Home
Blog
Algemeen
Sawadee Familieavontuur winnaar van Verre Vakanties Award 2016

Sawadee Familieavontuur winnaar van Verre Vakanties Award 2016

op 20 januari 2016
1 minuut leestijd
Sawadee Familieavontuur winnaar van Verre Vakanties Award 2016

Sawadee Familieavontuur, de naam waaronder Sawadee reizen voor gezinnen verkoopt, is op de Vakantiebeurs onderscheiden met een Kids Vakantiegids van het Jaar 2016 Award in de categorie "Verre Vakanties".

Natuurlijk willen wij Sawadee van harte feliciteren met het winnen van deze mooie award. Uit meer dan 70 kindvriendelijke reisorganisaties werden door een vakjury de genomineerden per categorie bepaald. Vervolgens konden de ouders en kinderen stemmen uitbrengen op hun favoriet. In totaal zijn er bijna 10.000 stemmen uitgebracht!

Sawadee Familieavontuur is natuurlijk erg trots op het in de wacht slepen van de award in de "Verre Vakanties" categorie. Het is een mooie bevestiging dat de reizen voor gezinnen met kinderen erg gewaardeerd worden.

Sawadee Familieavontuur reizen

Onder de noemer Familieavontuur worden familiereizen aangeboden voor gezinnen met kinderen vanaf verschillende leeftijden. Ideaal zodat er altijd leuke speelgenootjes zijn! Zo kun je reizen boeken met kinderen vanaf de leeftijd 4, 7, 12 of 16 jaar.

De familiereizen gaan ook werkelijk naar alle uithoeken van de wereld. Van Tanzania tot Griekenland en van Indonesië tot Costa Rica. De gezinsreizen van Sawadee zijn ook geschikt voor eenoudergezinnen.

Top reizen met Sawadee

Meer blogs over Sawadee

Beoordelingen van Sawadee

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7.9
Vervoer
7.9
Reisleiding
8.7
Prijs / Kwaliteit
8
Algemeen
7.8