Home
Blog
Algemeen
Reisorganisatie Kras geeft inspiratie voor reizen in 2016

Reisorganisatie Kras geeft inspiratie voor reizen in 2016

op 23 december 2015
1 minuut leestijd
Reisorganisatie Kras geeft inspiratie voor reizen in 2016

Weet jij al waar jij in 2016 naartoe wilt reizen? Kras helpt je op weg om dé ideale bestemming uit te zoeken! Met een online reismagazine, prachtige brochures én een nieuwe commercial.

Kras is één van de grootste reisorganisaties van Nederland met reizen naar meer dan 80 bestemmingen. De slogan "De wereld is Kras" geeft wel aan dat deze reizen bovendien naar alle uithoeken van de wereld gaan. Of je nu een flydrive in Portugal, een culturele rondreis in Indonesië of een stedentrip New York wilt boeken: bij Kras kan het. En wat vooral ook erg fijn is: de reizen van Kras zijn doorgaans zeer scherp geprijsd! Op Rondreis.nl wordt Kras beoordeeld met een nette 7,6 (op basis van de ervaringen met Kras van 49 reizigers).

Om jou te helpen bij het maken van je vakantieplannen voor 2016 biedt Kras bovendien uitkomst.

"Beleef!" de inspiratiesite van Kras

Beleef! is een nieuw online magazine van Kras waar je inspirerende reisverhalen, tips en ideeën voor je reis vindt. Vooral de mooie grote foto's spreken ons enorm aan! Maar de artikelen zelf (geschreven door reizigers) zijn ook erg leuk. Lees bijvoorbeeld "Beijing door de ogen van een reisleider" of "De 5 mooiste eilanden van Thailand".

De nieuwe Kras brochures

Gelukkig hoef je niet alles op een scherm te lezen, want daarvoor heeft Kras haar brochures boordevol reisideeën en natuurlijk het overzicht van alle Kras reizen en vakanties. Per reissoort is er een brochure. Zo heb je een brochure voor busreizen, singlereizen, winterreizen en (natuurlijk onze favoriet!) rondreizen 2016. De brochures zijn gratis te bestellen via de website van Kras.

De Kras commercial

Ja, ook op TV laat Kras van zich horen (en vooral zien!). De nieuwe Kras commercial is vanaf tweede kerstdag te zien, maar wij hebben hem al weten te bemachtigen dus kun je hem hier nu alvast bekijken. Wij krijgen wel zin in die vakantie van 2016 nu hoor!

Meer blogs over Kras Reizen

Beoordelingen van Kras Reizen

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
6.8
Vervoer
7.3
Reisleiding
7
Prijs / Kwaliteit
6.6
Algemeen
6.6