Kras Reizen

Blijf ontdekken

Kras Reizen

Al 90 jaar is Kras één van de grootste reisorganisaties van Nederland. Kras heeft een uitgebreid aanbod van scherpgeprijsde vakanties en reizen naar topbestemmingen. Op de website Kras.nl vind je een voordelig aanbod van rondreizen, verre reizen, zonvakanties, autoreizen, stedentrips en zelfs reizen voor singles. Bekijk de aanbiedingen en boek eenvoudig je vakantie online!

Op de website van Kras vind je standaard een overzicht met diverse rondreizen en groepsreizen met gegarandeerd vertrek. Het brede aanbod van Kras bestaat uit reizen naar meer dan 80 landen dus voor iedereen zit er wel een mooie bestemming bij. Alle reizen zijn goed verzorgd dus als je een reis boekt bij Kras ben je verzekerd van een goede prijs / kwaliteit verhouding!

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van Kras Reizen.

Er zijn nog geen reizen voor Kras Reizen.

Accommodatie
6.9
Vervoer
7.2
Reisleiding
6.8
Prijs / Kwaliteit
6.6
Algemeen
6.5
Kras Reizen is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Ik heb inmiddels al meerdere reizen met Kras Vakanties mogen maken en het is iedere keer weer fantastisch! Je kunt zien dat Kras jarenlange ervaring heeft, want alles is tot in de puntjes geregeld en voor de reizigers is het puur genieten. De prijzen z
- Debbie Westerhout

Blogs over Kras Reizen

· Suzanne van Duijn
Opgelet! Korting bij Kras tijdens de Kras Kortingsdagen
Ben jij al bezig met jouw volgende vakantiebestemming? Grijp dan je kans t/m 16 januari 2017 en profiteer van de Kortingsdagen bij Kras waarbij je tot € 100,00 korting p.p. krijgt op alle reizen.
· Redactie
Noord- en Midden-Amerika actie week bij Kras
Wooh dit is gaaf! Bij KRAS reizen zijn deze week prachtige rondreizen naar Noord-én Midden-Amerika in de aanbieding!
· Redactie
Reisorganisatie Kras geeft inspiratie voor reizen in 2016
Weet jij al waar jij in 2016 naartoe wilt reizen? Kras helpt je op weg om dé ideale bestemming uit te zoeken! Met een online reismagazine, prachtige brochures én een nieuwe commercial.
· Redactie
Rondreizen sale bij Kras
Reizigers opgelet! Reisorganisatie Kras heeft momenteel een spectaculaire rondreizen sale. Het gaat om de allerlaatste reizen met korting tot €400 korting per persoon!
· Redactie
Kras Kortingsdagen
Kras heeft een gave actie: de Kras Kortingsdagen. Van vrijdag 28 november t/m maandag 1 december 2014 krijg je tot €100 korting per persoon op alle rondreizen!
· Redactie
Nieuwe rondreizen van Kras
Reisorganisatie Kras heeft ook in 2015 weer een uitgebreid aanbod van bijzondere rondreizen naar vele bestemmingen over de hele wereld. Kras heeft bovendien een aantal compleet nieuwe rondreizen aan het reisaanbod toegevoegd. Rondreis.nl zet ze voor je op een rij.
· Redactie
Nieuw bij Kras: reizen naar Dubai
Nieuw in het reisaanbod van reisorganisatie Kras is de bestemming Dubai. Deze stad leent zich, naast een fijne zonvakantie, ook uitstekend voor een fascinerende stedentrip. Shoppen, cultuur snuiven, uit eten gaan en verschillende activiteiten doen kan allemaal prima in Dubai!
· Redactie
Canada, het beste land
Voor de tweede achtereenvolgende keer is Canada uitgeroepen tot het land met de beste reputatie ter wereld. Het onderzoek is verricht door het ‘Reputation Institute’, dat elk jaar opnieuw uitzoekt welk land ter wereld de meeste credits krijgt op onderwerpen als landschappelijk schoon en de kwaliteit van diensten.

Beoordelingen van Kras Reizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Kras Reizen?
3,0

Hele slechte ervaringen

Italië
Groepsrondreis met Kras Reizen
21-01-2023

Nooit meer rondreis Italië. De hotels waren redelijk( 1 nachtje is net te doen),maar in alle hotels was het eten verschrikkelijk slecht.


A.H. de Waal
Gereisd met partner
1,0

Jarenlang slechte communicatie met klanten

IJsland
Groepsrondreis met Kras Reizen
23-12-2020

Een cruise is ook een rondreis, MS Columbus langs Farøer, Shetland en IJsland, bijna rond. Deze ging tot drie keer niet door.
Eerste keer: averij aan het schip, vier dagen voor vertrek bericht. Tweede keer: corona. Derde keer: failliet.
Het nare is, dat we steeds zelf achter de informatie en het geld aan moesten: na de eerste annulering wilden we de reissom terug, deze werd steeds niet gecommuniceerd, wel dwingende berichten een altern. cruise te boeken, maar dat wilden we niet, want onze cruise was eenmalig dat jaar. Bovendien bleken we behalve de hele reissom ook recht te hebben op 50% van de te boeken volg. cruise binnen bep. kaders en ook dat hebben we zelf moeten onderzoeken, want Kras gaf deze informatie helemaal niet. Na veel mails en zoektijd hadden we eindelijk ons geld terug, voor dit jaar dezelfde reis geboekt.
Veel voordelen: opstappen in onze eigen stad, geliefde reis voor redelijk bedrag, mooie route onderweg.
Corona (en voucher voor aanbetaling) was spelbreker en onlangs ontdekten we zelf dat CMV-rederij failliet is.
Juist omdat je bij Kras alert moet zijn, ervaring, checkten we de datum, openden de boeking en lazen: faillisement.
Bewust alleen voor deze reis een aanbetaling gedaan, niet meer en de annulering afgewacht, wij kennen de regels. Kras dwingt reizigers zo om de jurid. regels zelf te ontdekken, want zelf komt men niet over de brug en benadert klanten niet, niet over teruggave en faillisement.
De afd. verkoopondersteuning werkt wel prima daar, de uitzondering.
Na vier keer mailen onze aanbetaling terug.

A.M.
in May 2021
8,4

Eerste keer georganiseerd

Thailand
Groepsrondreis met Kras Reizen
21-09-2020

Dit was voor ons de eerste keer een georganiseerde reis.
Kan niet anders zeggen dan dat ik echt tevreden ben met hoe alles verlopen is.
Paar hotels zou ik zelf niet uitgekozen hebben maar waren absoluut prima!
Goede uitleg en fijne gidsen die je alles laten zien met passie!

ARdM
Gereisd met vrienden in May 2021
5,3

Slecht geregeld

Marokko
Individuele rondreis met Kras Reizen
08-03-2020

Wij hebben in januari individuele auto rondreis in Marokko gedaan via kras.
Je krijgt pas paar dagen voor vertrek de hotellijst waardoor je niet goed kan verdiepen in de hotels waar je komt.logisch blijkt achteraf, de hotels waren zo slecht. Bij sommige hotels ligt je boven de nachtclub,eten slecht, service slecht,kamers vol schimmel, bruin water uit de kraan.
De reistijden gemiddeld 5-7 uur per dag staan totaal nieu in verhouding met de te rijden km.
Na klacht bij kras word je afgescheept met reischeque van €50.00 voor je volgende reis. Voor ons was dit de eerste en laatste keer met kras. Slecht om zo met je klanten om te gaan.
Enige goede aan de vakantie was onze auto. Comfortabelste wat we hadden die 2 weken.

WS
Gereisd met partner in January 2020
6,8

Leuke groep en goed hotel.

Spanje
Singlereis met Kras Reizen
02-01-2020

Het hotel gaf 2 kerst diners op kerstavond en 1e kerstdag , dit waren geen smakelijke maaltijden , zonder groente, aardappeltjes en een appel toe.
Helaas had de reisleiding de alles wat geregeld moest worden niet onder controle.

Ontbijt hotel wel heel goed , locatie ook en mooie kamers en fantastische stad.

A Vermeulen
in December 2019
Alle ervaringen met Kras Reizen