Home
Blog
December 2013

Reisinspiratie

46 blogs geschreven in december 2013
· Redactie
FOTOSERIE: De 10 beste reisfoto's van 2013
Aan het einde van het jaar heeft National Geographic de tien mooiste reisfoto's van 2013 gekozen, bekijk hier het resultaat.
· Redactie
Vulkanische formatie en Japans eiland samengesmolten
Een smeulend eilandje dat is ontstaan door onderzeese vulkaanuitbarstingen is in de Japanse kust samengesmolten met een nabijgelegen bestaand eiland.
· Redactie
Bekijk New York's Times Square NYE countdown live online
Één van de meest spectaculaire plekken ter wereld om Oud en Nieuw te vieren moet toch wel Times Sqaure in New York zijn. Als je er niet bij bent, kun je het live volgen op het web.
· Redactie
VIDEO: Geweldige timelapse van Californië
Wow, wow, wow. Dat zijn onze gedachten bij het zien van deze geweldige timelapse video van Californië.
· Redactie
Avenue of the Baobabs
De baobab is een dikstammige boomsoort en de nationale boom van Madagaskar. Zo'n 25 van deze surrealistische stengels flankeren een weg aan de westelijke kant van Madagaskar in de buurt van de stad van Morondava.
· Redactie
4 replica's van Venetië
De Italiaanse stad Venetië is een van de mooiste steden ter wereld en is op meerdere plekken in de wereld gekopiëerd. We hebben de vier mooiste replica's van Venetië voor je op een rij gezet.
· Redactie
10 tips om een jetleg te voorkomen
Lees hier onze 10 eenvoudige tips die je kunnen helpen om een jetleg te voorkomen na je volgende lange vlucht.
· Redactie
Hotels met de beste uitzichten ter wereld
De uitzichten van de hotelkames in dit artikel zijn zo bijzonder, dat je waarschijnlijk met moeite de hotelkamer zou verlaten.
· Redactie
Nieuw glazen platform biedt spannend uitzicht op de Alpen
Deze is niet voor mensen met hoogtevrees: Een Frans toerisme bedrijf heeft een glazen kubus met een doorzichtige bodem op de piek van berg in de Alpen geplaast.
· Redactie
Beroemde bezienswaardigheden toen en nu
Hoe zag Times Square eruit voor de komst van de opvallende billboards? Wat te denken van de Eiffeltoren meer dan honderd jaar geleden? We gingen op zoek naar oude foto's van enkele van de bekendste bezienswaardigheden ter wereld die fascinerende verschillen laten zien.
· Redactie
FOTOSERIE: De Kirkjufell berg op IJsland
Nee, je droomt niet en er is niets gephotoshopt aan de foto's in deze serie. Deze schitterende berg heet Kirkjufell en bestaat echt.
· Redactie
Twentieth Century Fox kondigt eerste themapark aan
Themaparken als Disney en Universal Studios krijgen binnenkort concurrentie op het gebied van door films geïnspireerd pretparken, want onlangs kondigde Twentieth Century Fox plannen aan om zijn eerste themapark te openen.
· Redactie
Nieuw bezoekerscentrum voor het Britse Stonehenge
De mysterieuze cirkel van staande stenen, Stonehenge, behoort tot één van de meest iconische oude monumenten in Europa. Afgelopen zaterdag werd er een nieuw bezoekerscentrum geopend.
· Redactie
VIDEO: Dit is nog eens In-Flight entertainment!
Een lange intercontinentale vlucht maken is meestal geen pretje. De Engelse fotograaf Paul Williams trof tijdens zijn vlucht van Londen naar New York echter iets veel speciaals: vanuit zijn stoel zag hij buiten het noorderlicht!
· Redactie
Montana's Glacier National Park
Het Glacier National Park is een nationaal park in de Amerikaanse staat Montana. In dit schitterende park liggen meer dan 300 meren, groeien meer dan 1.000 soorten planten en bomen en leven honderden verschillende diersoorten.
· Redactie
De meest 'geïnstagramde' plekken van 2013
Afgelopen week heeft het Amerikaanse bedrijf een lijst opgesteld van de meest 'geïnstagramde' plekken van 2013 en voor het tweede jaar op rij staat hierin een bestemming uit Bangkok op nummer één.
· Redactie
6 bestemmingen om Kerst te vieren
Bestaat jouw Kerstmisviering al jaren uit gourmetten en saaie familie bijeenkomsten, dan is het nu misschien tijd om een tripje te boeken. Om je op weg te helpen hebben we zes top bestemmingen om Kerst te vieren voor je op een rij gezet
· Redactie
Toerist wandelt van pier af tijdens het Facebooken
Een Taiwanese toerist ging tijdens een wandeling op de St. Kilda pier in Melbourne zo op in Facebook, dat ze er vanaf liep en in het koude water van de Port Phillip Bay viel.
· Redactie
De Mongoolse steppe
Mongolië is één van de meest hooggelegen landen ter wereld, en ligt gemiddeld 1580 meter boven de zeespiegel. De landschappen van Mongolië kenmerken zich door uitgestrekte grasvlakten, omringd door bergen en woestijn.

Archief