Home
Blog
Mei 2018

Reisinspiratie

11 blogs geschreven in mei 2018
· Suzanne van Duijn
Backpacken in Costa Rica: Route en Tips
Droom jij van een rondreis door Costa Rica? Rondreizen langs ongerepte stranden, dwars door een intens groene jungle en genieten van de overheerlijke keuken? Wij geven je tips voor een onvergetelijke en betaalbare trip.
· Suzanne van Duijn
21x Dingen die je NIET in een hotelkamer moet doen
Je hoort wel eens verhalen van dronken mensen, artiesten of andere gekken die een hele hotelkamer kapot slaan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling… Maar er zijn meer dingen die je niet moet doen in een hotelkamer. We zetten er 21 voor je op een rij.
· Suzanne van Duijn
Is Botswana een veilig land voor een rondreis?
Er staat een waanzinnig mooie rondreis door Botswana op de planning. Maar net voor vertrek beginnen vrienden en familie zich toch een beetje zorgen te maken. Want een rondreis door Botswana, is dat nou wel zo veilig?
· Suzanne van Duijn
8x De mooiste bezienswaardigheden van Belize
Van wildlife tot wonderschone stranden en waanzinnige tempels: dit zijn dé acht hotspots van bizar beautiful Belize!
· Suzanne van Duijn
De top 10 mooiste steden van Duitsland
Het stadsleven van ons buurland bruist! Deze tien Duitse steden zijn daar het ultieme bewijs van. Dit zijn dé 10 mooiste steden van Duitsland! Stedentrip anyone?
· Suzanne van Duijn
Chiang Saen: Historisch stadje in de Gouden Driehoek
Als je aan Thailand denkt, denk je natuurlijk meteen aan de chaos en het nachtleven van Bangkok, het relaxte Chiang Mai, het hippie-achtige Pai en de prachtige bounty-eilanden in het zuiden van het land. Maar Thailand heeft ook minder bekende pareltjes.
· Suzanne van Duijn
De must-sees van Salt Lake City
Voor sommigen staat Salt Lake City bekend als het nieuwe Silicon Valley. Wij weten wel beter. De stad heeft namelijk zo veel meer te bieden dan dat. Wij noemen de fijnste must-sees.
· Suzanne van Duijn
De 5 mooiste fjorden in Noorwegen
Twee uur vliegen naar het noorden en je bent er: magisch Noorwegen! Deze Scandinavische parel barst van de mooie fjorden. Dit zijn de vijf mooiste.
· Suzanne van Duijn
Op safari in Tanzania: Spot jij de Big Five?
Voor de allervetste safari ben je in Tanzania op de de juiste plek. Het land bestaat voor maar liefst tweederde uit nationale parken, dus hier kom je als natuur- en wildlife liefhebber zéker aan je trekken. Wij geven tips voor de beste plekken om de Big Five te spotten.
· Suzanne van Duijn
10x De beste hotel tips voor New York City
New York, the city that never sleeps! Maar tijdens je verblijf in New York zul je ongetwijfeld zelf wel af en toe even lekker willen slapen. Gelukkig zijn er genoeg hotels om uit te kiezen in The Big Apple.
· Suzanne van Duijn
Ben Tre: Tof plekje en ideale uitvalsbasis in Mekong Delta
Ho Chi Minhstad, Hanoi en Halong Bai zijn absolute must-sees tijdens je bezoek aan Vietnam. Maar buiten de gebaande paden is er nog zo veel meer moois te ontdekken. Wat dacht je van het prachtige, authentieke Ben Tre?

Archief