Home
Blog
Januari 2023

Reisinspiratie

4 blogs geschreven in januari 2023
· Laurens Taekema
Rondreis Noord-Amerika: Bekijk reizen (+tips)
Een rondreis door Noord-Amerika, wat een geweldig plan! Maak een reis naar Amerika, Canada of Mexico. Maar hoe begin je te plannen en waar gaat je reis naartoe? We helpen je alvast een handje mee met wat handige tips en een paar voorbeeld routes. Lees mee!
· Laurens Taekema
Rondreis Thailand van 3 weken: Route + tips
Wil jij een rondreis naar Thailand maken van 3 weken? Dat kan prima! Je kunt in drie weken heel veel zien in Thailand en een mooie combinatie maken van strand, natuur en cultuur. Hieronder onze tips en routes voor een reis door Thailand van 19 tot 23 dagen.
· Laurens Taekema
Een 4-daagse rondreis Schotland: route & tips
Wil jij op reis naar Schotland? Schotland is zeer geschikt voor een korte reis van 4 dagen waarbij je veel mooie Schotse bezienswaardigheden kunt zien. Bekijk onze tips en route voor jouw Schotland getaway!
· Laurens Taekema
Tips en trucs om voordelig een reis te boeken
De inflatie heeft dit jaar de portemonnees over de hele wereld bereikt. Maar dat zou je niet moeten weerhouden als je een volgende vakantie wilt gaan plannen, of dit nu een kort weekend weg is of een stedentrip in Italië. Daarom is het belangrijk om bij het plannen van je reis na te denken over manieren om zoveel mogelijk te besparen. Om je hierbij te helpen hebben we de mogelijkheden onderzocht en de meest nuttige tips op een rijtje gezet. Zo kan jij je beter concentreren op het genieten van de reis. 

Archief