Home
Blog
Reisgidsen

Reisinspiratie

9 blogs in de rubriek Reisgidsen
· Redactie
333TRAVEL lanceert reismagazine WOW
De Nederlandse reisorganisatie 333TRAVEL heeft reismagazine WOW gelanceerd. Een magazine vol reisinspiratie, tips en mooie droomreizen!
· Redactie
Dé app voor je roadtrip door Amerika
Het is zo ver: Je gaat eindelijk die gedroomde roadtrip door Amerika maken. Huurauto? Check. Snacks voor onderweg? Check? Reisgids? Nah...daarvoor is er nu deze handige app.
· Redactie
Lonely Planet's top bestemmingen voor 2014
Gister heeft Lonely Planet de resultaten van hun jaarlijkse 'Best in Travel' reisgids bekendgemaakt, met een lijst van de top 10 landen, steden en regio's om volgend jaar te bezoeken.
· Redactie
Parijs maar dan anders
Wie aan Parijs denkt begint al snel over romantiek, leuke bistro’s, de Eiffeltoren, het Louvre en noem ze allemaal maar op. Parijs heeft echter ook een andere kant, een rauwere kant, een kant die behoorlijk interessant is en ook een beetje spannend …
· Redactie
Maak gratis je eigen stedengids
Er is nu tijdelijk een leuke actie aan de hand bij KLM, namelijk een waarbij je gratis je eigen stedengids kunt creëren. Via de website kun je met een paar muisklikken een reisgids samenstellen die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Een persoonlijke cityguide voor je vakantie dus.
· Redactie
VER magazine van NRV Holiday
In navolging van het succes van het eerste VER Magazine Indonesië van NRV Holiday zal er een tweede magazine uitgebracht worden over Zuid-Afrika.
· Redactie
Australië baalt van verkoop Lonely Planet
SYDNEY - De wereldberoemde Australische reisgids LonelyPlanet is volledig in handen gekomen van BBC Worldwide. Australische media reageerden dit weekend ontgoocheld.
· Redactie
Succesvolle reisgidsen nu beschikbaar als iPhone app
Van tien populaire bestemmingen, Barcelona, Berlijn, Hongkong, Istanbul, Kopenhagen, Londen, Madrid, New York, Parijs en Rome, zijn er nu applicaties beschikbaar voor iPhone onder de naam Het beste van.
· Redactie
Lonely Planet op iPad
Ook reisgidsen gaan met de tijd mee: de veelal zware en ruimte-vretende reisboeken kunnen wellicht binnenkort thuis op de plank blijven staan. Lonely Planet introduceerde deze week de eerste 'Discover e-book' serie.

Archief

>