Home
Blog
Algemeen
Nieuw bij Sawadee reizen: Fietsvakanties

Nieuw bij Sawadee reizen: Fietsvakanties

op 4 februari 2015
1 minuut leestijd
Nieuw bij Sawadee reizen: Fietsvakanties

Sinds kort heeft reisorganisatie Sawadee haar reisaanbod uitgebreid met fietsvakanties. De fietsreizen zijn er in verschillende soorten en maten en gaan naar bestemmingen zowel binnen als buiten Europa.

De fietsvakanties van Sawadee worden samengesteld door een echte specialist op dit gebied: Cycletours Fietsvakanties. Samen met een groep actieve en reislustige Nederlanders (en vaak ook een Nederlandstalige reisbegeleider) ontdek je al fietsend de omgeving. Een geweldige manier om de natuur én cultuur van een land te ontdekken!

Er zijn op dit moment maarliefst 83 verschillende fietsvakanties te boeken. En er is voor ieder wat wils, zo lang je maar van fietsen houdt :). De bestemmingen lopen sterk uiteen: van Indonesië tot Ecuador en van Toscane tot Zuid-Afrika. Daarnaast heb je nog keuze in het soort fietsvakantie. Want wat voor de één heerlijk fietsen betekent, is voor de ander enorm afzien. Zo heb je de keuze uit de volgende soorten fietsvakanties:

Fiets-kampeervakanties in Europa

Mooie reizen met de fiets, met een groep door Spanje, Italië, Portugal, Duitsland en natuurlijk Frankrijk. Bij deze vakanties fiets je van de ene camping naar de andere. Een volgauto zorgt er voor dat je bagage naar de volgende bestemming wordt gebracht. Ondertussen geniet jij van de mooie omgeving en ben je lekker actief bezig!

Fiets-hotelvakanties in Europa

Voor wie liever iets meer luxe heeft en ook goed wil kunnen rusten 's nachts is een Fietshotel-vakantie ideaal. Hier slaap je in comfortabele hotels.

Familie fiets-kampeer vakanties in Europa

Ideaal voor gezinnen! Met de familie lekker er op uit trekken op de fiets en 's avonds gezellig kamperen. Koken hoef je overigens niet te doen, want een dat wordt gedaan door de kok die met je mee reist. Gezelligheid (ook met andere gezinnen en kinderen) staat voorop!

Verre fietsreizen voor globetrotters

Een verre bestemming per fiets ontdekken? Een echt avontuur en een onvergetelijke ervaring! Sawadee heeft de mooiste bestemmingen en routes voor je uitgezocht en samen met een gezellige groep actievelingen zul je volop genieten. Wat dacht je van fietsen op de hoogvlakte van Tibet?

Top reizen met Sawadee

Meer blogs over Sawadee

Beoordelingen van Sawadee

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7.9
Vervoer
7.9
Reisleiding
8.7
Prijs / Kwaliteit
8
Algemeen
7.8