Home
Blog
Algemeen
Tip: Boek nú bij reisorganisatie Djoser met 50 euro korting

Tip: Boek nú bij reisorganisatie Djoser met 50 euro korting

1 minuut leestijd
Tip: Boek nú bij reisorganisatie Djoser met 50 euro korting

Wie in de maand april een reis bij Djoser boekt ontvangt 50 euro korting per persoon.

Reisfanaten opgelet! Reisorganisatie Djoser biedt een mooie korting aan als je nog deze maand een reis boekt. Met de actiecode APR16 ontvang je – per persoon! – een korting van 50 euro. De code is geldig tot en met 30 april 2016. En het leuke: de actie is óók geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Nog drie weken om te boeken dus!

Op reis met Djoser

Djoser is een Nederlandse reisorganisatie die 30 jaar geleden begon met ‘anders reizen’ naar Egypte. Inmiddels worden er meer dan 200 verschillende reizen naar circa 100 landen georganiseerd op elk continent. Ja, ook Antartica! Nog altijd is Djoser een reisorganisatie voor reizigers ‘van het eerste uur’. Dat wil zeggen: iedereen die individuele vrijheid op reis wilt combineren met gemak.

Egypt
Egypt

 

Peru
Peru

Van Iran tot Guatemala

Is Egypte of Antartica niets voor jou? Dan zijn er vast andere landen op de vijf andere continenten die je wél aanspreken. Van Peru en Colombia tot Indonesië en India: Djoser komt er! Sinds kort zijn zelfs ook Iran, Cuba, Tel Aviv en Guatemala aan het indrukwekkende lijstje bestemmingen toegevoegd, dus daar zal het niet aan liggen.

Top reizen met Djoser

Meer blogs over Djoser

Beoordelingen van Djoser

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7.3
Vervoer
7.6
Reisleiding
7.9
Prijs / Kwaliteit
7.2
Algemeen
7.4