Home
Blog
Algemeen
Djoser reizen organiseert Open Huis op 16 april

Djoser reizen organiseert Open Huis op 16 april

op 26 februari 2016
1 minuut leestijd
Djoser reizen organiseert Open Huis op 16 april

Wil je meer weten over reisorganisatie Djoser en natuurlijk het uitgebreide reisaanbod van Djoser? Noteer dan 16 april in je agenda. Dan heeft Djoser een Open Huis!

Op zaterdag 16 april a.s. organiseert reisorgansatie Djoser een Open Huis. Djoser opent de deuren van haar kantoor in Leiden voor iedereen die geïnteresseerd is in reisinformatie, leuke activiteiten en de reisorganisatie zelf natuurlijk.

Exotische hapjes en drankjes

Laat je informeren door de reisspecialisten van Djoser onder het genot van een versnapering in stijl: exotische hapjes en drankjes worden geregeld! Of je nu interesse hebt in Afrika, Azië, reizen met kinderen of wandel- en fietsvakanties: aan de Breestraat 125 in Leiden ben je 16 april aan het juiste adres.

Rondvaart, stadswandeling en Rijksmuseum

Inschrijven is gratis en kan via het aanmeldformulier op de website van Djoser. Voor de activiteiten, zoals een rondvaart over de Leidse grachten, een stadswandeling door historisch Leiden of een rondleiding in Rijksmuseum van Oudheden, kun je je niet aanmelden. Wees op tijd bij het Open Huis dus, want vol is vol!

 Bekijk onderstaand filmpje voor een impressie van vorig jaar:

Top reizen met Djoser

Meer blogs over Djoser

Beoordelingen van Djoser

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7
Vervoer
7.3
Reisleiding
7.6
Prijs / Kwaliteit
6.8
Algemeen
7