Home
Blog
Bestemmingen
Nieuwe Djoser rondreizen

Nieuwe Djoser rondreizen

op 29 september 2014
1 minuut leestijd
Nieuwe Djoser rondreizen

Reisorganisatie Djoser heeft weer een aantal nieuwe rondreizen aan haar reisaanbod toegevoegd: de Indonesische Kleine Sunda-eilanden en ook een mooie rondreis naar Tunesië.

Djoser blijft haar aanbod met verre rondreizen uitbreiden. Een nieuwe groepsrondreis in Indonesië is deze indrukwekkende reis van 18 dagen over de Indonesische Kleine Sunda-eilanden. Bij deze reis staat de schitterende natuur, bestaande uit regenwoud, vulkanen en kratermeren centraal. Maar je maakt ook kennis met het traditionele leven op de eilanden. Bekijk onderstaande video voor een impressie!

Met Djoser naar Tunesië

Ook nieuw bij Djoser is een 12-daagse rondreis naar Tunesië. Deze bestemming is zelfs helemaal nieuw bij Djoser! Tijdens deze reis laten ze je graag zien dat Tunesië nog veel meer is dan alleen zon, zee en strand. Maak kennis met sfeervolle steden, ontdek de woestijn met een 4x4 jeep en overnacht in een grot! Te boeken vanaf € 1.095,-.

Djoser reizigersinformatiedagen

Ieder jaar houdt Djoser de Reizigersinformatiedagen. Je krijgt er informatie en inspiratie over alles wat met reizen te maken heeft en natuurlijk kun je er meer te weten komen over de reizen van Djoser. Dit jaar worden de dagen gehouden op 23, 24, en 25 januari in het Rijksmuseum Volkenkunde in Leiden. Via de website van Djoser kun je je aanmelden.

Korting bij vertrek in November

Djoser heeft een mooie kortingsactie. Je krijgt namelijk € 50,- per persoon als je nu een reis boekt met vertrek in November. Gebruik bij het boeken de actiecode NOV14 en de korting wordt automatisch in je reissom verrekend.

Top reizen met Djoser

Meer blogs over Djoser

Beoordelingen van Djoser

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7
Vervoer
7.3
Reisleiding
7.6
Prijs / Kwaliteit
6.8
Algemeen
7