Home
Blog
Opmerkelijk
Koppel neemt ontslag en bouwt huisje op wielen voor rondreis Amerika

Koppel neemt ontslag en bouwt huisje op wielen voor rondreis Amerika

op 1 oktober 2015
1 minuut leestijd
Roadtrip
Roadtrip

Ooit gedroomd om je huis op wielen te plaatsen en het neer te zitten waar je maar wil? Guillaume Dutilh en Jenna Spesard, een koppel uit Amerika, deden precies dat. Ze bouwden een mini huisje op een aanhangwagen en reizen nu door heel Noord-Amerika!

Twee jaar geleden zegde het stel hun baan op om hun droom te verwezenlijken. Ze bouwden een klein huisje op wielen en gingen op pad. Na vijf maanden rondreizen in Amerika staat de teller op ruim 35.000 kilometer en 25 staten. Hun hond Salies gaat overal mee naar toe. Plannen voor de toekomst zijn er ook. De roadtrip moet ze nog in tenminste elf staten brengen, waaronder een prachtige reis naar Alaska en terug.

Wat er voor nodig was om dit droomhuisje op wielen te bouwen? Maar liefst 6.500 spijkers, 8.000 schroeven, meer dan 1.000 uur arbeid en een bedrag van $29.328. Een caravan zou misschien makkelijker zijn geweest. Maar zeg nou zelf, dit ziet er toch veel leuker uit!

Ben je benieuwd naar de reisverhalen en ervaringen van Guillaume en Jenna? Kijk dan op hun website Tiny House Giant Journey. Daar vind je hun complete verhaal met nog veel meer foto's van hun avonturen in Amerika. En je kunt daar ook in detail zien hoe ze hun huisje op wielen gemaakt hebben. Heel erg gaaf!

Top reizen naar Amerika

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8