Home
Blog
Reisgidsen
Dé app voor je roadtrip door Amerika

Dé app voor je roadtrip door Amerika

op 8 mei 2015
1 minuut leestijd
Dé app voor je roadtrip door Amerika

Het is zo ver: Je gaat eindelijk die gedroomde roadtrip door Amerika maken. Huurauto? Check. Snacks voor onderweg? Check? Reisgids? Nah...daarvoor is er nu deze handige app.

De nieuwe app Just Ahead verandert je smartphone in je eigen gids voor de mooiste nationale parken in Amerika. De app vertelt je met behulp van GPS verhalen over de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt, en geeft je de route aanwijzingen, inclusief suggesties voor bezienswaardigheden om de hoek. De gidsen zijn samengesteld en worden verteld door doorgewinterde professionals, en na het downloaden van de gratis app, kun je afzonderlijke gidsen voor $8 tot 10$ per stuk kopen. (Zorg er voor dat je dit doet voordat je de weg op gaat, zodat je nog steeds toegang tot de informatie hebt, ook als je offline bent.)

Tot dusver heeft Just Ahead gidsen beschikbaar Yosemite, Grand Canyon, Zion, Cedar Breaks, Bryce Canyon, Joshua Tree en Death Valley en nog 12 andere parken, waaronder Yellowstone, zullen uitgerold worden op 30 juni, net op tijd voor een roadtrip in de zomer.

Top reizen naar Amerika

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8