Home
Blog
Algemeen
Win een droomreis bij Sawadee Reizen

Win een droomreis bij Sawadee Reizen

op 17 januari 2017
1 minuut leestijd
Win een droomreis bij Sawadee Reizen

Welk land zou jij nog wel een keer willen ontdekken? Laat het weten aan Sawadee Reizen en maak kans op je eigen droomreis.

De Big Five spotten? Uitrusten op parelwitte stranden? Of misschien toch genieten van uitgestrekte natuurparken? Welk land wil jij ontdekken en waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Sawadee Reizen wil het graag weten en biedt jou de mogelijkheid om deze droombestemming te winnen. Waar wacht je nog op?

De top 5 van Sawadee Reizen

De wereld is erg groot en er zijn zoveel mooie plekken om te ontdekken. Sawedee Reizen zette voor jou de 5 mooiste bestemmingen – volgens hun reizigers – op een rij. Wat dacht je bijvoorbeeld van het bijzondere Costa Rica? Met haar enorme diversiteit van flora en fauna, is er voor ieder wel wat wils. Of Nieuw-Zeeland, dat bekend staat om haar prachtige natuur en waar iedere natuurliefhebber zijn hart op kan halen? Meer weten? De volledige top 5 kun je op de website van Sawadee vinden.

Sawadee Reizen wil ook graag weten wat jouw favoriete reisbestemming is. Is dat Zuid-Afrika? Indonesië? Of misschien toch wel Myanmar? Bekijk het volledige overzicht, breng een stem uit op jouw favoriete bestemming en maak kans op een reis naar het land van je keuze.

new zealand
new zealand

maasai mara
maasai mara

De informatiedagen van Sawadee

Weet jij niet zo goed wat je bij elk land kunt verwachten? Of ben jij klaar om nieuwe bestemmingen te ontdekken? Bezoek dan eens de informatiedagen van Sawadee en laat je informeren door één van de vele reisexperts. Het is een dag om inspiratie op te doen, groepsrondreizen te ontdekken, reisplannen met reisexpert of reisbegeleiders te bespreken maar bovenal heel veel plezier hebben. Reizen is namelijk ontzettend leuk, waarom zou de voorbereiding dit dan niet mogen zijn? Zoek naar een informatiedag bij jou in de buurt en meld je gelijk aan.

Boek nu, betaal 50 euro

Weet jij al exact wat de bestemming van je volgende reis zal zijn? Boek dan voor 1 april 2017 jouw reis en betaal maar € 50,00 aan. Kijk snel of jouw bestemming erbij zit en maak gebruik van deze geweldige actie.

Top reizen met Sawadee

Meer blogs over Sawadee

Beoordelingen van Sawadee

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7.9
Vervoer
7.9
Reisleiding
8.7
Prijs / Kwaliteit
8
Algemeen
7.8