 333 travel , moesten wel bijbetalen en voor een minder hotel .Als wij dit van te voren hadden geweten had wel via e-bookers of iets in die geest ,dan ziet men gelijk of het hotel beschikbaar is en kan men meestal tot kort voor aankomst annuleren.(zonder grote kosten)
333travel na terug komst hierover gemaild en de reactie staat in de voorwaarde en pech voor u.

De Winter
Gereisd met gezin in February 2014
10

Fly drive Amerika highlights Wild West reis op maat

Amerika
Fly-drive met 333travel
02-04-2015

We zijn terug van een geweldige vakantie in Amerika. Wat een superland is dit zeg.....de grand canyon, yosemite waar we echte beren hebben gezien en heerlijk geluncht in de natuur, sedona, ongelooflijk mooi en zo veel meer. Uiteindelijk hebben wij de reis in new york afgesloten. 333TRAVEL had deze reis op maat samengesteld en alles was tot in de puntjes geregeld. Wij zeggen nooit meer anders dan 333. Complimenten vanaf het boeken tot aan terugkomst.

Marco van Laren
Gereisd met partner in June 2014
10

Midden en Noord Thailand

Thailand
Individuele rondreis met 333travel
02-04-2015

het was voor ons de 1e keer dat we via 333 boekten. We van onze buren gehoord dat ze een eigen kantoor hebben in Bangkok met Nederlands personeel. Nou dat hebben we geweten. Wat een leuke mensen. Rutger onwijs bedankt voor de service. Alles was zo goed geregeld, de htoels waren super, ons minibus erg luxe, kortom we betaalden een mooie prijs en hadden dit niet verwacht. Super super super 333.

Eduard everdingen
Gereisd met gezin in October 2014
9,0

Rondreis Thailand

Thailand
Individuele rondreis met 333travel
02-04-2015

Derde reis met 333Travel, zoals de twee voorgaande reizen, prima georganiseerd. Hotels van goede kwaliteit, veelal op loopafstand van de stadscentra. Heel veel gezien en gedaan. De lokale reisleider was er één uit duizend: geweldige inzet en kennis van zaken. Hij deed zijn werk met zichtbaar plezier.rnThailand is werkelijk heel mooi qua landschap. Voor wie van tempels houdt: je kunt hier je hart ophalen.rnrnGrote pluspunt van reizen met 333Travel: je stelt je eigen reis samen aan de hand van de bouwstenenrnrnDe algemene conclusie is toch wel: Thailand met 333Travel is een aanrader!

Esther van der Loo
Gereisd met partner in December 2014
8,0

China prachtige ervaring met 333 travel

China
Individuele rondreis met 333travel
02-04-2015

ben met 333 travel naar China geweest. Geweldige ervaring! Wij zijn echt het Chinese leven in gedoken en hebben veel contact met de lokale Chineze gehad. De reis zat heel goed in elkaar, veel afwisseling tussen leuke activiteiten en relax momenten. We verbleven in kleine karakteristieke accommodaties.

A. Vos
Gereisd met partner in January 2015
10

Alleen vlucht

Thailand
Fly-drive met 333travel
02-04-2015

Goed reisadvies. Auto met chauffeur stond klaar om ons naar hotel te brengen. Toppie

Fam Nieuwenhuizen
Gereisd met partner in September 2007
8,0

Combinatie Thailand/Cambodja

Thailand
Individuele rondreis met 333travel
02-04-2015

Dit jaar voor de 7e keer naar Thailand. Nu gecombineerd met Cambodja. De reis heb ik in overleg met 333travel samengesteld. Omdat dit jaar mijn moeder en vriend mee gegaan zijn, wilden we ze veel laten zien. En dat is prima gelukt! Met EVA gevlogen. Eerst een paar dagen Bangkok. Het starterspakket van 333 met verblijf in het Eastin Hotel. Altijd fijn om daar weer terug te komen. Na Bangkok door naar Cambodja. Angkor Wat bezocht en de Killingfields (met de gevangenis in Phnom Penh). Met de bus terug naar Thailand voor het strand. Prachtige tocht naar Koh Chang. Daar verbleven op het Emerald Cove Resort (wordt binnenkort Marriot). Voor de 2e keer daar. Super resort met prachtig strand. En voldoende restaurantjes enz. om het resort heen. Na een week terug naar Bangkok. Om nog een beetje te winkelen. Tijdens deze vakantie weer vele transfers, soorten vervoer en excursies gehad. Alles is vlekkeloos verlopen. En heel eerlijk, ik raak het gewend (ik boek alle jaren bij 333travel).

U. Veerman
in February 2015
8,0

Vakantie Thailand

Thailand
Individuele rondreis met 333travel
14-04-2015

Thailand moet je voelen, horen, zien en ruiken. De mooie tempels , de olifantentocht door de jungle was zo’n mooie ervaring, de stilte, de reuk , de natuur. Wij hadden daar t gevoel hier hoeven we nooit meer weg. Dit kun je nooit thuis navertellen. Deze reis op maat is gemaakt door mij en mijn man en 2 kinderen afgelopen februari en verzorgd door 333TRAVEL – alles was top geregeld en een prima prijs kwaliteit verhouding. erg tevreden !

Saskia de vries
Gereisd met gezin in February 2015
9,0

Prachtige kennismaking met Thailand

Thailand
Individuele rondreis met 333travel
29-08-2015

we hebben met 333 Travel een prachtige vakantie gehad in Thailand.
vele dingen gezien zoals Chinatown, bloemenmarkt, grandpalace en river kwai.
verder nog veel meer om opte noemen gezien, maar Ayutaija ( oude tempels is zeker noemenswaardig.
We hebben een fantastische vakantie gehad en dit is mede omdat 333 travel de afspraken zeker is nagekomen me het ophalen en een professionele gids ( Anouk)
zij laat niet alleen de standaard zaken zien maar geeft onderweg ook nog wat mogelijkheden aan, zoals een kokosmoten farm of een rijstveld bezoeken. via 333 travel ook no geen excursie geboekt om door Bangkok te fietsen en dit is echt voor iedereen een aanrader.
Ik zal 333 travel dan ook zeker durven aan te bevelen bij vrienden en kennissen en zal bij een volgende verre reis zeker ook weer hun site bezoeken om te kijken wat ze voor mij kunnen betekenen.

Adri Leissner
Gereisd met gezin in August 2015
8,6

333 travel reis naar Thailand

Thailand
Groepsrondreis met 333travel
30-09-2015

Hallo, hierbij willen wij nog even bedanken voor de prima op rolletjes lopende organisatie van onze rondreis door Thailand begin februari 2010 met 333 Travel/AmazingTours Co. Ltd. Wat een prachtige hotels in Bangkok het Eastin en Chiang Mai -Holiday Inn. Ook het vervoer en vooral ook de begeleiding van onze gids Anouk, in Bangok die ons veel wist te vertellen , Sunny in Chiang Mai en Toy bij de heel leuke JungleTrek die we hebben gemaakt met ons clubje.
Het Jungle Raft hotel was een leuke overnachting op de River Kwai. En daarna nog het heerlijke strand van Kho Samui in het Lawana Resort .
De fietstocht in de omgeving van Chiang Mai geboekt bij ThailandTrek ter plaatse met Sunny was leuk en leerzaam en ontspannend- Prima!!
Kortom een heel fijne vakantie was het, tot ziens de volgende keer!

Gert en Anita van de Braak
Gereisd met partner in February 2010
9,3

Onze reis

Indonesië
Individuele rondreis met 333travel
30-09-2015

Afgelopen dinsdag zijn wij terug gekomen uit Bali.
Alles was prima verzorgt, de accommodaties waren perfect en afwisselend, het vervoer van en naar was ook naar wens.

Voor een volgende vakantie zullen we in ieder geval ook de reizen van 333travel raadplegen.

Willy, Piet, Caroline en Rob
Gereisd met vrienden in September 2009
7,8

21daagse rondreis

Thailand
Groepsrondreis met 333travel
30-09-2015

De ontvangst door de Nederlandse reisleiding was heeel slecht. Hij was een onbeschofte man.

Sharita
Gereisd met vrienden in November 2009
6,8

Rondreis Laos Highlights de luxe

Laos
Individuele rondreis met 333travel
30-09-2015

Land met zeer slechte wegen. Hotels waren niet allemaal luxe, maar echt stukken minder. Aanraders zijn alleen Luang Prabang en de hoofdstad Vientiane. Beter is om dit te combineren met een ander land.

A.G. van Tergouw
Gereisd met partner in February 2012
9,4

Bali/Gili explorer

Indonesië
Individuele rondreis met 333travel
30-09-2015

Net terug van onze 17-daagse rondreis, de Bali/Gili explorer. Wij hadden een prive rondreis met nog een ander stel, totaal met 4 personen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Transfers, hotels, excursies. Reisschema; Ubud, Lovina, Candidasa, Gili Trawangan, Benoa. Met onze nederlands sprekende gids konden we per dag aangeven wat we allemaal wouden zien die dag. In principe liggen de excursies vast, maar je kan er nog prima een eigen invulling aan geven. Super geregeld. Hotels waren prima, en Villa Ombak op de Gili eilanden was echt super! Zo uit het \'boekje\'! Echt een aanrader! Laatste week strandvakantie in Benoa was voor ons iets minder. Zaten telkens in kleinschalige resorts/hotels en het Ramada hotel in Benoa was echt onwijs groot. Wij noemde het Benidorm in Bali, want daar leek het erg op. Er is weinig te doen in de buurt. Zou de reis zo weer opnieuw willen doen, alleen afsluiten in een andere plaats/hotel. Bij 333 travel was echt alles goed geregeld. Had van te voren even op internet gekeken omdat ik er nog nooit van had gehoord. Las ook aardig wat negatieve ervaringen, maar dit was bij ons absoluut niet het geval. Echt super gegeregeld, een aanrader!

Ilona
Gereisd met vrienden in September 2012
9,6

Highlights of thailand

Thailand
Individuele rondreis met 333travel
30-09-2015

Wat een fantastische reis! Alles tot in de puntjes goed geregeld. We hadden een prima gids in Bangkok. Iemand die veel te vertellen had, maar je ook de ruimte gaf om foto's te maken. We hadden een prima excursie pakket. Onze gids had nog wel wat leuk suggesties. Een hiervan was dat we de mogelijkheid hadden om samen met mijn man een olifant te wassen. Dit was echt heel erg leuk. We reden de rimboe in en daar stond de olifant al te wachten. We moesten ons omkleden en stapte boven op dit kolosale beest. De olifant ging de rivier in en op commando van zijn begeleider nam hij een slurf water en spoot ons helemaal nat. Na ongeveer een half uur, beloonden we de olifant met bananen.
Een ervaring om nooit meer te vergeten.

Vincent en Ria van Croonenburg Pijnacker.

Ria van Croonenburg
Gereisd met partner in October 2012
3,6

Strandvakantie

Thailand
Familiereis met 333travel
30-09-2015

333Travel garandeert de laagste prijs, de slechtste kamers in de hotels in Thailand en de slechtste service als je klachten kenbaar maakt.

L. de Jongh
Gereisd met gezin in October 2012

Ben jij op reis geweest met 333travel?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over 333travel.