Home
Blog
Algemeen
Djoser geeft tips: overwinteren doe je hier!

Djoser geeft tips: overwinteren doe je hier!

op 17 oktober 2016
1 minuut leestijd
Djoser geeft tips: overwinteren doe je hier!

Reisorganisatie Djoser tipt de vetste reizen voor komend seizoen én waar je meer informatie over de tofste bestemmingen kunt vinden.

Wat is er nou lekkerder dan aan de Hollandse regen en wind ontspannen en het vliegtuig te pakken naar een exotische bestemming? Djoser biedt prachtige reizen aan waar jij de winter sowieso gaat overleven. Meer weten? Ook daar helpt de reisoganisatie graag mij (en wij natuurlijk ook).

Overwinteren doe je in…

Tempels bekijken in het onontdekte Myanmar? Een rondreis langs de historische bezienswaardigheden van Vietnam? Of een altijd-goed-reis door het wonderschone Thailand? Azië is altijd een goed idee, moge dat duidelijk zijn! Iets minder voor de hand (maar daardoor ook juist leuk) zijn reizen langs de gletsjers van Chileens én Argentijns Patagonië, culinair doen in Honduras, het Desert Festival Jaisalmer in India bijwonen of een duurzame moskee bezoeken in Marokko. Wat kies jij?

Honduras
Honduras

Moskou
Moskou

Oezbekistan
Oezbekistan

Nieuwe bestemmingen

Been there, done that? Gelukkig biedt Djoser ook weer nieuwe reizen aan. Vanaf dit seizoen kun jij met de reisorganisatie ook rondreizen door Mexico en Guatemala, Peru, Noord-Korea, Rusland, Japan, de Kaapverdische Eilanden, de Filipijnen, Iran en Oezbekistan.

Meer weten?

Op zaterdag 15 oktober houdt Djoser een informatiedag op hun kantoor in Leiden. Uiteraard zijn er reisspecialisten aanwezig die je kunnen adviseren over je droomreis, maar je kunt ook filmpresentaties bekijken over de bestemmingen. De toegang is gratis, maar meld je wel even aan via deze link. Eind oktober en begin november kun je een online presentatie bijwonen en chatten met een medewerker. Schrijf je hier in! In januari vinden er drie reizigersinformatiedagen plaats op 27, 28 en 29 januari.

Top reizen met Djoser

Meer blogs over Djoser

Beoordelingen van Djoser

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7
Vervoer
7.3
Reisleiding
7.6
Prijs / Kwaliteit
6.8
Algemeen
7