Home
Blog
Algemeen
Djoser bestaat 30 jaar: feest!

Djoser bestaat 30 jaar: feest!

op 12 maart 2015
1 minuut leestijd

Reisorganisatie Djoser bestaat 30 jaar en dat laten ze natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Deze week is er een speciale editie verschenen van het Djoser-magazine en daarnaast zijn er cadeau's en korting op reizen!

Dit jaar viert Djoser haar 30-jarige jubileum en dit doen ze niet alleen. Dit wordt natuurlijk gevierd met alle reizigers. Zo ontvang je tot en met 16 maart per persoon € 30 korting bij nieuwe boekingen. Wil jij bij het boeken van jouw groepsrondreis hier ook van profiteren? Gebruik dan bij het boeken de actiecode: 30jaar.

Maar er zijn ook cadeau's. In samenwerking met de organisaties waar Djoser al vele jaren mee samenwerkt zijn er leuke prijzen te winnen, zoals kookboeken, Dopper waterflessen, tickets voor leuke uitstapjes, reistassen, medische kits en nog veel meer. En de hoofdprijs? Een Djoser reischeque ter waarde van 500 Euro! Al met al voldoende leuke dingen om te winnen dus. Hoe je mee kunt dingen naar deze prijzen? Meld je aan voor de Djoser-nieuwsbrief en hou je e-mail in de gaten.

En natuurlijk namens Rondreis.nl: Gefeliciteerd Djoser! Op naar de 50 jaar :)

Top reizen met Djoser

Meer blogs over Djoser

Beoordelingen van Djoser

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7
Vervoer
7.3
Reisleiding
7.6
Prijs / Kwaliteit
6.8
Algemeen
7