Home
Blog
Mei 2019

Reisinspiratie

6 blogs geschreven in mei 2019
· Suzanne van Duijn
Kun je veilig reizen in Guatemala?
Omdat er genoeg spookverhalen bekend zijn over de veiligheid in Centraal-Amerika heldert Rondreis op. Ditmaal over het reisrisico in Guatemala.
· Suzanne van Duijn
Must-visit in Japan: tempelstadje Koya-san
Door vele reizigers verkozen tot hoogtepunt van Japan: Koya-san is een heilig tempelstadje waar je kunt overnachten bij de monniken. Een onvergetelijke ervaring!
· Suzanne van Duijn
5x mooiste stranden Taiwan
Taiwan is misschien niet het eerste land waar je aan denkt bij een strandvakantie, maar dit Aziatische eiland in de Oost-Indische Zee is waanzinnig veelzijdig. Een ontzettend verrassende bestemming met vijf pareltjes van stranden.
· Suzanne van Duijn
De Poolse Jura: fantastisch natuurgebied
In de Poolse Jura, die begint niet ver van Krakau, is het landschap haast sprookjesachtig. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers met voorkeur voor een vleugje romantiek.
· Suzanne van Duijn
Wat is de beste reistijd voor een rondreis Cambodja?
Een rondreis Cambodja is eigenlijk altijd een goed idee! Het is er het hele jaar door lekker warm, maar in onze winter valt er de minste regen.
· Suzanne van Duijn
Goedkoop op vakantie in Spanje: hoe doe je dat?
Een vakantie hoeft tegenwoordig niet meer veel te kosten. Wil je mooi weer, strand, leuke steden en lekker eten? Ga dan goedkoop op vakantie in Spanje!

Archief