Home
Blog
Algemeen
Miami krijgt eigen 'Eiffeltoren'

Miami krijgt eigen 'Eiffeltoren'

op 23 september 2014
1 minuut leestijd
Amerika Miami skyline
Amerika Miami skyline

Onlangs stemden kiezers in met de plannen voor SkyRise Miami, een 305 meter hoge wolkenkrabber die 430 miljoen dollar gaat kosten en ingeluid werd als 'Miami's Eiffeltoren'.

Wat de Eiffeltoren is voor Parijs, moet de SkyRise toren worden voor Miami. Deze opvallende nieuwe skyscraper zal op zo'n 15 kilometer afstand van South Beach komen te staan en zal naast het gebruikelijke observatie dek en restaurant twee adrenaline attracties bevatten. Bij de Skyrise Drop zullen bezoekers een base jump vanaf het gebouw maken, waarbij ze vast zitten aan een kabel. In de SkyPlunge stort je met een rotgang 50 verdiepingen naar beneden.

En omdat het Miami is, is er helemaal bovenin ook een nachtclub. De drie observatie dekken ingekapseld in glas, bieden een panoramisch uitzicht over Miami "van South Beach tot aan de Everglades". Verder zal er een ballroom in komen voor speciale evenementen, een 'vliegend theater' met luchtopnamen van Miami en een chic restaurant.

De bouw van de toren moet dit jaar nog beginnen en zal volgens de ontwikkelaars in 2017 afgerond moeten zijn.

Top reizen naar Miami

New York, Best of the West & Florida (29 dagen)

New York, Best of the West & Florida (29 dagen)

29 dagen
Groepsrondreis
Deze reis wordt begeleid door een Nederlandstalige reisleiding. Grand Tour Amerika; de meest complete groepsreis door Amerika. U start de reis eerst met een individueel bezoek aan New York van 3 dagen. Vervolgens vliegt u door naar het afwisselende westen van de Verenigde Staten, een absolute pracht van een reisbestemming! We nemen u mee door overweldigende natuurparken van wereldfaam, door warme en kleurrijke woestijnen, over schitterende kustwegen met als hoogtepunt de 17-mile Drive en naar bruisende wereldsteden als San Francisco, de unieke gokstad Las Vegas en Los Angeles. De veelzijdige Nationale Parken, zoals Yosemite NP, Bryce Canyon en één van de zeven natuurwonderen de Grand Canyon worden vanzelfsprekend niet overgeslagen! Vanuit Los Angeles vliegt u verder naar Florida. U bezoekt hier eerst Everglades N.P. alwaar u een boottocht maakt per bekende 'airboat'. Aansluitend rijden we door naar de eilandjes van de Florida Keys. Na een bezoek gebracht te hebben aan Key West vervolgen we de reis op weg naar de prachtige zandstranden aan de Golf van Mexico. Uiteraard ontbreekt een bezoek aan Orlando niet waar u voldoende tijd heeft om de themaparken te beleven. Vanaf Orlando wordt een dagtrip gemaakt naar het historische St. Augustinus. Tot slot wordt een bezoek gebracht aan Kennedy Space Center en keert u terug naar Miami waar u de reis kunt afsluiten met een paar heerlijke dagen aan het strand van Miami South Beach. Bent u klaar voor een onvergetelijke reiservaring in het land van de onbegrensde mogelijkheden?
Grand Canyon, Las Vegas, Bryce Canyon, New York, San Francisco, Miami, Los Angeles, Florida Keys, Orlando, Key West, Gulf of Mexico, St. Augustine, Kennedy Space Center, Miami South Beach

Reisorganisaties met reizen naar Miami

Meer blogs over Miami

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8