Sawadee

Vakanties voor reizigers

Sawadee

Reizen met Sawadee is puur avontuur! Sawadee heeft een groot aanbod van avontuurlijke en actieve rondreizen naar unieke bestemmingen in de hele wereld. Bij Sawadee staat de reisbeleving centraal en daarom reis je in kleine groepen en wordt je reis begeleid door ervaren reisbegeleiders. De reisgroep bestaat uit maximaal 12 tot 18 reizigers en er is bovendien veel ruimte om er zelf op uit te trekken.

Naast bekende verre bestemmingen kun je met Sawadee ook reizen naar ongerepte bestemmingen zoals Kameroen, Togo, Colombia of Algerije. Sawadee reizen ondersteunt ook duurzaam toerisme. Er wordt op een verantwoorde manier omgegaan met natuur en lokale bevolking en Sawadee compenseert de uitstoot van de eigen vluchten van haar reisbegeleiders. Ervaar en geniet van fascinerende cultuur en prachtige natuur met één van de Sawadee rondreizen!

Accomodatie
8.1
Vervoer
8
Reisleiding
8.7
Prijs / Kwaliteit
8
Algemeen
7.9
Sawadee is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Sawadee
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van Sawadee

Groepsrondreis Argentinië, Bolivia en Peru

Groepsrondreis Argentinië, Bolivia en Peru

28 dagen
Groepsrondreis
Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Argentinië, Bolivia en Peru wandel je door spectaculaire landschappen met felgekleurde rotspartijen, trek je over uitgestrekte hoogvlaktes en maak je kennis met de Indianenbevolking. We maken een tweedaagse tocht over de uitgestrekte Uyuni-zoutvlakte en bezoeken indrukwekkende ruïnes van het oude Incarijk, met als hoogtepunt Machu Picchu. Deze rondreis is een unieke kennismaking met de cultuur en natuur van het Andesgebied.
Sawadee
vanaf
€ 3.899
Groepsrondreis Andalusië Hoogtepunten

Groepsrondreis Andalusië Hoogtepunten

10 dagen
Groepsrondreis
Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Andalusië reis je langs de mooiste steden van Spanje, de bergen van Grazalema en de kust van Spanje. Andalusië wordt door velen de mooiste streek van Spanje genoemd. Ontdek Granada met het prachtige paleis Het Alhambra en de gezellige pleintjes. Bezoek de prachtige Mezquita (moskee) in Córdoba en ga naar Sevilla voor de flamenco en de kleurrijke wijk Santa Cruz. Geniet volop van het Spaanse leven, eet heerlijke tapas, ontdek de bergen van Grazalema, en de stranden van de Costa de la Luz. Rondreizen door Andalusië doet je hart sneller kloppen!
Sawadee
vanaf
€ 1.249
Groepsrondreis Australië

Groepsrondreis Australië

29 dagen
Groepsrondreis
Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Australië breng je een bezoek aan de mooiste steden, ongerepte natuur, spectaculaire vergezichten én je maakt kennis met de bijzondere Aboriginal cultuur. Reizen door het onmetelijke Australië is gemakkelijk tijdens deze complete rondreis. Je reist van de Oostkust, via de Great Ocean Road, door de outback naar het tropische Noorden. Om de grotere afstanden te overbruggen maken we vier keer gebruik van een binnenlandse vlucht. De rondreis wordt begeleid door een Nederlandse reisbegeleider. De reisbegeleider zorgt ervoor dat je reis zo optimaal mogelijk verloopt. Naast dat zij eerste aanspreekpunt zijn, geven zij je graag tips over mogelijke excursies, mooie plekjes en leuke restaurants.
Sawadee
vanaf
€ 5.279
Groepsrondreis Bolivia en Chili

Groepsrondreis Bolivia en Chili

21 dagen
Groepsrondreis
Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Bolivia en Chili ontdek je de vele gezichten van de Andes. Wandel in Bolivia door het nevelwoud langs bromelia´s en reuzenvarens en bezoek de Inca-ruïne van El Fuerte. Hoor het zout onder je schoenen kraken op de serene zoutvlakte van Uyuni, ervaar de desolate en ruige hoogvlakte van de Andes en kijk vol ontzag naar de adembenemende sterrenhemel in San Pedro de Atacama. Deze rondreis is een schitterende kennismaking met de cultuur en ongerepte natuur van de hoge Andes. Je kunt deze reis verlengen op Paaseiland, waar je met eigen ogen het mysterie van de Moai-beelden kunt aanschouwen. Hoe zijn de Polynesiërs erin geslaagd deze gigantische stenen hoofden over het eiland te verplaatsen?
Sawadee
vanaf
€ 3.419
Familiereis Costa Rica

Familiereis Costa Rica

16 dagen
Familiereis
Tijdens deze familiereis door Costa Rica ontdek je de overweldigende en afwisselende natuur. Tochten door het tropische regenwoud laten je zoeken naar apen, neusbeertjes en luiaards. Je wandelt langs borrelende kraters en dampende bronnen en kunt heerlijk in bronnen badderen met uitzicht op de Arenal Vulkaan. Waaghalzen mogen de spannende canopytour niet missen. Hangend in een trapeze glijd je via een kabelbaan van boomtop naar boomtop en voel je je als Tarzan of Jane! Ter afsluiting van deze avontuurlijk reis door Costa Rica kun je aan het strand heerlijk zonnen en zwemmen, of leren surfen!
Sawadee
vanaf
€ 2.299
Groepsrondreis Costa Rica Hoogtepunten

Groepsrondreis Costa Rica Hoogtepunten

16 dagen
Groepsrondreis
Tijdens deze rondreis door Costa Rica word je overweldigd door de prachtige natuur. Wildstromende rivieren, paradijselijke stranden, vulkanen en regenwouden waar je apen, neusbeertjes, luiaards, krokodillen en tropische vogels kunt zien. Op de Caribische stranden van Costa Rica kun je zeeschildpadden hun eieren zien leggen. De afsluiting aan het strand van Playa Carillo, maakt deze Costa Rica rondreis compleet.
Sawadee
vanaf
€ 2.149