Home
Blog
Algemeen
5x mooie rondreizen van Sawadee in 2023

5x mooie rondreizen van Sawadee in 2023

op 2 februari 2023
2 minuten leestijd
Op reis naar Thailand met Sawadee
Op reis naar Thailand met Sawadee

Ben je al bezig met je vakantieplannen voor 2023? Weet je al waar je naar toe wil reizen of ben je nog niet zeker? We helpen je graag met de nodige reisinspiratie en hebben een aantal prachtige rondreizen van Sawadee voor je gevonden. Lees mee!

IJsland

Reizen naar IJsland
Reizen naar IJsland

Als je nu boekt, kun je wellicht het Noorderlicht nog zien! De wintermaanden in IJsland zijn koud, maar wel heel bijzonder. Zo zijn de dagen vrij kort, maar door de diversiteit van het landschap geniet je extra was gletsjers, fjorden en walvissen. Opwarmen kan in de warme zwembaden die je overal door het land tegenkomt. Als de dagen langer worden en de temperatuur omhoog gaat, verandert het landschap enorm. Het is een populair tijdstip om de Gouden Driehoek te ontdekken vol watervallen, vulkanen en geisers. En een bezoek aan de hoofdstad Reykjavik mag natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig heeft Sawadee een totaalpakket met alle hoogtepunten van IJsland op het programma staan. Zo kom je langs de bekende bezienswaardigheden, maar ook langs ongerepte plekjes in de natuur.

Méér info & boekenBekijk IJsland reizen van Sawadee

Thailand

Reizen naar Thailand
Reizen naar Thailand

Hou je meer van een tropisch klimaat? Dan gaat er niets boven een vakantie naar Thailand. Van bruisende steden als Bangkok, tot kleurrijke bloemen in de jungle. Thailand heeft voor ieder soort reiziger iets te bieden. In het noorden kun je mooie steden als Chiang Mai en Chiang Rai bezoeken. En natuurliefhebbers genieten volop bij het nationaal park Erawan met onwijs veel watervallen, tropische regenwouden en tempels. En dan hebben we het nog niet eens over de eilanden gehad! Een vakantie naar Ko Chang, Ko Tao of Ko Pha Ngan klinkt wel heel aantrekkelijk! Sawadee heeft een paar onvergetelijke rondreizen in de aanbieding met een unieke combinatie van alles wat Thailand te bieden heeft.

Méér info & boekenBekijk Thailand reizen van Sawadee

Ierland

De natuur in Ierland
De natuur in Ierland

Ierland staat wellicht niet bekend om het warme weer, maar wel om de gezelligheid en de mooie natuur! Langs de westkust ontdek je pittoreske dorpjes als Dingle en Lahinch, maar ook de bekende Cliffs of Moher met waanzinnige uitzichten. Dolfijnen zwemmen langs de kust en het tropische gevoel borrelt omhoog bij de mooie stranden. Aan gezellige steden is ook geen gebrek en Cork, Galway en Dublin hebben stuk voor stuk leuke bezienswaardigheden in de aanbieding. Na een dag vol activiteiten kun je bijkomen in een gezellige Ierse pub met een Guinness Pie en traditionele muziek!

Méér info & boekenBekijk Ierland reizen van Sawadee

Marokko

Marrakesh is een stad vol geuren en kleuren
Marrakesh is een stad vol geuren en kleuren

Tijdens je rondreis door Marokko kom je langs de kleurrijkste plekjes! Zo ontdek je de blauwe stad Chefchaouen, gezellige markten in Rabat, en de hoogtepunten van de Koningsstad Marrakech. Een bezoek aan de drukke medina mag natuurlijk niet ontbreken! Naast de indrukwekkende steden is er genoeg tijd om de unieke natuur te ontdekken. Wat dacht je van een nachtje in de woestijn onder een heldere sterrenhemel? Of rij op de rug van een kameel en ontdek onderweg

Bedoeïenendorpjes. Uitstapjes naar het Hoge-Atlas gebergte, het Rifgebergte en de Dadeskloof zijn allemaal mogelijk. Je kunt je vakantie in Marokko afsluiten aan het strand. Met name Essaouira is een geliefde kustplaats met veel natuur en tropische baaien.

Méér info & boekenBekijk Marokko reizen van Sawadee

Zuid-Afrika

Een safari in Zuid-Afrika is onvergetelijk
Een safari in Zuid-Afrika is onvergetelijk

Zuid-Afrika is een land dat voor iedereen iets moois te bieden heeft. Zo geniet je van het dierenrijk tijdens een safari in het Krugerpark, en ontdek de verrukkelijke wijnen in de omgeving van Paarl. Natuurliefhebbers kijken hun ogen uit bij Kaapstad. Zo kun je Lion’s Head beklimmen of de Tafelberg met behulp van de kabelbaan bezoeken. Het uitzicht over Camps Bay is fenomenaal! Vergeet niet een kijkje te nemen bij Kaap de Goede Hoop en Boulders Beach. Hier zwemmen namelijk wilde pinguïns! Ook is er een kans dat je walvissen ziet zwemmen. Daarnaast is er een mogelijkheid bruisende steden als Johannesburg, Durban en Port Elizabeth te bezoeken tijdens je rondreis met Sawadee. Dat wordt een onvergetelijke reis!

Méér info & boekenBekijk Zuid-Afrika reizen van Sawadee

Top reizen met Sawadee

Meer blogs over Sawadee

Beoordelingen van Sawadee

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7.9
Vervoer
7.9
Reisleiding
8.7
Prijs / Kwaliteit
8
Algemeen
7.8