Home
Blog
Algemeen
Djoser update: nieuwe reizen, Open Huis en actiecode

Djoser update: nieuwe reizen, Open Huis en actiecode

1 minuut leestijd
Djoser update: nieuwe reizen, Open Huis en actiecode

Ontdek Djoser’s nieuwste reizen, help kinderen in Myanmar en kom 15 april naar het Open Huis. En boek je in april dan krijg je met de actiecode extra korting!

Reis je met Djoser, dan reis je anders dan anders. Met vakbekwame reisbegeleiding, comfortabele accommodaties en goed geregeld vervoer ervaar je het gemak van een groepsreis, terwijl je ondertussen zelf in alle vrijheid de nieuwste bestemmingen, landschappen en culturen verkent.

Nieuwe reizen van Djoser

Met trots biedt Djoser je haar nieuwste parels onder de rondreizen aan. Van een 21-daagse trip door het relatief nog onbekende zuiden van India gecombineerd met de hoogtepunten van Sri Lanka, tot natuurlijke hoogstandjes in Japan’s Hokkaido. Of wat te denken van een twaalfdaags retourtje naar de Kaapverdische Eilanden dan wel een beestachtige reis door zuidelijk Afrika waarbij je de beste wildparken van het Afrikaanse continent bezoekt? Slechts een greep uit het vernieuwde aanbod!

sri lanka
sri lanka

cape verde
cape verde

myanmar
myanmar

Help kinderen in Myanmar

Djoser is net zo begaand met jou als de prachtige wereld waarin we leven. Djoser draagt dan ook graag een steentje bij aan de wereld. Bij elke boeking kan er drie of vijf euro gedoneerd worden aan UNICEF. Het totaalbedrag wordt aan het einde van het jaar door Djoser verdubbeld. Dit jaar staat het onderwijsprogramma in Myanmar centraal. Met het maken van je droomreis iets teruggeven aan de wereld, wie wil dat nou niet?

Djoser Open Huis en actiecode 

Kom op 15 april naar het Open Huis van Djoser in 'het Gulden Vlies’ te Leiden, waar ze je graag informeren over alle ins en outs. Op de website van Djoser vind je meer informatie, het laatste nieuws en de verschillende reisschema’s voor als je je vast wilt inlezen. Hier vind je ook regelmatig rondreis last-minutes, kortingen en aanbiedingen van Djoser. Zo krijg je bijvoorbeeld € 50,- korting per persoon als je in april je reis boekt bij Djoser! Gebruik bij het boeken van de reis de actiecode APR17. Deze actie is geldig tot 30 april en is bovendien geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Doe er je voordeel mee! :)

Top reizen met Djoser

Meer blogs over Djoser

Beoordelingen van Djoser

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7
Vervoer
7.3
Reisleiding
7.6
Prijs / Kwaliteit
6.8
Algemeen
7