Home
Blog
Algemeen
333TRAVEL - Een kijkje achter de schermen

333TRAVEL - Een kijkje achter de schermen

op 30 april 2015
5 minuten leestijd
Thailand boeddha tempel
Thailand boeddha tempel

In de serie 'Een kijkje achter de schermen' is het deze keer de beurt aan 333TRAVEL. Deze reisorganisatie is vooral bekend van haar individuele rondreizen op maat naar Azië, maar biedt inmiddels ook reizen aan naar Amerika, Australië en Nieuw Zeeland. Reisspecialist Nico vertelt ons er meer over!

Hoe is 333TRAVEL eigenlijk ontstaan Nico?

333TRAVEL bestaat dit jaar 15 jaar, onze directeur is het bedrijf begonnen puur door zijn passie voor Thailand. In de loop der jaren hebben we onze horizon verbreed en ons ontwikkeld tot de specialist in individuele reizen, oftewel privé reizen die de klant zelf kan samenstellen. Mijn collega’s en ik stellen samen met de klant hun ideale reis samen, altijd op basis van een persoonlijk & individueel karakter.

Waar komt de naam dan vandaan?

9 is in Thailand het getal voor geluk. Aangezien wij als Thailand specialist begonnen zijn en een wending aan dit getal wilde geven hebben we gekozen voor 333TRAVEL.

Wat voor reizen biedt 333TRAVEL aan?

333TRAVEL is al bijna 15 jaar de individuele verre reizen specialist naar Azië, Amerika, Australië & Nieuw Zeeland. Wij organiseren uitsluitend individuele rondreizen en zijn daarbij de specialist in verre reizen op maat kortom elke maatwerkreis binnen ons reisaanbod kunt u bij ons laten samenstellen.

Voor wie organiseren jullie voornamelijk reizen?

Door ons individuele karakter kunnen wij meerdere doelgroepen van dienst zijn, zo werken wij met meerdere concepten:

333Bestsellers - Individuele rondreizen inclusief alle hoogtepunten van het land tegen een scherpst mogelijke prijs

333Pure - Pure reizen richten zich op authentieke en bijzondere plekken voorbij de toeristische trekpleisters. Steekwoorden zijn daarbij: de lokale bevolking, de cultuur en prachtige ongerepte natuur

333Trendy - Verblijf in trendy, boutique hotels of villa's met veel sfeer op een unieke locatie.

333Family - Speciaal voor gezinnen met kinderen heeft 333TRAVEL een aantal privé reizen samengesteld, waarbij rekening gehouden wordt met de speciale wensen van families. De reizen zitten vol avontuur, cultuur en is er genoeg tijd voor de nodige ontspanning.

333Flexible - Stel je eigen reis samen met de bouwstenen van 333TRAVEL.

Hoe ziet het 333TRAVEL team er uit?

333Travel bestaat uit ruim 25 collega’s die allemaal hun eigen specialisme hebben. Als je het bedrijf / de collega’s met steekwoorden zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen, jong / energiek en vol reispassie! We hebben al onze bestemmingen persoonlijk bezocht en kunnen hierdoor uit eigen reiservaring adviseren.

Wat is jouw rol binnen de reisorganisatie?

Ik ben sinds 2011 werkzaam bij 333TRAVEL. Begonnen als stagiair op onze klantenservice en nu werkzaam als salesmedewerker en supervisor. Enerzijds help ik onze klanten dus met het samenstellen van hun reis en anderzijds ben ik verantwoordelijk voor de operationele processen op onze afdeling. Een zeer veelzijdige functie dus! Onze salesafdeling bestaat uit 12 personen die allemaal hun eigen landenspecialismes hebben en de klant hierin adviseren. Je komt dus van alles tegen: overwinteren op Bali, een Walvisexcursie in Sri Lanka of een tour naar de Jungle van Borneo. De afdeling zit nooit stil en de werkzaamheden zijn ten allen tijde afwisselend, dat is wat ik zo geweldig vindt aan dit bedrijf.

Klinkt goed Nico, maar wat is nu het allerleukste aan het werken bij 333TRAVEL?

333TRAVEL is een bedrijf wat altijd door blijft ontwikkelen, daarmee bedoel ik:  nieuwe routes, nieuwe bestemmingen & nieuwe concepten. Kortom we blijven inspelen op de trends in de reisbranche en de wensen van de klant. Daarbij staat 333TRAVEL echt voor persoonlijk contact met de klant. We bellen met al onze klanten om zo een persoonlijke relatie op te bouwen en de wensen van de klant nog beter om te kunnen zetten in een voor hun passende reis. Hierdoor zijn onze aangeboden offertes en routes vrijwel nooit hetzelfde en is de afwisseling dus groot!

Omschrijf een typische 333TRAVEL rondreis...

Allereerst zorgen wij er voor dat de rondreis aansluit bij de wensen van de klant. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze reizen. Alle accommodaties en reizen worden met regelmaat gecontroleerd op service en kwaliteit en waar nodig verbeterd.

Wat onze klanten verder kunnen verwachten:

- Reizen op privé-basis (afhankelijk van bestemming)
- Vervoer per airconditioned minibus
- Persoonlijk karakter 
- Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids
- Verblijf tijdens rondreis in middenklasse hotels + 4* hotel aan het strand of 4* hotels tijden de rondreis + een 5* hotel aan het strand
- Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Welke reisbestemming wordt bij 333TRAVEL het meeste geboekt?

Thailand & Indonesië zijn onze grootste bestemmingen. Beide landen lenen zich uitstekend voor de ideale vakantie. Met de prachtige natuur, de vriendelijke mensen en de mooie stranden kan je eigenlijk alle kanten op binnen zowel Thailand als Indonesië. 333TRAVEL heeft bijvoorbeeld ook een eigen reisbureau in het Eastin Hotel Bangkok. Hier kan de klant terecht voor vragen, tips, adviezen maar ook voor eventueel optionele excursies & hotel overnachtingen. Onze Nederlandssprekende medewerkers helpen de klant graag met bijzondere adressen, exclusieve lokale restaurants en leuke winkels.

Zijn er dingen die jullie anders doen dan andere reisorganisaties?

333TRAVEL staat voor persoonlijke service voor en tijdens uw reis, doordat wij een zeer groot assortiment aan bouwstenen en rondreizen hebben kunnen wij voor vrijwel iedereen de perfecte rondreis samenstellen. Ik en mijn collega’s adviseren de klant graag en kunnen naar aanleiding van de wensen van de klant aanraden om de reis met wat nachtjes te verlengen of de route iets aan te passen.

Welke rondreis van jullie zou je de Rondreis.nl lezers willen aanraden?

Een absolute aanrader is onze rondreis: Verborgen Plekjes van Bali. Bali wordt nog wel eens afgedaan als toeristisch echter deze rondreis zorgt ervoor dat je een andere kant van het beroemde Bali gaat ontdekken die vooral kijkt naar het traditionele en oorspronkelijke karakter van dit prachtige eiland. Zo maar een paar highlights tijdens deze reis: Wandeling bij de rijstvelden van Jatiluwih, Trekking in de omgeving van Mundu & een kanotocht over het Tamblingan meer. De klant verblijft daarbij in karakteristieke guesthouses en homestays bijvoorbeeld verblijf in de homestay van familie Gede bij het waterpaleis van Tirtagangga. En het mooiste van dit alles dat we deze 16 daagse reis al vanaf € 1599,- p.p. kunnen aanbieden!

Wat is het mooiste dat je hebt meegemaakt bij 333TRAVEL?

Het mooiste zijn de reacties van klanten, als zij lyrisch van hun reis terugkomen geeft dit gewoonweg een zeer gaaf gevoel. Deze berichtjes worden dan ook doorgestuurd naar al onze collega’s! Daarbij zijn de studiereizen die wij mogen maken natuurlijk ook een hoogtepunt.

Wat is jullie grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging en tevens motivatie is om de perfecte reis voor ons klant samen te stellen. Zoals eerder aangegeven is geen 1 aanvraag hetzelfde en blijven de trends in de reisbranche en dus ook de wensen van de klant wijzigingen.

Toekomstplannen?

Over 5 jaar willen we uiteraard nog steeds de individuele reisspecialist zijn, tevens zullen er nieuwe bestemmingen worden ontwikkeld. Om een voorbeeld te geven: Zuid-Afrika gaan wij al op korte termijn lanceren! Uiteraard gaan we ook volop door met het verbeteren van onze klanttevredenheid & ons serviceniveau.

333TRAVEL is bovendien winnaar van de Zoover Award "Beste Aanbieder Verre Reizen 2015". Dat willen we graag zo houden natuurlijk!

Dat snappen wij Nico :) We wensen jullie veel succes en jij natuurlijk bedankt voor het beantwoorden van onze vragen! Voor wie meer wil weten over 333TRAVEL: bezoek de 333TRAVEL website.

Meer blogs over 333travel

Beoordelingen van 333travel

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
8.3
Vervoer
8.4
Reisleiding
8.5
Prijs / Kwaliteit
8.2
Algemeen
8.4