Home
Blog
Bestemmingen
Nieuwe rondreizen van Kras

Nieuwe rondreizen van Kras

op 25 november 2014
1 minuut leestijd
Nieuwe rondreizen van Kras

Reisorganisatie Kras heeft ook in 2015 weer een uitgebreid aanbod van bijzondere rondreizen naar vele bestemmingen over de hele wereld. Kras heeft bovendien een aantal compleet nieuwe rondreizen aan het reisaanbod toegevoegd. Rondreis.nl zet ze voor je op een rij.

Kras is niet alleen één van de grootste Nederlandse rondreis aanbieders, de kwaliteit bijft bij Kras ook immer hoog in het vaandel staan. Dat bewijzen ook de vele ervaringen en beoordelingen met Kras op Rondreis.nl (inclusief uitstekend gemiddelde!). Inmiddels staat ook het gehele reisaanbod voor 2015 online op de website van Kras en daar zijn een paar hele mooie nieuwe reizen aan toegevoegd. Kijk maar...

Verrassend China & Yunnan

Bij deze 20-daagse rondreis reis je van de panda's in Chengdu naar de megastad Hong Kong. Een zeer bijzondere rondreis langs prachtige dorpjes en steden in de Yunnan provincie. Dit gebied doet ook sterk aan Tibet denken met plaatsen als Zhongdian. Maar ook het Stenen Woud in Kunming en een boottocht over de Li-rivier tussen het karstgebergte van Yangshuo staan op het programma. Een indrukwekkende reis met gegarandeerd vertrek! Te boeken vanaf 2.279 euro.

De Geheimen van Jordanië

De naam van deze reis laat niets te raden over. In 10 dagen maak je een unieke rondreis door mystiek Jordanië. Van antieke steden tot de Wadi Rum woestijn: deze reis is één groot avontuur! En natuurlijk bezoek je ook het wereldwonder Petra. En de prijs? Deze rondreis is te boeken vanaf 949 euro. En dat is inclusief vlucht, overnachtingen in goede hotels en alle excursies. Kortom: een zeer voordelige Jordanië reis van Kras!

Voormalig Joegoslavië

Rondreizen in het gebied van voormalig Joegoeslavië is een bijzondere ervaring. Onder leiding van de Nederlands-sprekende reisleiding maak je kennis met de cultuur en boeiende geschiedenis van maarliefst 6 landen. Prachtige steden als Dubrovnik, Belgrado en Sarajevo staan op het programma, maar ook de schitterende watervallen in het Krka National Park zul je bezichtigen. Deze 12-daagse rondreis is te boeken vanaf 1179 euro.

Onontdekt Sri Lanka

Voor slechts 1599 euro (inclusief vlucht, overnachtingen en ontbijt en diner) 22 dagen lang rondreizen in ongerept Sri Lanka? Dat kan met deze nieuwe rondreis van Kras! Deze rondreis brengt je langs de vele unieke bezienswaardigheden die Sri Lanka rijk is. Jaffna, Trincomalee en Delft Eiland doe je allemaal aan tijdens deze reis en ook ontspannen op een bounty strand hoort er natuurlijk bij. Deze reis is te boeken vanaf april 2015.

Noorwegen Puur Natuur

Noorwegen is een múst voor liefhebbers van outdoor- en natuurvakanties. Het schitterende Noorse landschap bestaat uit bergen, fjorden, watervallen en valleien. Tijdens deze 12-daagse rondreis zul je daar volop van kunnen genieten. Zo reis je langs de Atlantic Road, Trollstigen en bezoek je meerdere fjorden. Te boeken vanaf 1429 euro per persoon. En ook bij deze reis zijn de vluchten, maaltijden, overnachtingen én excursies weer inbegrepen.

Mooie nieuwe rondreizen van Kras dus.. Laat 2015 maar komen! :)

Meer blogs over Kras Reizen

Beoordelingen van Kras Reizen

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
6.7
Vervoer
7.3
Reisleiding
7
Prijs / Kwaliteit
6.6
Algemeen
6.6