Home
Blog
Algemeen
Hotels met de beste uitzichten ter wereld

Hotels met de beste uitzichten ter wereld

op 26 december 2013
1 minuut leestijd

De uitzichten van de hotelkames in dit artikel zijn zo bijzonder, dat je waarschijnlijk met moeite de hotelkamer zou verlaten.

De Engelse schrijver E.M. Forster kende de waarde van een kamer met een mooi uitzicht en gebruikte deze uitdrukking in 1908 als titel voor één van zijn meest geliefde romans: 'A Room With A View'. De uitzichten van de hotelkames hieronder zijn zo bijzonder, dat je waarschijnlijk met moeite de hotelkamer zou verlaten:

St. Regis, Bora Bora, Frans-Polynesië

De villa's op het water van het St. Regis resort (met privé zwembad) op Bora Bora bieden een maximaal uitzicht over de lagune en de Otemanu berg. Ja, hier zouden we het wel even kunnen uithouden!

Shangri-La, Parijs

In het Shangri-La hotel in Parijs kun je vanuit je badkuip genieten van het uitzicht op het grootste monument van de stad: de Eiffeltoren.

Mandarin Oriental, New York

De rijk getextureerde kamers van het Mandarin Oriental hotel in New York lijken bijna boven het Central Park te zweven en bieden een aantal van de beste uitzichten van de stad op de bomen en paden van het park.

Hotel Palazzo Manfredi, Rome

Vanuit de kamers van het elegante boutique hotel Palazzo Manfredi in Rome heb je een magnifiek uitzicht op één van de meest iconische bezienswaardigheden van de wereld: het Colosseum.

Jade Mountain, St. Lucia

Het Jade Mountain resort op het Caraïbische eiland Saint Lucia biedt kamers met ontzagwekkende uitzichten op de beide Piton bergen, die schitterend reflecteren in je eigen infinity pool.

Gritti Palace, Venetië

Voor een weergaloos uitzicht in Venetië op de prachtig gewelfde basiliek Santa Maria della Salute en het Grote Kanaal met zijn gondels, moet je bij het Gritti Palace hotel zijn, dat onlangs nog voor €40 miljoen werd gerenoveerd.

Meer blogs