Home
Blog
Algemeen
Djoser: nieuwe bestemming, open huis én last minutes

Djoser: nieuwe bestemming, open huis én last minutes

op 2 augustus 2016
1 minuut leestijd
Djoser: nieuwe bestemming, open huis én last minutes

Met reisorganisatie Djoser kan je voortaan ook naar de Kaapverdische eilanden! Lees meer over deze nieuwe bestemming en de vele anderen of kom naar het open huis op 17 september. 

 

Houd jij van witte stranden, blauwe zee en héél veel zonuren per jaar? Dan zit je op de Kaapverdische eilanden meer dan prima. Niets voor niets wordt deze tropische bestemming steeds populairder onder Nederlandse reiziger. Daar speelt rondreis reisorganisatie Djoser op in. De reisorganisatie heeft de Kaapverdische eilanden als nieuwe bestemming aan hun aanbod toegevoegd. Ontdekt jij in twaalf dagen het vulkanische landschap en de wijncultuur van de tien eilanden voor de Afrikaanse kust?

Open huis

Nog niet overtuigd? Kom naar het open huis van Djoser in Leiden! De medewerkers praten je graag bij over hun nieuwe bestemming of over één van de vele anderen. Het open huis vindt plaats op zaterdag 17 september 2016 in Leiden. Naast heel veel reispraat kun je ook deelnemen aan de stadswandeling of een boottochtje door de Leidse grachten. Meld je hier aan!

Safari
Safari

Washington
Washington

Last minute

Kan jij niet wachten tot 17 september? Boek één van Djoser’s last minute aanbiedingen! Van ‘klassiek’ Vietnam of Cuba tot superavontuurlijk Iran of Costa Rica: de reizen van Djoser zijn alles behalve saai. Wij willen wel 45 dagen rondreizen van Kaapstad naar Nairobi!

House of Cards

Tip: speciaal voor liefhebbers van de Amerikaanse politiek biedt Djoser een verkiezingsreis aan. Reis af naar Washington en zie in zeven dagen alle hoogtepunten van de politieke hoofdstad.

Top reizen met Djoser

Meer blogs over Djoser

Beoordelingen van Djoser

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7
Vervoer
7.3
Reisleiding
7.6
Prijs / Kwaliteit
6.8
Algemeen
7