Home
Blog
Algemeen
Nieuw bij Sawadee: Chill&Adventure reizen

Nieuw bij Sawadee: Chill&Adventure reizen

op 21 december 2015
1 minuut leestijd
Nieuw bij Sawadee: Chill&Adventure reizen

Sawadee reizen heeft iets nieuws aan haar reisaanbod toegevoegd: Chill&Adventure reizen. Inderdaad: dat zijn reizen met zowel avontuur als ontspanning. Ideaal!

De Chill&Adventure reizen van Sawadee zijn groepsreizen bestaande uit twee delen. Eerst ga je een week actief rondreizen en de hoogtepunten van een land of bestemming ontdekken. En daarna ga je heerlijk chillen op het strand.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de reis naar Indonesië (Sulawesi en Bali)? Of door Marokko, waar je na de souqs, magische steden en een verblijf in de Sahara woestijn even lekker kunt bijkomen op het strand? Of misschien wel onze favoriet: gave safari's maken in Tanzania en de Big 5 spotten in bijvoorbeeld Serengeti Nationaal Park om daarna op het fantastische bounty-eiland Zanzibar neer te strijken. Heerlijk!

Goed bedacht Sawadee!

Nieuwe Sawadee brochure

De nieuwe Sawadee reisbrochure 2016/2017 is inmiddels ook uit. De gids staat weer boordevol reisinspiratie, mooie reizen, vele foto's en de gezichten achter Sawadee. Via de website van Sawadee kun je hem gratis en voor niets bestellen.

Top reizen met Sawadee

Meer blogs over Sawadee

Beoordelingen van Sawadee

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7.9
Vervoer
7.9
Reisleiding
8.7
Prijs / Kwaliteit
8
Algemeen
7.8