Home
Blog
Algemeen
Djoser-ervaringen: gemiddeld een 8

Djoser-ervaringen: gemiddeld een 8

op 16 januari 2017
1 minuut leestijd
Djoser-ervaringen: gemiddeld een 8

Zin om er lekker tussenuit te gaan? Boek je reis dan eens bij Djoser en ontdek waarom zij gemiddeld met een 8 worden beoordeeld op Rondreis.nl.

Een goede reisorganisatie vinden is soms één van de moeilijkste dingen bij het boeken van die geweldige reis. Rondreis.nl helpt je graag om het wat gemakkelijker te maken. Wij vertellen je waarom Djoser een goede optie is en wat de reden is dat zij gemiddeld met een 8 op Rondreis.nl worden beoordeeld.

Ervaringen Djoser: gemiddeld een 8

Een reis met veel variatie, perfect georganiseerd, goede reisbegeleiding en veel vrijheid. Dit zijn maar een aantal ervaringen van reizigers die bij Djoser hun reis hebben geboekt. Het is dan ook niet vreemd dat Djoser bij rondreis.nl gemiddeld met een 8 wordt beoordeeld.

Djoser is 30 jaar geleden opgericht. Het enige wat in die tijd veranderd is, is hun aanbod aan reisbestemmingen. Tegenwoordig kun je voor alle continenten bij Djoser terecht en is er met maar liefst 200 bestemmingen voor iedereen wel wat bij. ‘De andere manier van reizen’ noemt Djoser het zelf. Zij combineren het gemak van een groepsreis met de vrijheid van een individuele reis. Heb jij dus geen zin om altijd maar met een groep op te trekken, maar wil je wel dat het vervoer en verblijf is geregeld? Dan ben je bij Djoser aan het juiste adres.

malediven
malediven

new orleans
new orleans

Nieuwe eclipsreis Amerika

Ook deze zomer kunnen we weer gaan genieten van een totale zonsverduistering. Voor deze zonsverduistering moet je dit keer wel naar Amerika afreizen. Djoser biedt je de mogelijkheid om de zonsverduistering mee te maken en daaraan een prachtige 19-daagse reis van New Orleans naar New York te koppelen. Je reist langs de “Blues Trail” naar Memphis en Nashville. Daar kun je de Eclips in al zijn glorie bewonderen. Vanuit daar reis je verder naar Washington, Philadelphia en je eindigt je reis in de stad die nooit slaapt: New York.

Wil je meer te weten komen over deze reis? Of ben je gewoon benieuwd wat Djoser allemaal nog meer te bieden heeft? Neem dan een bezoek aan één van de informatiedagen van Djoser en laat je door de reisspecialisten van Djoser informeren.

Top reizen met Djoser

Meer blogs over Djoser

Beoordelingen van Djoser

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7
Vervoer
7.3
Reisleiding
7.6
Prijs / Kwaliteit
6.8
Algemeen
7