Home
Blog
Opmerkelijk
Amerikaanse opa maakt gave boomhut van 3 verdiepingen voor kleinkinderen

Amerikaanse opa maakt gave boomhut van 3 verdiepingen voor kleinkinderen

1 minuut leestijd
Boomhut
Boomhut

Hoezo boomhut? Dit is een complete treehouse gemaakt door een opa in Massachusetts. Het bouwwerk telt maarliefst 3 verdiepingen, is 13 meter hoog en heeft een oppervlakte van 73 vierkante meter. Wij weten wel wie de "opa van het jaar" award krijgt dit jaar!

De kleinkinderen van Jay Hewitt (59 jaar) uit Massachusetts (Amerika) zullen nooit meer met tegenzin bij hun opa logeren. Hun grootvader heeft een reusachtige boomhut voor hen gebouwd, met maar liefst drie verdiepingen. Ook de rest van de familie plukt de vruchten van de handige Hewitt. In de 73 vierkante meter tellende boomhut is immers ruimte voor een heel weeshuis.

Jongensdroom

Al voor zijn nu vijfjarige kleinzoon Jacob en vierjarige kleindochter Kayla werden geboren, wist Hewitt dat hij ooit een boomhut wilde gaan bouwen voor zijn nageslacht. Eentje die anders zou zijn dan alle anderen. Als kind had Hewitt ook zijn eigen boomhut gehad, althans een triplex hutje van nog geen vier vierkante meter. Nooit had hij van een drie verdiepingen tellend treehouse durven dromen.

De opa begon een jaar geleden met bouwen. Naast zijn ‘normale’ baan in de bouw wist Hewitt de boomhut van 73 vierkante meter in twaalf maanden af te krijgen. Ondanks de enthousiaste kleinkinderen staat het ‘pand’ inmiddels echter te koop. Tot de juiste koper zich voordoet, geniet de familie Hewitt nog even goed van hun boomhut. Jacob en Kayla zullen wel hopen dat de verkoop nog even uitblijft, want als de vraagprijs niet wordt betaald, is opa van plan nog een loopbrug aan de hut vast te maken. Ook een terras op het dak staat dan op de planning. Vooralsnog moeten de kleinkinderen het doen met een glijbaan vanaf de eerste verdieping.

Bekijk hieronder het filmpje over de reuzenboomhut waarin opa Hewitt je zelf rondleidt.

Geweldig project toch? Wij noteren deze boomhut met stip in de mooiste boomhutten ter wereld.

Bron: BoredPanda

Top reizen naar Amerika

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8