Home
Blog
Reisgidsen
333TRAVEL lanceert reismagazine WOW

333TRAVEL lanceert reismagazine WOW

op 23 januari 2017
1 minuut leestijd
333TRAVEL lanceert reismagazine WOW

De Nederlandse reisorganisatie 333TRAVEL heeft reismagazine WOW gelanceerd. Een magazine vol reisinspiratie, tips en mooie droomreizen!

Met ruim 16 jaar ervaring in het organiseren van verre reizen loopt 333TRAVEL over van de reisinspiratie. Directeur Arno van Uffelen: "Het werd de hoogste tijd om onze reistips en -ervaringen met een groot publiek te delen. In het magazine 'WOW' krijgen reizigers volop inspiratie door insider tips, schitterende foto's en reisverhalen van onze klanten. Bestemmingen als Bali, Sri Lanka en Zuid-Afrika worden op een verrassende manier uitgelicht. Zo krijg je een gevoel bij de unieke 'wow-momenten' die wij voor iedereen willen realiseren." 333TRAVEL biedt privéreizen naar de meest bijzondere plekken ter wereld, toegespitst op de wensen van de reiziger.

Bestel zelf het WOW magazine van 333TRAVEL

Vaste klanten van 333TRAVEL krijgen de WOW binnenkort op de mat. Ook lezers van het blad Villa d' Arte krijgen deze maand de WOW cadeau. Nieuwsgierig? Je kunt het magazine eenvoudig zelf aanvragen via de website van 333TRAVEL.

Meer over 333TRAVEL

Al meer dan 16 jaar is 333TRAVEL een échte specialist in unieke verre reizen. Met een team van reisadviseurs met ruime ervaring worden de wensen van de reizigers vertaalt naar schitterende rondreizen, waarbij de hotels en activiteiten zo goed mogelijk aansluiten bij het budget en voorkeuren. De reizigers van 333TRAVEL kunnen op die manier optimaal genieten van de prachtige avontuurlijke bestemmingen.

De reizen van 333TRAVEL gaan naar maar liefst 15 verre bestemmingen. Je kunt kiezen voor een compleet verzorgde rondreis, inclusief vliegtickets, transport en overnachtingen óf zelf je reis samenstellen met behulp van de bouwstenen. De accommodaties lopen uiteen van authentieke 'bed-and-breakfasts' bij locals tot vijfsterrenhotels. 333TRAVEL is continu bezig met het optimaliseren van haar reizen en kan hierdoor de beste kwaliteit bieden.

Meer blogs over 333travel

Beoordelingen van 333travel

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
8.3
Vervoer
8.4
Reisleiding
8.5
Prijs / Kwaliteit
8.2
Algemeen
8.4